מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער בהריוןקטי13/11/2011
שלום,
לפני ההריון היתה לי נשירה שרק החמירה עם ההריון. לאחרונה עשיתי תספורת מאוד קצרה בתקווה שזה יעזור להפחית את הנשירה (כמובן בנוסף לברזל ולחומצה הפולית).
אני לא צובעת את השיער ועושה מסיכות פעמיים בשבוע.
אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות. יש לי שיער מתולתל וזה הדבר היחיד שמסתיר את השיער הדליל שנהיה לי.
בעבר היה לי שיער חזק עם נפח וכיום אם אני עושה צמה היא מאוד מאוד דלה.
כשהסתפרתי הספר שם לי קרם של נאנו קרטין והוא עיצב לי את השיער בצורה טובה וטבעית. רציתי לדעת האם המוצרים של החברה הזו אכן עוזרים ומשקמים את השיער והדבר יכול לעזור.
כמו כן, אשמח לדעת היכן ניתן להשיג את המוצרים האלה במחירים סבירים ולא במחירים המופקעים שיש במספרות.
תודה על העזרה,
קטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בהריון - תגובה
זאב לוין15/11/2011אני ממליץ לך לקנות טיפות נגד נשירה של וולה SP באלאנס סקאלפ , אני עובד הרבה עם המוצר - במיוחד למקרים כמוך ואני מאוד ממליץ לך לנסות ישנו שיפור ניכר כבר לאחר שבוע שבועיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)