שיער לבן "עקשן"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער לבן "עקשן"
    טל
    18/02/2012

שלום רב,
    אני בת 30 צבע השיר הטבעי שלי הוא חום כהה, מגיל צעיר הייתי צובעת את השיער.
    כיום אני צובעת אותו כי יש לי קבוצה גדולה של שיער לבן ממש בולטת. שיער לבן לבן!!
    שאני צובעת אצל הספר תמיד החלק הלבן הרבה יותר בהיר (כמעט שקוף) ואחרי שבוע כבר ממש חוזר ללבן.. ולא בשורשים אלא ממש הצבע דוהה מהשיער. הספר אומר שככה זה כי יש לי שיער לבן עקשן.. האם אכן כך ואין אפשרות להתגבר עליו? או שהוא צובע לא טוב? האם עדיף לי לשנות את צבע השיער לסגנון צהוב וכך הלבן פחות יבלוט?
    בתודה מראש
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער לבן "עקשן"

הוספת תגובה

• שיעשה פיגמנטציה...

===
    18/02/2012

ואם כך אמר לך נו...הגיע הזמן להחליף בעל מקצוע מיושן...!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער לבן "עקשן" - תגובה

זאב לוין
    19/02/2012

ישנם הרבה צבעים שמכסים לבן במאה אחוז - יכול להיות שהספר לא משתמש בצבע שנועד לכסות שיער לבן .
    אני לא נתקלתי בבעיה שכזו שחזרה על עצמה . כשאני מבצע צביעת שיער לבן אני מתייחס בכמות הלבן ולכיסוי הלבן במאה אחוז כדי שלא יהיה הבדל בין השיער הלבן לשיער הטבעי - הרי זו המטרה שאת הולכת לספר . ממליץ נסות איש מקצוע אחר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו