מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נ-אצטיל-ל- N-Acetyl-Lחן25/03/2011
שלום,
אני סובלת מהפרעת הנקראת טריכוטילומניה. לאחרונה קראתי מאמר שפורסם כאן באתר BeOK על מחקר שנערך בארה"ב שגילה כי גלולה המכילה את חומצת האמינו "אצטיל-ציסטאין-N" יכולה לשפר מאוד את התסמינים מהם אנשים כמוני סובלים מאוד.
במחקר מדובר על טיפול במינון של כ1200 מ"ג .
אני לא יודעת אם פניתי לפורום הנכון, אינני יודעת למי עלי לפנות, רציתי לדעת איך בדיוק להתחיל טיפול מהסוג הזה, האם מתחילים ישר במינון כה גבוהה או שבהדרגתיות?
ומהם הסיכונים האפשריים בטיפול מהסוג הזה? אילו נזקים (אם בכלל) ידוע שזה יכול לגרום? תופעות לוואי כלשהן?
בנוסף, רציתי לדעת האם בכלל אפשרי לשלב טיפול כזה עם הכדורים שאני מטופלת בהם כעת; אני נוטלת 300 מ"ג wellbutrin ביום, ולפעמים גם 40 מ"ג ריטלין LA או 36 מ"ג קונצרטה - בשל דיכאון שאני סובלת ממנו בשנה האחרונה, וADD. האם קיים איסור/אזהרה כלשהו/י בשילוב מהסוג הזה?
אני מאוד אודה לכם על תגובתכם, או אם תוכלו להפנות אותי לגורם שאוכל להתייעץ איתו בנושא, כאשר העלתי את הנושא הזה בפני הרופאה שלי, הפסיכיאטרית, היא לא כ"כ ידעה במה מדובר, לא היה לה שום מידע בנושא שיכל לעזור לי להבין אם כדאי לי להתחיל בטיפול כזה, אם זה בכלל אפשרי מבחינת השילוב..ולכן לא ידעתי למי עליי לפנות...הנחתי שזה מאחר שהטיפול בו אני מתעניינת הוא סוג של תוסף תזונה, תחום שאינו קשור לרופאה שלי, ואולי לכן לא היה לה שום מידע שיכלה לתת לי, לייעץ לי בעניין..
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ-אצטיל-ל- N-Acetyl-L - תגובה
אבנר חי25/03/2011שלום ובוקר טוב לך
בהתייחס לשאלתך ובקשתך אני מציע שתפני את שאלתך לנטורופאט אשר מומחה לבתזונה או לאדם שההתמחות שלו ביא תזונה קלינית. והם עשוים לאפשר לך תשובה מסודרת. נטורופאט עשוי לאפשר בן היתר גם טיפולים אלטרנטיבים היות וההפרעה הזאת היא הפרעה רגשית אשר ניתנת לאיבחון ע"י תישאול נכון.
יום טוב ובהצלחה
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ-אצטיל-ל- N-Acetyl-L - תגובה
עירית פרידמן25/03/2011שלום אלה
בבעיה מורכבת כפי שאת מציגה כדאי לטפל בלווי של אנשי מקצוע מיומנים.
כמי שמתמחה בטיפול הומאופתי בבעיות נפשיות אני יכולה לומר לך שאפשר וכדאי מאד לטפל בכל המורכבות ולא רק בחלקים ממנה.
כאשר הטיפול הוא הוליסטי גם התוצאות הן כוללות עד כדי הורדה של תרופות פסיכיאטריות כי אין צורך בהן.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)