מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בריחת סידןאורנה19/06/2011
שלום וברכה,
אני בת 51, ב"ה בריאה, רזונת, אוכלת די בריא ומאוזן, משתדלת להתעמל / לצעוד.
לאחרונה בבידקת צפיפות העצם, התוצאות היו:
אוסטיאופניה קלה בעמוד השדרה
אוסטיאופניה בינונית בצוואר הירך
כ"כ בשל כאבים בכתף ובאגודל - נעשה צילום שהעיד על שחיקה קלה באגודל וסידן באזור הכתף.
ההמלצות: התעמלות, תזונה עשירת סידן, כדורי קלציום.
שאלתי: האם נטילת כדור ליום תועיל (אני לא נוטלת כדורים ותוספי מזון)?
מה האפיק הכי יעיל ברפואה אלטרנטיבית למניעת המשך הדרדרות? האם תזונה עשירת סידן באמת נספגת וניכרת בגוף בגילי?
אם מומלץ על נטילת סידן - מה מומלץ, עם איזה צרוף (שמעתי על ויטמין D יחד עם סידן??) איזה סוג ומינון?
תודה רבה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת סידן - תגובה
אבנר חי19/06/2011היי ערב טוב
הכי טוב ויעיל זה לאכול סידן אמיתי והוא נמצא למשל בקליפות בצים אשר אותם ניתן לטחו לאבקה ולזרות על סלט או על תבשילים מוכנים ממילא הם ניטרלים בטעם
יש אפשרות נוספת וזה כשאוכלים מאכלי עוף בקצוות של עצם הירך למשל האזור שגם בגופנו מייצר את הסידן פשוט לאכול אותו נשמע לא הגיוני אבל זה אכיל ומלא בסידן אמיתי וטבעי,, גם אני אוכל זאת ונהנה מאוד.באם תכנסי לאתר שנקרא "ראן צמחים" וגם אתר שנקרא "גמנון" ותקישי סידן תוכלי לקבל מידע באיזה מאכלים ניתן לקבל אוכל שעשיר בסידן. זול טוב ובריא מאוד.
כמו גם תקבלי פתרונות טבעיים לבעיות אשר הזכרת
ערב טוב
אבנר חי
לשרותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת סידן - תגובה
אהוד סברדליק19/06/2011שלום אורנה
לבריחת סידן יש מרכיב תורשתי ומרכיב שקשור לאורך החיים.
הסידן שאני יכול להמליץ הינו סידן ציטראט שנספג פי שלוש יותר טוב מסידן קרבונט שנמכר בקופות החולים והוא גם מגיע בכמות יותר נמוכה בכדור בכדי לא להכביד על הכליות ,מומלץ לקחת אותו עם מגנזיום, ויטמין די ובורון שעוזרים לספיגת הסידן בעצם. הסידן בכתף ובאגודל נובע מהתליך הדלקתי שיש לך באזור ואינו קשור לאוסטאופניה. בנוסף יש להמעיט בקפה ומוצרים עם קפאין, לאכול שקדים אגוזים וירקות ירוקים שעשירים בסידן ולהשתתף בקבוצה של התעמלות בונת עצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)