מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום! יש לי מס' שאלות על השיער שלי!ליאור01/03/2008
שלום!
עד גיל 11 השיער היה לי ממש חלק, עכשיו אני בן 16.5 ויש לי שיער טלטלים ייבשים.
שאני מתקלח השיער הוא די חלק אבל אחרי כמה זמן השיער מתייבש ונהיה טלטלים ייבשים.
אני עושה כבר הרבה זמן פאן, והבעיה בפאנים שלי הם כאלה:
1. הזנב (האחורה) שאני מרים את הראש והשיער נוגע בכתף אז מתי שאני מחזיר את הראש רגיל, אז השיער נשאר בצורה שהוא היה שהוא נגע בכתף וזה לא חוזר לאותו מצב שזה חלק למטה, למה זה ככה?
2. הפן שאני עושה הוא כזה, עושה פן באחורה, אחר כך צדדים, ואז למעלה. הפאן נראה סבבה אבל נראה די ייבש, אני שם חימר של Way-Way משהו כזה... וזה מסתדר קצת אבל עדיין השיער אחרי איזה כמה דק' נהיה ייבש, והשיער טיפ טיפה מסתלסל אחרי שעה.
3. יש אפשרות לסדר את הצמיחה ההפוכה שיש לי מאחורה בזנב?
4. אשמח אם תעזרו לי באיך לעשות את הפאן, איזה חומרים לשים כדי שהשיער ייראה יפה ומעוצב.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בגלל הפאן...
דניאלה02/03/2008או שאתה לא יודע לעשות פאן כמו שצריך או שהפן שלך חלש..
תבדוק בידית של הפאן שרשום של שההספק שלו הוא בין 1600 ל-1900...
אם לא תקנה אחד חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)