מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נייר כסף ליצירת גוונים בשיעריעל04/12/2016
יש לי שיער שטני יש לי כבר שער לבן וגוונים השיער ניראה שרוף רק באזור של הגוונים הם כבר דהוהיים האם כדרי לחדש ובמידה וכן האם יש משמעות לאורך הזמן שהנייר כסף נישאר בשחיר עד החפיפה מה זה אומר כשמורידים אחרי לא ברבה זמן ומה המשמעות שמורידים את הנייר כסף אחרי זמן שהוא יותר ממושך מה פוגע יותר בשיער והאם כששמים נייר כסף ליצירת גווני לחדש על האזור שניראה דהוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אולפלקס עם גוונים
רוני חתוכה04/12/2016שלום רב
גוונים עם אולפלקס יפתרו לך את כל הבעיות והשאלות.
רק ביחרי מעצב שיער טוב לעשות זאת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה האפולוקס אני הולכת לספר בבית ואין לי מושג מה זה החומר הזה במידה ואין אז מה אפשר עוד לעשות
יעל05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בודקים לקבלת מידע
רוני חתוכה06/12/2016שלום רב
זה בסדר ללכת לספר בבית אבל לפעמים יש לזה מחיר שבא על חשבון השיער לכן יש לברר אם הוא עובד עם אולפלקס בכדי לשמור לך על השיער וכן....לבדוק קצת בגוגל מה זה אולפלקס...לפעמים ובמקרים מסויימים יש לשלם קצת יותר ולהראות טוב מאשר לחסוך כסף ולהיפגע...ולכן יש לברר דברים לפני שעושים אותם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מהנדס אלקטרוניקה, בעל ניסיון של עשרות שנים באנטנות, תקשורת סלולרית והבטחת איכות. מעביר הרצאות בנושא הקרינה הסלולרית וסיכוניה. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)