מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרונן וזאב שני הספרים הנפלאים.גלי14/07/2007
כל אחד יביע דעה אישית משלו ולפי הבנתו תודה
השיער שלי: דליל ,יבש,מתכווץ, כמעט אני לא מרגישה שיער וזה מטריף אותי.
האם קיים מוס שינפח את השיער קצת ויתן הרגשה של נפח?
האם יש איזה מוס או משחה שהשיער יראה קצת מבריק ולא יבש,אבל כמובן שלא יידלל את השיער?
האם אפשר רק את האורך לעשות מתיחה לתלתלים? אפשר לחשוב כמה שיער אלוהים השאיר לי.
כשאני קמה בבוקר מהשינה,השיער נורא מכווץ מגעיל יבש,כל בוקר אני עם בלגן בראש אף פעם זה
לא קרה לי רק מאז שחלה הנשירה, אני חוטפת עצבים אני שמה מוסים 10 פעמים ביום מפני שהמוס
לא מחזיק להרבה זמן בבקשה תענו לי תשובות אמיתיות אני אתגבר על כל בעיה יחד אתכם.
תודה רבה לשניכם יקיריי אתם יכולים לענות לי למייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דולי שלום
רונן פלג14/07/2007סדרת מוצרים------ווליום אקטיב מבית קרסטס לוריאל היא הפתרון בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב רונן הספר למה אתה כותב
דולי15/07/2007בקצרה ולא מפרט ברור יותר
2 מילים אני לא מבינה איזה מוצר ,מה לבקש לפי דעתך
איך זה יעזור
אתה כותב בקצרה אולי מפאת הזמן
ואם לא קשה לך תפרט לי פליז יותר
אני מאחלת לך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן יש לי עוד שאלות תרד יותר למטה
דולי15/07/2007אבל תענה לי בהרחבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולי
זאב לוין16/07/2007בהרבה מקרים כמו שלך אם השיער מאפשר זאת אני ממליץ לעשות גוונים דקים כי זה נותן השראה של שיער מלא, בנוסף את יכולה להשתמש במוסים לשיער דליל של וולה או של לוריאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)