פסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסים
    א.א.
    19/02/2009

שלום, לפני כשנה הסתפרתי בפעם האחרונה וכך חזרתי לשיער הטבעי שלי שהוא חום ולפני 3 חודשים עשיתי פסים בלונדיניים. גם עוד לפני שהסתפרתי הייתי עושה פסים וכל פעם שהייתי הולכת לספר (אחר כי הייתי לא מרוצה - זה קורה לי עד היום) והייתי מבקשת ממנו להגיע למצב של 95% בלונד עם הפסים אבל הבעיה או שהם פשוט לא מבינים (שלא נראה לי בכלל כי זאת לא הנדסה) או שפשוט מתעצלים ובוחרים בדרך הקלה להרוויח את הכסף. אז רציתי לשאול האם באמת ניתן להגיע למצב בלונד כזה עם הפסים או שזו רק צביעה מלאה שבפעם הבאה אני אדע מה לדרוש.ואם כבר מה ניתן להגיד/להסביר לו גדי שיעשו בדיוק מה שאנ ירוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסים

הוספת תגובה

• א.א

רונן פלג
    22/02/2009

בוודאי שאפשר .. זו טכניקה של פיזור הגוונים + סריגה של הגוונים ...
    קצת קשה להסביר ... יש לעשות גוונים פלטות.

אשמח לעזור ולתת לך יעוץ אצלי

רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי מאוד רוצה

א.א.
    22/02/2009

להגיע אלייך אבל אני גרה בצפון (אולי באחד הימים כשאני אהיה שמה). לבנתיים אולי תוכל בכל זאת להגיד לי מה אני צריכה לדרוש מהספר שאני הולכת אליו, כלומר יש לזה שם, שיטה שעובדים איתה כי האמת אני כבר מיואשת וסתם מוציאה כסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסים

רונן פלג
    22/02/2009

יש שיטה של פסים שנקראת "פלטות". זה אומר שלא סורגים את השיער אלא לוקחים שורה דקה של שיער ומורחים עליה את חומר ההבהרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו