פצעי בגרות באזור הרקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי בגרות באזור הרקות
    מיקי
    02/05/2011

שלום,
    אני בסוף שנות ה20 ובאופן קבוע יש לי מעט פצעי בגרות. לרוב באזור הסנטר מה שלעיתים אנשים שעוסקים בקוסמטיקה טבעית והעוסקים ברפואה אלטרנטיבית אמרו לי שמצביע על שחלות פוליציסטיות (מה שנכון ע"פ בדיקות).
    בחצי שנה האחרונה נושא הפצעים עבר לאזור הרקות, אזור שאף פעם לא היו לי בו פצעים. האם מישהו יודע על מה זה יכול להצביע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות באזור הרקות

הוספת תגובה

• פצעי בגרות באזור הרקות - תגובה

אהוד סברדליק
    02/05/2011

פצעי אקנה ברכות יכולים להעיד על בעיה הורמונלית ועל תזונה בעייתית שמעמיסה על תפקיד הכבד בניקוי רעלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי בגרות באזור הרקות - תגובה

עירית פרידמן
    03/05/2011

זה יכול להצביע על זה שהבעיה מתקדמת (כי היא לא מטופלת) ולכן כדאי מאד לטפל בה בצורה הוליסטית כדי לייצר בריאות.
    אני כמובן ממליצה על הומאופתיה, תחום עיסוקי, כי בתחום זה הריפוי הוא כולל ולוקחים בחשבון גם אקנה וגם שחלות פוליציסטיות (ועוד דברים אם יש)
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו