שמפו ומסכה לשיער דק צריך יעוץ ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמפו ומסכה לשיער דק צריך יעוץ ..
    אסי
    26/07/2011

שלום :)

יש לכם המלצה לשמפו ומסכה לשיער דק ?

ראיתי שהשמפו והמסכה של קרסטס עולה בערך פי 2 מי כול סוגי שמפו אחר כמו פול מיטשל שווררצקוף ... השאלה שלי עם שווה להשקיע תסכום על קרסטס?
    עד כמה יש אבדל ???
    אני פשוט רוצה להגיע למצב של שיער טבעי ויפה ובריא כמה שיותר בלי שום תוספות נוספות... ועם יש אבדל בין קרסטטס לפחות ברמה מעל כול המוצרים ... אפשר המלצה אל שמפו ומסכה ? שלהם כי יש כול מיני סוגים במחירים שונים ..

הבעיה גם עם תוספות כמו חימר וכול סוגי מוצרי השיער שיש שדוגמא עם אני סם חימר על השיער ואני עושה סיבוב קטן כול הראש שלי מזיע בגלל השמש ועם יש לי חימר על השיער זה בעייתי מאוד לשתוף תשיערר כי הכול ירד ...
    זאות אחת הסיבות שאני לא משתמש באחד המוצרים האלו אולי רק באיזה הירוע מסוים ...

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמפו ומסכה לשיער דק צריך יעוץ .. - תגובה

זאב לוין
    27/07/2011

בהחלט שווה להשקיע בחומרי טיפוח לשיער ! אני אישית ממליץ לך על סדרת וולה SP סיסטפ פרופשיונל שהיא קצת זולה יותר מקרסטס אבל היא מעולה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוצר יותר מומלץ משוורצקוף לפי דעתך

אסי
    27/07/2011

המוצר יותר מומלץ מי המסכה והשמפו של שוורצקוף לפי דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לדעת גם עם יש אריזה גדולה

אסי
    27/07/2011

של שמפו מסכה של SP ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה נוספת מאוד חשובה ...בקשר

אסי
    27/07/2011

יש לי שאלה נוספת מאוד חשובה ...בקשר למסכה של קרסטטס
    יש תמסכה סידרת רזיסטנס(קרסטס)
    משהו המליץ לי עלייה .. השאלה שלי עד כמה יש אבדל בין המסכה/שמפו אזות למסכה דוגמא של שוורצקוף פול מיטשל ושאר החברות?
    כי המחיר של המסכה ושל השמפו הם פי 2 מי החברות שוורצקוף פוטל מיטשל ושאר החברות ...

ותאמת שאני קונה בדרך כלל אריזות גדולות כמו 1000 מ"ל שמפו ומסכה 500 מ"ל אז דיי משתלם זה יוכל להחזיק לי לאיזה שנתיים בכיף..

מה אתם אומרים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו