מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה ברזילאית לא מוצלחתאורטל11/02/2010
עשיתי לפני שבוע החלקה ברזילאית, לאחר חפיפה בשמפו נטול מלחים, השיער אומנם רח ונעים אבל רחוק מלהיות חלק.... שיערי הטבעי הוא תלתלים, הספר הבטיח לי שיחזור על הפעולה עד שיצא חלק,
מותר לחזור על החלקה ברזילאית בהפרש כה קצר...? ויתכן שבשל סוג השיער לא יצא לי חלק הוא בשל העבודה הפגומה....כאילו אין מצב שההחלקה הזו לא יוצאת חלקה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמור היה להצליח
קרן11/02/2010ייתכן והעבודה לא בוצעה כראוי או שהחומרים לא היו בריכוז מתאים
כדאי שתחזרי שוב על הפעולה אבל בהפרש של חודש לפחות...זאת דעתי
אם זה לא יצליח שוב , זכותך לדרוש את כספך בחזרה1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורטל
קורן אריכא13/02/2010החלקה ברזילאית לא יוצאת חלק על שיער מתולתל מידי אותו ספר היה צריך לאבחן את השיער כמו שצריך ולהמליץ על ההחלקה הנכונה ,בכל מקרה במקרה שלך מבלי שאני יראה אותך אני מבין שזה ניראה כמו פתיחת תלתלים ,וכן מותר לחזור על הפעולה וזה לא פוגע בשיער במקרה שלך אם אין לך גוונים הייתי ממליץ על החלקה יפנית שיהיה בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית
סולו 5113/02/2010לא מתאימה לכל סוג של שיער
במידה וזה לא הצליח את צריכה לחכות 3 חודשים על לפעם הבאה.
בנתיים תמשיכי לעשות פנים עם מברשת מטקה ככה בעדינות. .
אני מאמין שאחרי תקופה של חודש השיער שלך יראה יותר טוב אחרי שהוא יתרגל להחלקה
בברכה
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה..
אורטל13/02/2010אכן השיער נעים למגע ורך...ונראה כמו פתיחת תלתלים...השאלה עם הפן לא יהרוס את השיער עם חומר ההחלקה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)