שיעול עם ליחה ורודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול עם ליחה ורודה
    חגית כהן
    10/04/2011

שלום,
    אני סובלת מברונכיט זה כ- 10 שנים , ומאז יש לי שיעול כרוני שמדי פעם יש לי ליחות עם דם במשך יום שלם , ורוב הזמן והימים יש לי ליחות רגילות .
    עברתי בדיקות רבות של הריאות , צילומים , סיטי , בדיקות שחפת , ואז גילו שאני סובלת מברונטיס ואסתמה קלה .
    במשך השנים היו לי אירועים של פליטות דם במשך יום שלם ואז כאשר עשו לי צילומים גילו שיש לי דלקת ריאות וטופלתי באנטיביוטיקה ,
    זה בערך שלושה שבועות יש לי ליחה ורודה וגם בצבע צהוב בהיר לסרוגין , ואני כרגע לא חולה ואין לי דלקת רעות , והשיעול של רגיל כמו במהלך אותם השנים שחלתי בברונכיט ואסתמה.
    הייתי רוצה לקבל תשובה מדוע יש לי ליחה ורודה ,וממה היא נובעת ?
    בתודה
    חגית כהן
    נ.ב רציתי לציין שגילי הוא 60

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול עם ליחה ורודה

הוספת תגובה

• שיעול עם ליחה ורודה - תגובה

אבנר חי
    10/04/2011

שלום בוקר טוב
    ע"פ התאור את סובלת , לפי הרפואה הסינית, בחולשה באחד מן האברים הפנימיים קרוב לודאי שזה הכליות
    לעניות דעתי את צריכה לפגוש מטפל אלטרנטיבי רב בתחומי או נטורופט כדי שיעשה לך תישאול ויבין בזכות זה את הסיבה הראשונית ואז למצוא פתרון. והפתרון עשוי להיות באופנים רבים כמו תזונה, הומאופתיה, טיפול מגע כלשהו או צמחי מרפא ועוד
    כשמבינים את הסיבה הראשונית לבעיה יש פתרון.
    יום טוב ושבוע מבורך
    אבנר חי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו