קרקפת לא מייצרת לחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרקפת לא מייצרת לחות
    דניאל
    24/03/2012

שלום. אני בת 18 וחצי ומאז גיל מאוד מאוד צעיר (תחילת יסודי) אני צריכה ללכת עם שיער אסוף בגולגול בגלל שהוא פשוט יבש ופגום בקיצוניות, לא קצת כמו שיש להרבה נשים, אלא שהוא פשוט לא נראה בכלל כמו שיער אלא כאילו הוא עבר התחשמלות. השערות לא מחוברות אחת לשנייה כל אחת בפני עצמה והוא מאוד מאוד לא נעים למגע וחסר ברק לחלוטין. זה מתחיל כמה סנטימטרים אחרי הקרקפת, רק האיזור שקרוב לקרקפת הוא בריא ונעים. מלבד זה, יש איזור ב"פדחת" שהשיער שם חסר לחות לחלוטין, הקרקפת לא מייצרת אפילו טיפונת לחות.

- עשיתי בדיקת דם והכל תקין.
    - כבר כמה חודשים שאני עושה דיקור סיני שעובד על שיקום השיער וזה באמת עוזר ועכשיו כבר יש לו צורה של שיער והשערות יותר מחוברות אחת לשנייה אבל הוא עדיין יבש מאוד מאוד וקרמים בקושי עוזרים, ניסיתי כבר -ה-כ-ל.

אני מיואשת כל כך. יש לי שיער גלי-מתולתל מקסים שברגע שהוא מתחיל להתבייש הוא נהיה זוועה. איזה עוד אופציות נשארו לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרקפת לא מייצרת לחות

הוספת תגובה

• קרקפת לא מייצרת לחות - תגובה

זאב לוין
    25/03/2012

תראי צריך לראות את השיער ולאבחן אותו - יכול להיות שיתאים לך טיפול קראטין לשיער שיחדיר לך קראטין ולחות . יכול להיות אולי החלקה שתגרום לשיער להיות חלק ומבריק - יש הרבה אופציות .
    את מוזמנת להגיע לייעוץ ונראה מה אפשר לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו