מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער דק וחלשאורלי31/10/2008
שלום!! יש לי שיער חום גלי מדורג מספר סנטימטרים אחרי הכתפיים ופניי אליפטיות ומעט עגולות. הבעיה עם שיערי היא שהוא מפוצל בקצוות ומאוד מאוד דק וכל הזמן נתלש. כל פעולה קטנה, כל משיכה קטנה והוא נתלש (לא מהשורש) וכתוצאה מכך מתקצר משמעותית וכמו כן הופך קופצני (שערות קטנות ומציקות למעלה). בנוסף יש לי מעט נשירה (עשיתי בדיקות דם והכל בסדר, גם התזונה שלי נכונה). הספרית שלי המליצה לי להסתפר בקצוות כל חודשיים ולא להאריך אותו מעבר לכתפיים וכמו כן לדרג את השיער כך שהחלקים שבהם יש נשירה גדולה יותר יהיו קצרים יותר. בנוסף אני חופפת 3 פעמים בשבוע + מרכך בקצוות ומשתמשת פעמיים בשבוע במסיכה. לא עושה אף פעם פן ולא מחליקה או משתמשת בחומרים כלשהם מלבד שמן פשתן בקצוות אחרי חפיפה. שאלותיי הן: * האם יש דרך לחזק את השערה ולהפוך אותה לפחות דקה על מנת שלא תתלש בקלות כה רבה? * איזו תספורת מומלצת ובאיזה אורך שיער במצב כזה? * איזה חומר מומלץ לשיער לשימוש נגד קצוות מפוצלים? * באיזה חומר אפשר להשתמש כדי לסדר את השיער מבלי שתגרם נשירה מוגברת יותר? * האם פן או שימוש במחליק שיער יזיקו לשיערי ויתלשו את שערותיי בגלל שהן כה דקות? אשמח לקבל תשובות. תודה רבה! אורלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
זאב לוין03/11/2008אני ממליץ להסתפר אחת לחודשיים ואולי לדרג קצת יותר את החלק העליון של שיערך כדי למנוע שבירת השיער
עלייך להשתמש רק במסיכה בלי מכרך בכל חפיפה, ממליץ להשתמש בשמפו ושיער דק של וולה אס פי ולהשתמש במוס ווליום ביום יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)