מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי צבעלילך04/03/2012
היי צבעתי את השיער בבית לפני חודשיים לשחור, לפני זה היה לי חום ולפני זה גוונים בהירים. אני מאוד מאוד מתחרטת על המהלך הזה (יש לציין שצבעתי לא כל כך טוב כי הגוונים יצאו לי קצת בקצוות). איך אני חוזרת לצבע שיער בהיר? חום דבש? חום גם גוונים? חלק אמרו לי לעשות גוונים צפופים מאוד על הרקע השחור, חלק אמרו לי לעשות ניקוי צבע, וחלק אמרו לי לצבוע לחום כהה, ולאחר מכן חום טיפה יותר בהיר וככה לצבוע כך פעם עד שאני יגיע לצבע שאני רוצה (שזה תהליך ארוך) מה אתם ממליצים לי? אני מיואשת כבר השיער שלי נראה זוועה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
אנג'לה טטרו04/03/2012לילך מה שהכי נכון זה לראות את השיער ולאבחן אותו
לפי מה שאת מתארת כן כדי לעשות ניקוי צבע ,וחשוב שיהיה קל ואז לעשות צבע חום
מה שכן הייתי ממליצה לך לגשת למעצב שיער שהוא מיקצועי ואת סומכת עליו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי צבע - תגובה
אנג'לה טטרו04/03/2012לילך מה שהכי נכון זה לראות את השיער ולאבחן אותו
לפי מה שאת מתארת כן כדי לעשות ניקוי צבע ,וחשוב שיהיה קל ואז לעשות צבע חום
מה שכן הייתי ממליצה לך לגשת למעצב שיער שהוא מיקצועי ואת סומכת עליו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי צבע
לילך05/03/2012תודה על התשובה, הבעיה היא שהספר שלי אמר לי לצבוע על השחור גוונים צפופים, התשובה שלו לא נראתה לי אז שאלתי ספר מקצועי אחר, והוא אמר לי לא לצבוע גוונים על השחור אלא לעשות ניקוי צבע או לצבוע בהתחלה חום כהה ואחרי זה חום טיפה יותר בהיר וככה כל פעם לצבוע עד שאני יגיד לצבע שאני רוצה או שנצבע ישר חום בהיר בהיר בהיר ונראה מה יצא. עכשיו יש לי 2 ספרים מקצועים שכל אחד מהם אמרו לי תשובה אחרת ואני לא יודעת מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)