מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב,דניאל03/04/2009
שלום,
יש לי מספר שאלות לגבי השיער שלי, אשמח אם תענו לי על כולן בבקשה:
1. פעם שהייתי ילדה היה לי שיער ממש יפיפייה, גלי-חלק כזה, או יותר נכון גלי. היום השיער שלי מתולתל ממש ממש, אני בת 15 כיום והוא נעשה לי ככה עד לפני שנתיים פלוס מינוס. איך זה יכול להיות שהשיער ככה השתנה?
2. א.בחופש הגדול (בעוד פחות מ-3 חודשים אני מתכוונת לעשות החלקה יפנית ב-2,000 ש"ח. האם המחיר יקר או זול?
ב.קראתי כתבה על החלקה יפנית לפני כמה זמן, והבנתי ששיער שעבר בתקופה האחרונה הבהרה או צביעה לא ממש מתקבלת ההחלקה היפנית,וגם לשיער שעבר צביעה. ובחופש הגדול של שנה שעברה (לפני 7 חודשים פלוס מינוס זה היה) עשיתי סני בכל השיער, כך שהשיער שלי התבהר ונעשה חום,וגם באותו הזמן עשיתי פתיחת תלתלים לראשונה (שמה שנראלי גרם לשיער שלי להיות ממש ממש מתולתל),ועשיתי פסים בלונדינים, לכן שאלתי היא: כל הפעולות הכימיות האלו שעשיתי,בגלל זה ההחלקה היפנית שלי לא תתקבל? וקראתי גם שהיתה ילדה שעשתה החלקה יפנית וזה לא עבד מה שגרם לכך שהיא לא יצאה מהבית והשיער שלה נעשה קטסטרופה.
3. כבר כמה חודשים אני עושה כל שבוע בערך מחליק בכל השיער,האם זה מה שגרם לשיער שלי להיות יבש בצורה של ממש: שהשיער שלי אחרי חפיפה רטוב, ואחרי שהוא מתייב הוא נעשה כמו שיער של סבתא, ממש מגעיל , ואני נוגעת בו ונגעלת, כמו קש הוא. מה אפשר לעשות? ממה זה?
4. השיער שלי ממש ממש ממש מלא, ושאני יעשה את ההחלה היפנית זה לא יצא משהו מרוב שיש לי שיער מלא, מה אפשר לעשות על מנת שהשיער לא יהיה כזה מלא?
5.האם ההחלקה היפנית- יצא לי חלק כמו פן? או איך זה יצא לי?
תודה מראש.
חג שמח וכשר!
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
זאב לוין05/04/2009יובל שלום
זה קורה שאחרי גיל ההתבגרות השיער מתחלף מעט
2000 שח זה לא בהכרח יקר השאלה אם מעצב השיער שאת ניגשת אליו הוא מספיק מקצועי כדי לעשות לך את העבודה הנכונה שלא תפגע לך בשיער והשיער יהיה חלק במאה אחוז כמו אחרי פן
אני ממליץ לבצע טסט לפני ביצוע העבודה כדי לדעת אם שיערך יוכל לעמוד בזה כמו כן את תמיד יכולה להגיע אלינו ליעוץ כדי לקבל יעוץ ודיאגנוזה מקצועייים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב,
דניאל05/04/2009אני גרה באזור ראשון-לציון, רציתי לשאול:
איך מגיעים אליכם על מנת שתבדוק את השיער שלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
זאב לוין07/04/2009אתה יכול להגיע ברכב או אוטובוס
בתאום תור מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)