מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תיאבוןמ.שירה24/03/2011
אני צמחונית ונוטה לחוסר תאבון,
איזה פרטים עלי לבקש שיבדקו אם זה בדיקת דם, ובדיקה בכלל?
מה דעתכם?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תיאבון - תגובה
אבנר חי24/03/2011ערב טוב
דבר ראשון שצריך לבדוק בבדיקת דם זה את הויטמין B12 ולבחון אם יש מספיק בגופך או שצריך להשתמש בתוסף המכיל את הויטמין הזה. כי בחסרונו בעיות מאוד מאוד גדולות עלולות לחול בגופך.
חוסר תיאבון גורם לחוסר בויטמינים, לעייפות כרונית, לתזונה לקויה, לחולשה כללית, ולפגיעה בגוף. פתרון טבעי ל חוסר תאבון?כאשר מעמיקים בכתבי הרמב"ם מוצאים חומר רב על מקרי חוסר תיאבון וגם פתרונות טבעיים מוצלחים.
לכן צריך לבדוק את תפקוד בלוטת התריס
T3 T4 האחראים לוויסות חילוף החומרים בכל תא בגוף משלב העוברי ועד סוף החיים מחסור בהורמונים אלו יכול להשפיע כמעט על כל מערכות ופעולות הגוף.
ערב טוב לך
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מ.שירה24/03/2011כן, אכן התופעות קיימות.
תודה רבה! אבדוק את הדברים בכל מקרה.
וערב טוב גם לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תיאבון בהיבט הומאופתי- תגובה
עירית פרידמן24/03/2011שלום שירה
כהומאופתית הייתי בוחנת איתך בשיחה מה ההשלכות של חוסר התיאבון על חייך, ואיך זה משפיע עליך.
אני די בטוחה שלא תמצאי בבדיקת דם את הסיבות לחוסר התיאבון. אלו נמצאות ברבדים הרבה יותר עמוקים שלא ניתן לאתר בבדיקה פשוטה.
כשהרבדים העמוקים ייפתרו תעלה האנרגיה, השינה תהיה ערבה והתיאבון יעלה.
אני אומרת את זה מניסיון.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)