מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שלא אורךצא22/11/2011
אני בקושי מסתפרת ולא אורך לי השיער, נתקע באורך מסויים. רציתי לדעת אם תספורת כל כמה חודשים עוזרת לשיער להארך או שיש כאלו שלא משנה אם יסתפרו או לא השיער לא יארך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי-
**23/11/2011אם יש לך שיער שרוף ומופצל בקצוות אז זו הסיבה שהשיער לא אורך לך, כי שיש שיער שרוף ומפוצל השיער כן אורך אבל מתקצץ לבד, בשביל להאריך את השיער את צריכה לגזור קצוות לפחות ס"מ אחת לשלושה חודשים, וגם לטפל ולטפח את השיער במוצרים טובים ואיכותיים אני ממליצה לך על המוצרים של קרסטס הם הכי טובים שיש, וככה שיערך יגדל בריא ויארך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער של אורך
צא23/11/2011השיער שלי לא שרוף ולא מפוצל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים לשאלה
צא28/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גבול
דיאנה28/11/2011היי,
יש גבול לארוך של השיער שלך. כמו בכל מקום אחר בגוף :)
תחשבי שהשיער בגבות מפסיק לארוך משלב מסויים כנ"ל רגליים... גם לשיער בראש יש גבול שאילו הוא מגיע ומפסיק לארוך. קיצוץ קצוות- מקצץ את אורך השיער ולא מעבר, זה יראה כאילו הוא אורך שוב אחרי הקיצוץ אבל הוא יפסיק באותו מקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שלא אורך - תגובה
זאב לוין04/12/2011אכן יש אורך מסוים שהוא האורך המקסימלי - אבל יש המון מקרים בהם השיער באמת נשבר בנקודת הפיצול ולכן לא אורך - אם את בקושי מסתפרת אז קשה לי להאמין שאין לך קצוות מפוצלים - כי אמורים להסתפר אחת ל 3-4 חודשים וגם מי שמקפידה מגיעה בזמן זה כבר עם קצוות מפוצלים - כמובן יש יותר ויש פחות .
ההמלצה שלי - תנסי להסתפר אחת ל - 3 חודשים השתמשי במוצרים מקצועיים לטיפוח השיער ותראי אם יש שיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)