שיער דק וחלש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דק וחלש
    אורלי
    31/10/2008

שלום!! יש לי שיער חום גלי מדורג מספר סנטימטרים אחרי הכתפיים ופניי אליפטיות ומעט עגולות. הבעיה עם שיערי היא שהוא מפוצל בקצוות ומאוד מאוד דק וכל הזמן נתלש. כל פעולה קטנה, כל משיכה קטנה והוא נתלש (לא מהשורש) וכתוצאה מכך מתקצר משמעותית וכמו כן הופך קופצני (שערות קטנות ומציקות למעלה). בנוסף יש לי מעט נשירה (עשיתי בדיקות דם והכל בסדר, גם התזונה שלי נכונה). הספרית שלי המליצה לי להסתפר בקצוות כל חודשיים ולא להאריך אותו מעבר לכתפיים וכמו כן לדרג את השיער כך שהחלקים שבהם יש נשירה גדולה יותר יהיו קצרים יותר. בנוסף אני חופפת 3 פעמים בשבוע + מרכך בקצוות ומשתמשת פעמיים בשבוע במסיכה. לא עושה אף פעם פן ולא מחליקה או משתמשת בחומרים כלשהם מלבד שמן פשתן בקצוות אחרי חפיפה. שאלותיי הן: * האם יש דרך לחזק את השערה ולהפוך אותה לפחות דקה על מנת שלא תתלש בקלות כה רבה? * איזו תספורת מומלצת ובאיזה אורך שיער במצב כזה? * איזה חומר מומלץ לשיער לשימוש נגד קצוות מפוצלים? * באיזה חומר אפשר להשתמש כדי לסדר את השיער מבלי שתגרם נשירה מוגברת יותר? * האם פן או שימוש במחליק שיער יזיקו לשיערי ויתלשו את שערותיי בגלל שהן כה דקות? אשמח לקבל תשובות. תודה רבה! אורלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער דק וחלש

הוספת תגובה

• אורלי

זאב לוין
    03/11/2008

אני ממליץ להסתפר אחת לחודשיים ואולי לדרג קצת יותר את החלק העליון של שיערך כדי למנוע שבירת השיער
    עלייך להשתמש רק במסיכה בלי מכרך בכל חפיפה, ממליץ להשתמש בשמפו ושיער דק של וולה אס פי ולהשתמש במוס ווליום ביום יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו