החלקה צרפתית:קצת אינפורמציה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה צרפתית:קצת אינפורמציה.
    מרב
    01/12/2008

היי, אני מתעניינת בהחלקה צרפתית לילדה בת 10 שסובלת מאוד, כי השיער שלה נפוח ולא טוב לה עם עצמה. השאלות שלי הן: 1. האם ממולצת ההחלקה לבנות צעירות??? 2. לאחר ההחלקה, יש צורך לרכוש שמפו ומסיכה מיוחדים? (כמו להחלקה היפנית). 3. יש הגבלות לגבי תכיפות חפיפת השיער? 4. ואם אפשר: תווך המחירים.(יש לה שיער לא מקורזל, עד הכתפיים). 5. תודה ויום מקסים, מרב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרב

זאב לוין
    02/12/2008

אין שום דבר שמגביל בגיל לבצע החלקה או פתיחת תלתלים
    יש המלצות בלבד להשתמש בשמפו ובמסיכה לשיער יבש/צבוע
    רק לאחר ביצוע של החלקה/פתיחה מומלץ להמנע מחפיפה בחמישה ימים הראשונים ולאחר מכן להמשיך לחפוף כרגיל
    המחירים נעים בין 350 ל 650 שח, זה תלוי באורך , עובי וצפיפות השיער
    אני מזמין אותך ליעוץ ללא תשלום אצלי במספרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לזאב

מרב
    03/12/2008

היי זאב, המחירים שציינת, הם מחירים להחלקה צרפתית? ותחדד לי את העניין בבקשה: אני יכולה להשתמש לאחר ההחלקה בכל שמפו או מרכך לשיער יבש? לא צריך לקנות תכשירים מיוחדים? תודה ואהיה איתך בקשר במספרה, מרב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו