בעיה ארוכת שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ארוכת שנים
    קרן
    26/05/2011

שלום אני בת 27, ומאז הילדות שלי אני סובלת מבעיות הקשורות לקיבה (לא חשוב באיזה משקל הייתי - רזה, מלאה וכד').
    אינני סובלת ממחלות כלשהן. הבעיות שלי הן גזים מרובים וקשים שלא נותנים לי לישון וגורמים לי לכאבי בטן עזים ותחושות שריפה בבטן (לעיתים גם צרבות), מה שקורה זה שאני מקיאה כמעט פעמיים שלוש בשבוע כל החיים שלי (כן זה נשמע נורא), סובלת מבחילות נוראיות. עשיתי את כל הבדיקות הרפואיות שרפואה קונבציונאלית יכולה להציע והייתי אצל מיטב המומחים, אף אחד לא מוצא כלום והם מפנים אצבע לבעיה נפשית וממלאים אותי בכדורים שאמורים לעזור ולא ממש מזיזים יותר מידי למצב..המצב גם בא בגלים, לפעמים תקופה טובה שאני מרגישה מצויין ואז פתאום משום מקום זה מתקיף אותי... הפסקתי לאכול בחוץ, אפילו הייתה תקופה שעברתי לצמחונות..שום דבר לא עזר..זה עדיין חזר. אני לא מבינה מה לא בסדר, אני מיואשת וזה פוגע לי בכל החיים שלי..ממש נכות חזקה. אני אובדת עצות ודי בטוחה שאין לי שום בעיה נפשית או בעיה בחיים ואני סה"כ בן אדם שמח עם חיים מעולים..האם יש מישהו שיכול לעזור לי? מישהו שתוכלו להפנות אותי אליו שהוא מומחה למצב? אין לי כל ידע וכל מידע על רפואה אלטרנטיבית ואני נואשת! תודה : (

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ארוכת שנים

הוספת תגובה

• בעיה ארוכת שנים - תגובה

עירית פרידמן
    26/05/2011

שלום קרן
    המצב שלך דורש טיפול! אם הרפואה הקונבנציונאלית לא יודעת לטפל, טוב שאת משנה כיוון ומחפשת מענה פה.
    אין לי ספק שבטיפול הומאופתי ניתן למצוא פיתרון לבעיה שלך.
    טיפול הומאופתי תמיד מחפש תשובות במערך הכולל גוף ונפש. ונכון שיש לך חיים טובים ואת שמחה אבל משהו בכ"ז לא מאוזן וצריך להבין איזה רגישויות מיוחדות לך ועל פיהן לפעול.
    אל תרימי ידיים ואל תתייאשי. תמשיכי לחפש תשובה ואל תניחי עד שתמצאי אותה.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה ארוכת שנים - תגובה

אהוד סברדליק
    26/05/2011

שלום קרן
    לפי התסמינים שאת מתארת ייתכן שיש לך אלרגיה למזון מסויים כגון מוצרי חיטה (צליאק סמוי),מוצרי חלב או תירס שהם מאוד נפוצים בתזונה. הייתי מנסה בתחילה להימנע לגמרי במשך שבועיים שלושה כל פעם מאחד ממוצרים אלו ולראות איך גופך מגיב ואם יש שינוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון שלי- את במקום הנכון!

ענת
    26/05/2011

גם אני סבלתי מבעיות שונות במערכת העיכול שברפואה הרגילה לא מצאו להן פתרון והחליטו שיש לי קיבה רגיזה/מעי רגיז- תקראי לזה מה קתרצי. מבחינתי זה כמו להגיד למטופל "אין לנו מושג מה יש לך" (והיום, כסטודנטית לרפואה אני רואה כמה זה נכון. ואפילו חברות שלי שההורים שלהם רופאים אומרות שזה בדיוק מה שההורים שלהם אומרים).
    לאחר הרבה לבטים פניתי לרפואה משלימה. לי באופן אישי עזר דיקו ונטורופתיה. אבל זה מאוד אישי ואת צריכה לראות מה טוב לך.
    אחרי שנה וחצי בהן הקפדתי באדיקות על הדיקור זה נפסק (בעיקר בגלל עניינים כלכליים שלי ולחץ מהלימודים) אבל על הנטורופתיה אני לא מוכנה לוותר! פעם בשנה הולכת למעקב אצל הנטורופת שלי (ואם צריך יותר אני הולכת), ומקפידה מאוד על כל הכללים שהוא נתן לי. אין לך מושג איזה פלאים זה עשה לי. אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו.
    אפילו אמא שלי ניסתה תקופה שתיים מהעצות שהנטורופת המליץ לי וראתה שזה באמת עושה לה יותר טוב בעיכול.

הכי חשוב זה לא לוותר. אם את הולכת לדיקור, קחי בחשבון שלא רואים תוצאות אחרי מפגש אחד או שניים. צריך לפחות 10 מפגשים כדי להרגיש בהבדל. (וזה גם מניסיון שלי). נטורופתיה- חשוב להקפיד. זה באמת עוזר!
    אני לא נחשפתי לדברים אחרים בצורה ממוקדת לכן אני לא יודעת לגבי הומאופתיה למשל או רפלקסולוגיה ודברים נוספים. אבל, הנטורופת שלי כן לעתים משתמש בצצמחי מרפא וזה ממש עוזר!

אל תתיאשי. להכל יש פתרון. וגם היום, למרות הלימודים ולמרות הכל, אני חושבת שלרפואה המערבית אין מספיק מידע ויכולת להתמודד עם כל התחלואים שיש, ולרפואה משלימה יש מקום נכבד מאוד ברפואה של היום. חבל שזה לא לגמרי בתודעה, אבל אני מקווה שזה יישתפר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו