דלקת עקשנית בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עקשנית בדרכי השתן
    לאה
    16/05/2011

שלום מזה חצי שנה אני סובלת מדלקת זו הנגרמת ע"י אשריכיה קולי. תרופות אנטיביוטיות אני לוקחת בהתאם לבדיקה הקובעת איזו אנטיביוטיקה. כל התקופה הזו אני לוקחת פרוביוטיקה ברציפות. מה עושים כדי לצאת מהמעגל הסגור הזה? בחלק מהמקרים בדיקה החוזרת נקיה ובתוך מספר ימים שוב מתעורר החיידק לחיים. תודה על כל עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עקשנית בדרכי השתן

הוספת תגובה

• טיפול בדלקת עקשנית - תגובה

עירית פרידמן
    16/05/2011

שלום לאה.
    מה שאת מתארת זה בדיוק הכשל של הרפואה המערבית.
    היא יודעת לטפל בסימפטום-"חיידק" ולכן עם כל טיפול אנטיביוטי הוא נעלם לכמה ימים.
    אבל היא לא יודעת לטפל בסיבה שבגללה הכל התחיל-בשורש הענין!
    לזה מתיחסת הרפואה המשלימה בכלל וההומאופתיה בפרט. בכל ראיון הומאופתי מנסים להבין איזה מערך כולל "מייצר" את הסימפטום. לכל אדם יש מערכת רגישויות ותגובות שאותה צריך לאזן.
    יש לי ניסיון טוב מאד בטיפול בדלקות בדרכי השתן. את יכולה לקרוא באתר שלי על דלקת עקשנית במיוחד....
    אז לסיכום-טוב שאת בוחנת אפשרויות אחרות לטיפול. אני בטוחה שיביאו לך מרפא, רק תאזרי בסבלנות.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת עקשנית בדרכי השתן - תגובה

אבנר חי
    16/05/2011

שלום ללאה
    דלקת בשלפוחית השתן או יותר נכון באזור הזה נובע מבעיה רגשית אשר קשורה בזוגיות.... אנא בדקי בתודעתך את הקשר הזה ונסי לפתור את הבעיה הרגשית
    וקרוב לודאי שבעית הדלקת תסתדר
    באם הנך מעוניינת לשוחח על הנושא הרגשי,,, אשמח להבהיר טלפונית גם
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו