מיקסטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקסטון
    שני
    01/02/2009

שלום רב, צבע שיערי חום בבהיר- בלונד כהה ויש עליו גוונים בהירים. אני מעוניינת לצבוע לצבע בלונד כהה (הטבעי שלי קרוב ל-7.1 ואני מעוניינת לקבל תוצאה הדומה לצבע 8.1- משהו בסגנון צבע השיער של בר רפאלי). הבעיה היא שצבעתי פעם לשמונה ויצא לי בהיר מדי לטעמי ואם אני משלבת 6% חמצן או חצי 7.1 מתקבל גוון אדמוני. הבנתי שעל מנת לנטרל גוון אדמוני יש להשתמש במיקסטון ירוק אבל אני לא יודעת מה הכמות שיש להכניסה. בכל פעם שהלכתי למספרה הוצאתי כמה מאות שקלים והתוצאה הייתה זהה לזו הביתית. אבקש לשעת מה הכמות של מיקסטון שעליי להכניס ובנוסף האם מומלץ לשלב 7.1 עם 8.1 או לצבוע ל- 7.1 עם 9% או 8.1 עם 6%. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקסטון

הוספת תגובה

• יש סיבה שאתם לא עונים???

שני
    09/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים בפורום הזה?

שני
    18/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוייקט ביתי

רונן פלג
    22/02/2009

לבד לא נכנסים לפרוייקט כזהבבית התוצאה יכולה להיות כואבת ירוקה או מג'ונג'נת.
    עדיף צביעה מקצועית ונכונה.
    מה זה מיקסטון ירוק???
    זה קשה לתת לך ייעוץ כאשר אני לא רואה את השיער שלך ומה שעבר.... עקב זה שנעשו יותר מידי פעולות על השיער ההמלצה שלי יכולה להיות לא נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו