מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשרה26/12/2007
אשמח אם תוכלו לתת לי איזושהי הכוונה .
אני מאד נמשכת לתחום של מוצרים רואיים אלטרנטיביים . אני רוצה לתת יעוץ בבתי טבע , לשווק/למכור מוצרים כאלו ואולי בעתיד הרחוק אף לזכות להקים בית טבע קטן משלי ובו לכוון אנשים לפי בעיותיהם .
כשגיששתי קצת באינטרנט בלימודי רפואה אלטרנטיבית ראיתי שבכל תחום משלבים כל מיני דברים נוספים כמו תרפיה במגע ועוד שאני לא מתחברת אליהם ולא רוצה ללמוד אותם . לאיזה תחום עלי לכוון עצמי מבחינת לימודים ע"מ להיות ממוקדת בשאיפות המקצועיות העתידיות שלי? ואיפה ניתן ללמוד את זה ? כי ראיתי שיש כל מיני מוסדות ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם .
תודה מראש על ההתייחסות...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אבנר חי22/07/2010היי בוקר טוב
לעניות דעתי צריך לפנות לכיוון הנטורופתיה אשר משלבת מקצועות רבים ומתאימים לבית טבע
אפשר להתמקד גם בכל פעם אחד מהמקצועות כמו צמחי מרפא או הומאופתיה או תזונה ודומים להם
יום טוב
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים והכוון - המלצה
מאי01/08/2010היי ,
מכיוון שאת מגיעה עם איזשהו רקע אני ממליצה על מכללה שאני למדתי בה המכללה נקראת המרכז הישראלי ללימודי נוטריפונקטורה שזו בעצם שיטה חדשה המשלבת רפואה סינית , רפואה אנרגטית ומערבית .
מי שמוביל את השיטה הזו הוא אריק שהוא גם ראש החוג, אדם מקסים אמין ומקצועי שאני ממליצה בחום להתייעץ איתו בכל מה שקשור לתחום הזה ולבלבול בתחום , כי זה אכן תחום פרוץ עם הרבה אסכולות שונות , אריק נותן פרספקטיבה אחרת וסדר בדברים , את גם יכולה לבוא לאיבחון חינם אצלו ולחוות את השיטה בעצמך ....זה עוזר לקבל החלטה
בקיצור מומץל בחום להתייעץ איתו
לדעתי הקורס השני מתחיל באוקטובר הקרוב..... אז שווה בדיקה :)
המון המון בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה
רוני02/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
יובל02/01/2008את צודקת, כמעט תמיד משלבים את הלימדים עם מגע.
קודם כל, זה שאת לומדת את זה לא אומר שאת חייבת לעסוק בזה אחר כך.
אם יש לך סלידה עזה ממגע זה משהו ראוי לטיפול, ואם הסלידה היא לא כל כך עזה, אז לכי על זה. מקסימום תלמדי משהו חדש. (יכול להיות שבכלל לא יכריחו אותך להגיע לשיעור המסוים הזה, לכי תדעי)
הדבר היחיד שאת יכולה ללמוד בלי מגע הוא [a href=http://www.mahut.co.il/?categoryId=5601 id=link]תזונה,[/a] קלינית, טבעית או כל דבר אחר.
http://www.mahut.co.il/?categoryId=5601* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)