מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שוב תודה,ושוב עוד שאלה
daniela13/03/2011מה ההבדל בין הומאופט לנטורופאט ??
ושוב.....היכן אני יכולה להגיע לאנשי מקצוע מומלצים?אתם יכולים להמליץ לי באיזור ירושלים
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל בין נטורופאט להומאופט
אבנר חי13/03/2011נטורופאט הינו מטפל רב תחומי יש לו יכולת לאפשר טיפול מאפשר במגוון תחומים תזונה, טיפול אנרגטי במגע, טיפול אנרגטי ע"י תמציות צמחים או ע"י תזונה מתאימה. הומאופט מומחה לתמציות אנרגיטיות של צמחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהdaniela13/03/2011
יש לי כאבי בטן (שקשה לי לתאר מה בדיוק הרגשתי איזה סוג כאב,רק אני יכלה לאמר לדוגמה שאני ישנה אני מרגישה צורך לשים יד על הבטן-וזה כאילו מקל לי ) לפני כ 3 שנים זה התחיל,ועשיתי בדיקות דם ,קולנוסקופיה והחיידק הילקובטר,אולטראסאונד בטני והכל יצא שלילי.
שום רופא לא מצא ממצא חריג ואמרו הכל תקין,
המשכתי וחייתי עם כאבים אלו עד היום,לפני כמה ימים שוב חזרו ומציקים לי יותר.......
לא יודעת אם לפנות שוב לרופאת משפחה שלי מפאת חוסר תשובה,מה שוב כל הבדיקות לחזור עליהן?אני לא חושבת שיהיו ממצאים שונים למרות הזמן שעבר.
שאלתי היא,קראתי המון באינטרנט על "קנדידה"יש מספר תסמינים שקיימים אצלי מעבר לכאבי בטן כרוניים,כמו למשל מצבי רוח משתנים עיפות רגזנות כעס, עייפות...
אבל לא יודעת איך כן יכולה להיגרם לי קנדידה-כי אני לא משתוקקת למתוק ולדברי מאפה כמו שכתוב,ועוד כל מיני סיבות-אולי רק נוטלת גלולות למניעת הריון במשך כמעט שנתיים.האם לדעתך לבצע את בדיקת הצואה לקנדידה?או ששמעתי שקימת גם בדיקת דם חדישה לגילוי קנדידה?...... מיואשת.! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תשובה - תגובה
עירית פרידמן13/03/2011שלום דניאלה
א. האיבחון לקנדידה עבר "איבחון יתר" כך שלעיתים נדמה שכל בעית בטן מגיעה לאיבחון הזה.
למיטב ניסיוני המצב איננו כזה. ההיפך הוא הנכון-רוב בעיות העיכול אינן קשורות לקנדידה.
הדיאטה המוצעת לקנדידה קשה מאד ליישום ולכן כדאי קודם למצות אפשרויות אחרות סבירות יותר.
ב. איבחון נכון שווה זהב אבל יש, לצערי מעט רופאים עם יכולת איבחון טובה. ממה שאת כותבת אין סיבה לחזור לרופא המשפחה כי לא תמצאי את התשובה אצלו.
ג. טיפול הומאופתי יכול לפתור את הבעיה שלך ללא צורך באיבחון רפואי מדויק אלא על סמך אינפורמציה שאת נותנת כמו היסטוריה רפאית, מה מחמיר ומה מקל ואופי כללי שלך.
טיפול הומאופתי הוא קל, עדין ונוח ולכן זאת ההמלצה הכי טובה שיש לי בשבילך.
והכי חשוב-לא להתייאש! להמשיך לחפש תשובה עד שתמצאי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
daniela13/03/2011לא להתייאש זה קשה מאוד, 3 שנים לחיות עם זה..כבר התרגלתי לענין..אבל אני אומרת לעצמי אין דבר כזה שאין סיבה לכאבי בטן האלה.כבר את כל הבדיקות בעולם עשיתי ולא מוצאים כלום ,מעצבן לשמוע "זה פסיכולוגי"אני לא מדמיינת ולא משעמם לי להגיד לאנשים שכואבת לי הבטן!!!! אוף
לגבי תשובתך -"טיפול הומאופתי יכול לפתור את הבעיה שלך ללא צורך באיבחון רפואי מדויק אלא על סמך אינפורמציה שאת נותנת כמו היסטוריה רפאית, מה מחמיר ומה מקל ואופי כללי שלך.
טיפול הומאופתי הוא קל, עדין ונוח ולכן זאת ההמלצה הכי טובה שיש לי בשבילך.
שאלתי היא....מה כולל טיפול מסוג זה?רק נטילת תרופות טבעיות?ללא צורך בדיאטות כמו דיאטת הקנדידה (שנשמעת קשה מאוד כמו שאמרת)
אז לדעתך לא לבצע את הבדיקת צואה?
איך אני יכולה להגיע להומאופתים שהם מומלצים??? שוב...הרפואה הקובנציונלית ולא המשלימה..לא יכולה לעזור לי בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה - תגובה
אבנר חי13/03/2011שלום לך דניאלה
לעניות דעתי צריך להגיע למטפל אלטרטיבי רב תחומי שמבין ויודע תזונה, טיפולים אנרגטים וצמחי מרפא או הומאופטיה גם. נטורופאט לרוב יש לו את הידע לתת מענה לבעיה אשר הצגת
מפגש ראשוני יוקדש לתישאול ארוך מאוד אשר בעזרתו יגיע האדם לסיבה הראשונית ככל האפשר לבעיתך
ויאפשר לך טיפול אשר משולב בתזונה נכונה ואחראית וגם תוספות צמחיות והומאופטיות במידת הצורך.
יום טוב ומבורך לך
בריאות ושמחה בחייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל
daniela13/03/2011מה ההבדל בין הומאופט לנטרופט?תודה
יש ממולצים באיזור ירושלים?תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל - תגובה
אבנר חי13/03/2011נטורופאט הינו מטפל רב תחומי יש לו יכולת לאפשר טיפול מאפשר במגוון תחומים תזונה, טיפול אנרגטי במגע, טיפול אנרגטי ע"י תמציות צמחים או ע"י תזונה מתאימה. הומאופט מומחה לתמציות אנרגיטיות של צמחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תשובה - תגובה
עירית פרידמן13/03/2011שלום דניאלה
אין לי ספק שיש סיבה לכאבי הבטן! אני בטוחה שאת לא מדמיינת. ובמקביל, אין לי ספק שהנפש קשורה לזה כמו שהיא קשורה להרבה כאבים או מחלות. אפשר להמשיך לחפש תשובות ואיבחונים אבל זה לעיתים קשה ובד"כ גוזל הרבה זמן ומשאבים.
טיפול הומאופתי כוללל נטילת תרופות הומאופתיות שמתאפיינות ב-
1. הן לקוחות מכל חומרי הטבע הקיימים.
2. הן מדוללות כך שאין בהן חומר כימי ולכן השפעתן איננה מזיקה.
3. הן מעוררות את כוחות הגוף הטבעיים לריפוי ובכך גדולתן.
כדי להגיע להומאופתים את יכולה לחפש באתר האגודה להומאופתיה קלאסית או להתקשר אלי ואני אמליץ לך כמיטב יכולתי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)