נייר כסף ליצירת גוונים בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נייר כסף ליצירת גוונים בשיער
    יעל
    04/12/2016

יש לי שיער שטני יש לי כבר שער לבן וגוונים השיער ניראה שרוף רק באזור של הגוונים הם כבר דהוהיים האם כדרי לחדש ובמידה וכן האם יש משמעות לאורך הזמן שהנייר כסף נישאר בשחיר עד החפיפה מה זה אומר כשמורידים אחרי לא ברבה זמן ומה המשמעות שמורידים את הנייר כסף אחרי זמן שהוא יותר ממושך מה פוגע יותר בשיער והאם כששמים נייר כסף ליצירת גווני לחדש על האזור שניראה דהוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק אולפלקס עם גוונים

רוני חתוכה
    04/12/2016

שלום רב
    גוונים עם אולפלקס יפתרו לך את כל הבעיות והשאלות.
    רק ביחרי מעצב שיער טוב לעשות זאת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה האפולוקס אני הולכת לספר בבית ואין לי מושג מה זה החומר הזה במידה ואין אז מה אפשר עוד לעשות

יעל
    05/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בודקים לקבלת מידע

רוני חתוכה
    06/12/2016

שלום רב
    זה בסדר ללכת לספר בבית אבל לפעמים יש לזה מחיר שבא על חשבון השיער לכן יש לברר אם הוא עובד עם אולפלקס בכדי לשמור לך על השיער וכן....לבדוק קצת בגוגל מה זה אולפלקס...לפעמים ובמקרים מסויימים יש לשלם קצת יותר ולהראות טוב מאשר לחסוך כסף ולהיפגע...ולכן יש לברר דברים לפני שעושים אותם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו