חרדת בחינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת בחינות
    בני
    26/06/2011

שלום, מה יכול לעזור לחרדת בחינות קשה מאוד?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת בחינות

הוספת תגובה

• חרדת בחינות - תגובה

עירית פרידמן
    26/06/2011

שלום בני
    יצא לי לטפל לא מעט בכל סוגי החרדות, מבחינות, טסט בנהיגה, נהיגה, עמידה מול קהל, גבהים, חיות ועוד......
    טיפול הומאופתי מאד יעיל, קל ונוח ומביא תוצאות בזמן קצר (כשהתרופה מותאמת בצורה מדויקת)
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת בחינות - תגובה

אהוד סברדליק
    26/06/2011

לקנות בחנות טבע רגיעון או קלמנרבין יכול לסייע ביום שלפני. לקחת בתקופת הבחינות בי קומפלקס 50 מ"ג (רצוי את זה שמצורף לו 500 מ"ג של ויטמין C )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת בחינות - תגובה

בני
    27/06/2011

החשש שלי מרגיעון ומעוד דברים מסוג זה, הוא יתר אדישות וחוסר רצינות במהלך המבחן. אני פוחד שאני אהיה אדיש מידי, ואולי זה יפגע לי בזיכרון.

האם הטענות שלי מוצדקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת בחינות - תגובה - תגובה

אהוד סברדליק
    27/06/2011

התוספים שציינת אינם כדורי הרגעה מערביים שגם הם עושים את מה שתיארת רק במינון רב. צמחים עובדים בצורה הרבה יותר עדינה ומשרים שלווה ויכולת לסדר את המחשבות בראש ולנהל תהליך חשיבה בצורה קוהרנטית (ישירה) ולשפר את התיפקוד המנטאלי אצל אדם שנמצא בסערה רגשית שמשפיע לרעה על יכולתך לתפקד במצבי לחץ. לכן הצמחים יכולים לשפר לך במידת מה גם את הזיכרון. אם אתה עדיין חושש תקנה את אחד התכשירים ותנסה אותו לפי המינון המומלץ על הקופסא ביום רגיל ללא מבחן רק בכדי לבדוק את השפעתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת בחינות - תגובה - תגובה

עירית פרידמן
    27/06/2011

שלום בני
    החשש שלך מוצדק אם אתה משתמש בתרופות/תוספים/חומרים בלי מעקב של בעל מקצוע.
    למיטב ידיעתי רגיעון לא יעשה אותך "אדיש" אבל גם לא יעזור במיוחד....)-:
    בטוח לא יפגע בזיכרון.
    אני ממליצה מאד לעשות את התהליך עם איש מקצוע בכל תחום עליו תחליט-זה שווה את השקט הנפשי ויש עם מי להתייעץ.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו