טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רונן שלום, יש לי שיער דק מאוד ושביר, ואני צובעת בערכות ביתיות באופן קבוע כל חודש. העניין הוא שבא לי מאוד להוסיף גוונים דקים לשיער אך יש לי טראומה מהנושא - בנישואיי לפני כ- 5 שנים עשו לי גוונים והשיער פשוט התפורר גם מיידית במספרה וגם אח"כ וכעבור חודש חודשיים נשארתי ללא הגוונים ועם שיער פגום בצורה חריפה ביותר (נאלצתי להסתפר קצר ולהפסיק לצבוע לתקופה מסויימת לצורך שיקום) כיום אני חופפת רק עם פולטן ונראה לי שזה הדבר היחיד שמחזיק את השיער מחובר לראש איך שהוא. אבקש את חוות דעתך המקצועית. ואודה לך מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין שום סיבה לחשוש מגוונים אם עושה אותם בעל מקצוע מיומן ששומר בוודאות על חוקי הכימיה דרך אגב כיום יש חומרי הבהרה נטולי אמוניה כמו "פלטיניום"של חב' לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר