שיער שלא אורך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שלא אורך
    צא
    22/11/2011

אני בקושי מסתפרת ולא אורך לי השיער, נתקע באורך מסויים. רציתי לדעת אם תספורת כל כמה חודשים עוזרת לשיער להארך או שיש כאלו שלא משנה אם יסתפרו או לא השיער לא יארך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שלא אורך

הוספת תגובה

• הי-

**
    23/11/2011

אם יש לך שיער שרוף ומופצל בקצוות אז זו הסיבה שהשיער לא אורך לך, כי שיש שיער שרוף ומפוצל השיער כן אורך אבל מתקצץ לבד, בשביל להאריך את השיער את צריכה לגזור קצוות לפחות ס"מ אחת לשלושה חודשים, וגם לטפל ולטפח את השיער במוצרים טובים ואיכותיים אני ממליצה לך על המוצרים של קרסטס הם הכי טובים שיש, וככה שיערך יגדל בריא ויארך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער של אורך

צא
    23/11/2011

השיער שלי לא שרוף ולא מפוצל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתם לא עונים לשאלה

צא
    28/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש גבול

דיאנה
    28/11/2011

היי,
    יש גבול לארוך של השיער שלך. כמו בכל מקום אחר בגוף :)
    תחשבי שהשיער בגבות מפסיק לארוך משלב מסויים כנ"ל רגליים... גם לשיער בראש יש גבול שאילו הוא מגיע ומפסיק לארוך. קיצוץ קצוות- מקצץ את אורך השיער ולא מעבר, זה יראה כאילו הוא אורך שוב אחרי הקיצוץ אבל הוא יפסיק באותו מקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער שלא אורך - תגובה

זאב לוין
    04/12/2011

אכן יש אורך מסוים שהוא האורך המקסימלי - אבל יש המון מקרים בהם השיער באמת נשבר בנקודת הפיצול ולכן לא אורך - אם את בקושי מסתפרת אז קשה לי להאמין שאין לך קצוות מפוצלים - כי אמורים להסתפר אחת ל 3-4 חודשים וגם מי שמקפידה מגיעה בזמן זה כבר עם קצוות מפוצלים - כמובן יש יותר ויש פחות .
    ההמלצה שלי - תנסי להסתפר אחת ל - 3 חודשים השתמשי במוצרים מקצועיים לטיפוח השיער ותראי אם יש שיפור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו