מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה והחלקות שיעריעל יעקב29/12/2013
שלום!
ביצעתי 3 החלקות שיער ואני שוקלת להפסיק הן מבחינה כספית והן מבחינה שאני שמה לב לנשירת שיער.
האם החלקות שיער באמת עושות נשירת שיער?
וכן, האם כדאי להפסיק החלקות? אני מאוד אוהבת את השיער שלי כשהוא חלק אך אני גם סקרנית לדעת איך השיער שלי אחרי 3 שנים של החלקות..מצד שני השיער שלי התארך ואם אעשה שוב החלקה אז הוא יהיה אפילו ארוך יותר, מה שבעיניי יפה יותר.
חייבת לשתף שאני מאוד מפחדת להסתפר ושוב לחזור לשיער המקורי וכך גם לחזור לסיוט הזה של לטפל בו..אך מתי שהו אני אצטרך להפסיק לא?
מי כמונו מחליקות השיער מבינות?:)
המון תודה ומאחלת הצלחה לכולן!!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה והחלקות שיער - תגובה
רוני חתוכה09/01/2014שלום רב
נשירת שיער הינה תופעה רחבת היקף אך היא טיבעית לחלוטין כשהכל תקין.
נובעת משינויים הורמונליים ובריאותיים אך בדרך כלל הפיכים.
נשירת שיער אינה נובעת מהחלקות צבעים וכו' כלל וכלל מאחר ומה שמתבצע על השיער מבחינת החלקות הינו על השיער עצמו ולא על הקרקפת אחרת ייתלש השיער ויקרע אך בשום אופן לא ינשור עתידית ומה שאני כותב כאן הינו מדעי!!!
החלקה לשיער יפה תלוי מאוד באבחנה נכונה וזהו סוד ההצלחה כל השאר זה איכויות של חומר בדיוק כמו שיש חלפים חילופיים למכוניות ולאו דווקא חלפים מקוריים מי שמבקשת את הטוב ביותר במקרה של שיער, זה באבחנה נכונה של מעצב השיער שבחרה לתוצאה מושלמת והמבוקשת מצידה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)