מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול עם ליחה ורודהחגית כהן10/04/2011
שלום,
אני סובלת מברונכיט זה כ- 10 שנים , ומאז יש לי שיעול כרוני שמדי פעם יש לי ליחות עם דם במשך יום שלם , ורוב הזמן והימים יש לי ליחות רגילות .
עברתי בדיקות רבות של הריאות , צילומים , סיטי , בדיקות שחפת , ואז גילו שאני סובלת מברונטיס ואסתמה קלה .
במשך השנים היו לי אירועים של פליטות דם במשך יום שלם ואז כאשר עשו לי צילומים גילו שיש לי דלקת ריאות וטופלתי באנטיביוטיקה ,
זה בערך שלושה שבועות יש לי ליחה ורודה וגם בצבע צהוב בהיר לסרוגין , ואני כרגע לא חולה ואין לי דלקת רעות , והשיעול של רגיל כמו במהלך אותם השנים שחלתי בברונכיט ואסתמה.
הייתי רוצה לקבל תשובה מדוע יש לי ליחה ורודה ,וממה היא נובעת ?
בתודה
חגית כהן
נ.ב רציתי לציין שגילי הוא 60* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול עם ליחה ורודה - תגובה
אבנר חי10/04/2011שלום בוקר טוב
ע"פ התאור את סובלת , לפי הרפואה הסינית, בחולשה באחד מן האברים הפנימיים קרוב לודאי שזה הכליות
לעניות דעתי את צריכה לפגוש מטפל אלטרנטיבי רב בתחומי או נטורופט כדי שיעשה לך תישאול ויבין בזכות זה את הסיבה הראשונית ואז למצוא פתרון. והפתרון עשוי להיות באופנים רבים כמו תזונה, הומאופתיה, טיפול מגע כלשהו או צמחי מרפא ועוד
כשמבינים את הסיבה הראשונית לבעיה יש פתרון.
יום טוב ושבוע מבורך
אבנר חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)