טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי שיער גלי בקצוות, ואני רוצה לעשות החלקה. אשמח לקבל מענה על מספר שאלות: האם ניתן לעשות החלקה שהיא לא משורש השיער? ואם כן עד כמה היא אפקטיבית? (לא רוצה להרוס את שורש השיער ואחרי שהוא יגדל לי מחדש השורש יהיה הרוס והשיעור ייהרס). שאלה שניה, איזו החלקה הכי פחות מזיקה? ושאלה אחרונה, במידה ואני עושה החלקה פעם בשנה או שנתיים, האם ההחלקה בשיער עצמו תחזיק? כי למעלה השיער שגודל לי הוא חלק.
תודה מראש! לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נתחיל בכך שהחלקה לא מזיקה אלא איבחון נכון ובחירת חומר גלם של מעצב השיער ישפיעו על איכות שיערך. 2.ניתן לבצע החלקת שיער מהיכן שרוצים בשיער רק שורש או רק קצוות וכו' ושוב החלקה לא תזיק לשיער כלל. 3.החלקת שיער נשארת באופן קבוע. מקווה שעזרתי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר