תלתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלתלים
    רוצה תלתלים
    13/08/2009

שלום לכולם,
    יש לי שיער ארוך, מעט גלי בקצוות, דליל.
    בקרוב יש לי אירוע משפחתי ואני רוצה לעשות תלתלים פתוחים שישארו לאורך זמן ולא רק בייביליס שישאר רק לערב האירוע.
    האם זה אפשרי לעשות תלתלים פתוחים לשיער דליל?
    מתי כדאי לצבוע את השיער - לפני התלתול או אחרי? אם אחרי כמה זמן אחרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלתלים

הוספת תגובה

• לזאת שרוצה תלתלים! יש לי עבורך תשוב

בתכן
    13/08/2009

אז ככה אני קראתי את השאלה שלך ואני מאוד מבינה בעניין הזה מניסיון אישי לכן החלטתי שאני אענה לך בתקווה שתקשיבי לעצתי אני מדברת מניסיון. בקיצור קודם כול תצבעי את השיער ועדיף יום קודם או כמה ימים קודם מה שיותר נוח לך לא באותו יום אפשר אך לא מומלץ לגבי התלתלים הבנתי שאת רוצה אותם פתוחים אז ככה כשעושים ביביליס גם אם בהתחלה הם סגורים הם נפתחים לאט לאט כשיש משב רוח כשמזיזים את הראש ובמיוחד באירוע כשרוקדים לא היית רוצה להגיע לאירוע כשכל הביביליס ירד ונשאר חלק וליפה כזה בגלל הספרי בקיצור מה שאני אומרת אם את מעוניינת שזה ישאר לך תבקשי שישימו לך חומרים שהביביליס יחזיק מעמד תסבירי למי שעושה לך שיש לך אירוע ואת רוצה שזה יחזיק מעמד ותבקשי לעשות את זה סגור עד האירוע זה יכול להיפתח במקרה שזה לא יפתח מעצמו אז את יכולה כמה דקות לפני האירוע אפילו כמה שניות לפני שאת נכנסת לאולם ותפתחי את זה עם היד תנסי לפני שאת פותחת את זה בסמוך לאירוע ממש שניות ספורות לפני שאת נכנסת לאולם להזיז את השיער מצד לצד בעדינות ואז תראי אם זה לא נפתח מעצמו ורק אם זה לא נפתח מעצמו אז תכנסי לאולם יש שם מראה ותפתחי בעדינות עם היד ואז זה יראה יפה אני לא ממליצה לך מראש לעשות תלתלים פתוחים משום שעד שתגיעי לאולם זה ירד ויהיה חלק ילך כל התלתל ובמיוחד כששמים ספרי שבהתחלה זה קשה אז אם זה יורד לעיתי זה יכול להראות ליפה מניסיון שלי תעשה תלתלים סגורים תבקשי שישימו לך חומרים שיגרמו לביביליס להחזיק מעמד אם זה במספרה את יכולה לומר שהאירוע במקום רחוק ואת חייבת שזה יחזיק מעמד ולא יפול גם אם לדעתך מראש זה יותר יפה פתוח אני מתכוונת שיכול להיות שבהתחלה את מאוד תאהבי איך שזה יצא ככה לא סגור כל כך אבל תבקשי שיסגרו לך את זה וישימו חומרים שיחזיק מעמד אל תבהלי אם כשיסגרו לך זה יראה לך פתאום פחות יפה אבל ככה זה יחזיק מעמד זה אמור להיפתח מעצמו ואם לא תפתחי את אם היידים כמו שאמרתי בעדינות שלא לאבד את התלתל והצורה ורק שניות ספורות לפני האירוע כי חבל מאוד שבאירוע במקום ביביליס תראי שיער חלק מוזר תשתדלי אם את מתלבשת אחרי התסרוקת לא להרוס את הביביליס מקווה שעזרתי אם את צריכה עזרה לא הבנת משהו ממה שאמרתי תשאלי ואני אשיב עניתי לך מתוך ניסיון אישי ותאמיני לי שאני מאוד מבינה בזה מקווה שעזרתי ותמיד את יכולה לפנות ואני אשיב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם תלתלים

אילנית
    15/08/2009

שלום לך תנסי את הקרם התלתלים של השמן המרואי רק במיספרות את לא תאמיני איזה שיער מדהים ותלתלים יפים יהיו לך תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו