שיער עבה ומלא מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער עבה ומלא מאוד
    שרון
    26/06/2014

שלום רב,

יש לי שיער ארוך , עבה ומלא מאוד, הוא גלי ומתנפח, על מנת להוריד נפח, עברתי החלקה יפנית והחלקת קרטין, השיער כעת מוחלק ולא ממש נפוח , אולם בגלל שהוא מלא מאוד ועבה , זה מרגיש קצת כמו פאה.

רציתי לשאול את דעתך המקצועית לגבי גילוח קווצות שיער באיזור העורף בצורה נסתרת, הכוונה שהשיער המגולח ייראה רק אם אני אוספת לקוקו ואם אני מפזרת זה נראה שיער ארוך רגיל רק עם פחות שיער, זה דבר מקובל לעשות? בגלל המלאות והעובי של השיער אני מתקשה ללכת פזור מכיוון שגם לאחר ההחלקות , יש לי רעמה...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער עבה ומלא מאוד

הוספת תגובה

• שיער עבה ומלא מאוד - תגובה

רוני חתוכה
    26/06/2014

שלום רב

לאחר החלקה יפנית השיער אמור להיות חלק מאוד, אך אם יש לך שער עבה מן הסתם זה לא ייראה ממש שיער דק וללא נפח.

מה שניתן לעשות זה ''ניקוי'' (מושג מקצועי) שהינו גזירה ייחודית ללא פגיעה באורך השיער למתן מראה מבוקש וללא נפח.

לא כתבת לי האם שערך הוא מדורג או אורך אחיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער עבה תודה על התגובה

שג
    26/06/2014

הי רוני,
    תודה על תשובתך, השיער ארוך, גזירה ישרה, ולמען האמת ניסיתי הכל על מנת לדקק את המראה כולל הגזירה המיוחדת שנתנה אפקט קצר מאוד והשיער חזר למראה הפאתי העבה, לפעמים אני אוספת קווצות שיער מהעורף ומצמידה אותן עם סיכה לקרקפת בצורה נסתרת ואז מפזרת מעל את השיער ולמען האמת זה נראה טוב לכן עלה לי הרעיון של לגזור את החלק הזה , לעשות קצוץ ומעליו יבוא השיער, מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער עבה תודה על התגובה - תגובה

רוני חתוכה
    27/06/2014

שלום רב

אני מציע לראות את שערך ואם יש משהו שניתן לעשות, ואני מניח שיש, אז נוציא אותך מהמצב הפאתי שאת מדברת עליו.

אשמח לראותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו