החלקות...החלקות...החלקות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקות...החלקות...החלקות...
    אורית
    17/07/2008

שלום, שמתי לב, שהצרכנית הפשוטה, שרוצה להחליק את שערה, ומחפשת את מעצב השיער המתאים, נתקלת בשיטות רבות, סוגי החלקה שונים, וכל אחד סמוך ובטוח שהשיטה שלו היא המתאימה ביותר למשימה. יש את קליאופטרה, ויש יפנית, ברזילאית, Q8, יוקו אונו, עם חלב, בלי חלב, קוונטום ועוד, לא קצת מבלבל? האם אפשר לקבל סקירה קצרה לשאלה שעולה בודאי אצל כל בחורה ששוקלת החלקה: מה ההבדל בין כל ההחלקות? איזו החלקה מומלצת ביותר? איזו מזיקה הכי פחות? כולנו נשלם בסופו של דבר כסף רב עבור תמורה שלא נותנים לנו את האפשרות לעמוד על טיבה, וכל זה כמובן בליווי היסוס רב בשל שמועות על דילול השיער לצמיתות. בתיקוה שתוציאו אותי (כמו גם אחרות) מהבוץ, אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקות...החלקות...החלקות...

הוספת תגובה

• ונן בבקשה תענה לי :(

אילוש
    20/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובאותו הנושא : החלקת במבוק??

מתעניינת
    20/07/2008

הספר שלי אמר לי שיש החלקה/פתיחת תלתלים חדשה שממש טובה לשיער כמו שלי. יש לי תלתלים יחסית צפופים. אני כבר שנים עושה החלקות ופתיחת תלתלים.. בשנים האחרונות עם החומר של שוורצקוף.. הספר אומר זה יהיה יותר טוב לי.. רציתי לדעת האם כך הדבר? חשבתי לנסות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית

זאב לוין
    20/07/2008

חוץ מברזילאית את יכולה לעשות את כל ההחלקות האפשריות, החומר הוא לא משנה אלא המיומנות של מעצב השיער המבצע את התהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה:"...חוץ מברזילאית"?

TAL
    08/08/2008

האם החלקה ברזילאית לא מומלצת או פשוט אין צורך במיומנות מיוחדת החומרים "מדברים" בעד עצמם ?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו