שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרה
    26/12/2007

אשמח אם תוכלו לתת לי איזושהי הכוונה .
    אני מאד נמשכת לתחום של מוצרים רואיים אלטרנטיביים . אני רוצה לתת יעוץ בבתי טבע , לשווק/למכור מוצרים כאלו ואולי בעתיד הרחוק אף לזכות להקים בית טבע קטן משלי ובו לכוון אנשים לפי בעיותיהם .
    כשגיששתי קצת באינטרנט בלימודי רפואה אלטרנטיבית ראיתי שבכל תחום משלבים כל מיני דברים נוספים כמו תרפיה במגע ועוד שאני לא מתחברת אליהם ולא רוצה ללמוד אותם . לאיזה תחום עלי לכוון עצמי מבחינת לימודים ע"מ להיות ממוקדת בשאיפות המקצועיות העתידיות שלי? ואיפה ניתן ללמוד את זה ? כי ראיתי שיש כל מיני מוסדות ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם .
    תודה מראש על ההתייחסות...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

אבנר חי
    22/07/2010

היי בוקר טוב
    לעניות דעתי צריך לפנות לכיוון הנטורופתיה אשר משלבת מקצועות רבים ומתאימים לבית טבע
    אפשר להתמקד גם בכל פעם אחד מהמקצועות כמו צמחי מרפא או הומאופתיה או תזונה ודומים להם
    יום טוב
    אבנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודים והכוון - המלצה

מאי
    01/08/2010

היי ,
    מכיוון שאת מגיעה עם איזשהו רקע אני ממליצה על מכללה שאני למדתי בה המכללה נקראת המרכז הישראלי ללימודי נוטריפונקטורה שזו בעצם שיטה חדשה המשלבת רפואה סינית , רפואה אנרגטית ומערבית .
    מי שמוביל את השיטה הזו הוא אריק שהוא גם ראש החוג, אדם מקסים אמין ומקצועי שאני ממליצה בחום להתייעץ איתו בכל מה שקשור לתחום הזה ולבלבול בתחום , כי זה אכן תחום פרוץ עם הרבה אסכולות שונות , אריק נותן פרספקטיבה אחרת וסדר בדברים , את גם יכולה לבוא לאיבחון חינם אצלו ולחוות את השיטה בעצמך ....זה עוזר לקבל החלטה
    בקיצור מומץל בחום להתייעץ איתו
    לדעתי הקורס השני מתחיל באוקטובר הקרוב..... אז שווה בדיקה :)

המון המון בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה

רוני
    02/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

יובל
    02/01/2008

את צודקת, כמעט תמיד משלבים את הלימדים עם מגע.
    קודם כל, זה שאת לומדת את זה לא אומר שאת חייבת לעסוק בזה אחר כך.
    אם יש לך סלידה עזה ממגע זה משהו ראוי לטיפול, ואם הסלידה היא לא כל כך עזה, אז לכי על זה. מקסימום תלמדי משהו חדש. (יכול להיות שבכלל לא יכריחו אותך להגיע לשיעור המסוים הזה, לכי תדעי)

הדבר היחיד שאת יכולה ללמוד בלי מגע הוא [a href=http://www.mahut.co.il/?categoryId=5601 id=link]תזונה,[/a] קלינית, טבעית או כל דבר אחר.
    http://www.mahut.co.il/?categoryId=5601

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו