חוסר תיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תיאבון
    מ.שירה
    24/03/2011

אני צמחונית ונוטה לחוסר תאבון,
    איזה פרטים עלי לבקש שיבדקו אם זה בדיקת דם, ובדיקה בכלל?
    מה דעתכם?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תיאבון

הוספת תגובה

• חוסר תיאבון - תגובה

אבנר חי
    24/03/2011

ערב טוב
    דבר ראשון שצריך לבדוק בבדיקת דם זה את הויטמין B12 ולבחון אם יש מספיק בגופך או שצריך להשתמש בתוסף המכיל את הויטמין הזה. כי בחסרונו בעיות מאוד מאוד גדולות עלולות לחול בגופך.

חוסר תיאבון גורם לחוסר בויטמינים, לעייפות כרונית, לתזונה לקויה, לחולשה כללית, ולפגיעה בגוף. פתרון טבעי ל חוסר תאבון?כאשר מעמיקים בכתבי הרמב"ם מוצאים חומר רב על מקרי חוסר תיאבון וגם פתרונות טבעיים מוצלחים.

לכן צריך לבדוק את תפקוד בלוטת התריס
    T3 T4 האחראים לוויסות חילוף החומרים בכל תא בגוף משלב העוברי ועד סוף החיים מחסור בהורמונים אלו יכול להשפיע כמעט על כל מערכות ופעולות הגוף.
    ערב טוב לך
    אבנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מ.שירה
    24/03/2011

כן, אכן התופעות קיימות.

תודה רבה! אבדוק את הדברים בכל מקרה.

וערב טוב גם לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תיאבון בהיבט הומאופתי- תגובה

עירית פרידמן
    24/03/2011

שלום שירה
    כהומאופתית הייתי בוחנת איתך בשיחה מה ההשלכות של חוסר התיאבון על חייך, ואיך זה משפיע עליך.
    אני די בטוחה שלא תמצאי בבדיקת דם את הסיבות לחוסר התיאבון. אלו נמצאות ברבדים הרבה יותר עמוקים שלא ניתן לאתר בבדיקה פשוטה.
    כשהרבדים העמוקים ייפתרו תעלה האנרגיה, השינה תהיה ערבה והתיאבון יעלה.
    אני אומרת את זה מניסיון.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו