מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמפו ומסכה לשיער דק צריך יעוץ ..אסי26/07/2011
שלום :)
יש לכם המלצה לשמפו ומסכה לשיער דק ?
ראיתי שהשמפו והמסכה של קרסטס עולה בערך פי 2 מי כול סוגי שמפו אחר כמו פול מיטשל שווררצקוף ... השאלה שלי עם שווה להשקיע תסכום על קרסטס?
עד כמה יש אבדל ???
אני פשוט רוצה להגיע למצב של שיער טבעי ויפה ובריא כמה שיותר בלי שום תוספות נוספות... ועם יש אבדל בין קרסטטס לפחות ברמה מעל כול המוצרים ... אפשר המלצה אל שמפו ומסכה ? שלהם כי יש כול מיני סוגים במחירים שונים ..
הבעיה גם עם תוספות כמו חימר וכול סוגי מוצרי השיער שיש שדוגמא עם אני סם חימר על השיער ואני עושה סיבוב קטן כול הראש שלי מזיע בגלל השמש ועם יש לי חימר על השיער זה בעייתי מאוד לשתוף תשיערר כי הכול ירד ...
זאות אחת הסיבות שאני לא משתמש באחד המוצרים האלו אולי רק באיזה הירוע מסוים ...
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו ומסכה לשיער דק צריך יעוץ .. - תגובה
זאב לוין27/07/2011בהחלט שווה להשקיע בחומרי טיפוח לשיער ! אני אישית ממליץ לך על סדרת וולה SP סיסטפ פרופשיונל שהיא קצת זולה יותר מקרסטס אבל היא מעולה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמוצר יותר מומלץ משוורצקוף לפי דעתך
אסי27/07/2011המוצר יותר מומלץ מי המסכה והשמפו של שוורצקוף לפי דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעת גם עם יש אריזה גדולה
אסי27/07/2011של שמפו מסכה של SP ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה נוספת מאוד חשובה ...בקשר
אסי27/07/2011יש לי שאלה נוספת מאוד חשובה ...בקשר למסכה של קרסטטס
יש תמסכה סידרת רזיסטנס(קרסטס)
משהו המליץ לי עלייה .. השאלה שלי עד כמה יש אבדל בין המסכה/שמפו אזות למסכה דוגמא של שוורצקוף פול מיטשל ושאר החברות?
כי המחיר של המסכה ושל השמפו הם פי 2 מי החברות שוורצקוף פוטל מיטשל ושאר החברות ...
ותאמת שאני קונה בדרך כלל אריזות גדולות כמו 1000 מ"ל שמפו ומסכה 500 מ"ל אז דיי משתלם זה יוכל להחזיק לי לאיזה שנתיים בכיף..
מה אתם אומרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)