מחפשת טיפול אלטרנטיבי שמשלב שיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת טיפול אלטרנטיבי שמשלב שיחות
    מאיה
    28/04/2011

בת 32, מוגדרת דו-קוטבית מגיל 21. שנים ישבתי בבית בלי טיפול תרופתי.לפני 4 שנים בערך התחלתי לנהל אורח חיים "נורמלי". עובדת ושוכרת דירה. אבל מרגישה צורך בתמיכה/עזרה. לא מצליחה להגשים את עצמי.הייתי תקופה אצל פסיכולוג, וגם נפגשתי עם קווצרית. לפני שאני חוזרת לפסיכולוג חשבתי לברר אם יש משהו אלטרנטיבי שיתאים לי. לטיפול בגוף ובנפש. בתודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת טיפול אלטרנטיבי שמשלב שיחות - תגובה

עירית פרידמן
    28/04/2011

שלום מאיה
    כהומאופתית אני מטפלת באנשים עם בעיות נפשיות.
    אני מוצאת שהטיפול ההומאופתי נותן בוזמנית שני כיווני עבודה-טיפול בדיבור שנסמך על ההבנה ההומאופתית וטיפול בתרופות הומאופתיות.
    השילוב הזה הוא פעמים רבות שילוב מנצח ומביא את האדם גם לתחושה טובה יותר בחייו וגם למודעות טובה.
    נראה לי שזה יכול לתת מענה למה שאת מחפשת.
    כל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט כן

מיכל
    30/04/2011

שלום רב,
    שמי מיכל ואני עו"ס משנת 1995 בעלת תואר שני. בנוסף הנני מטפלת הוליסטית ומאמינה מאד
    בקשר שבין הגוף לנפש.
    מגע בהחלט יכול לרפא ולהאיץ תהליכי ריפוי נפשיים ושיחות בהחלט חשובות.
    כן מניסיוני חשוב שהאדם המרפא יהיה בעל תעודות מגופים מוסמכים וניסיון טיפולי עשיר.
    לצערי ההיצא של מטפלים הוליסטים הוא רב, ולחלקם יש כישורים רוחניים אך אין להם את הידע בנפש כפי שיש למטפל קונבנציונאלי. שעבר סטאג' ומבחנים. והוא מחוייב לגופים מקצועיים.
    כמו כן את יכולה לשלב טיפול עם הפסיכולוג וטיפול פיזי דרך מגע או אנרגיה במקביל.
    בכל אופן כל הכבוד לתהליך שעברת. אני מחזקת את ידייך!!
    אל תפיסיקי עם התרופות על דעת עצמך. בכל מקרה על המטפל להיות בקשר עם הפסיכיאטר.
    בברכת הצלחה, מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט כן - תגובה

אבנר חי
    30/04/2011

אהבתי את תגובתך מיכל, ..
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שוב

מיכל
    30/04/2011

חשבתי על זה שאשמח להפגש איתך ולראות איך אוכל לסייע לך.
    אם את רוצה ליצור קשר,
    הפלאפון שלי הוא 0528628528

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שוב - תגובה

אבנר חי
    30/04/2011

מיכל,, אני מניח שפנית אל מאיה והצעת לה לשוחח איתך, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו