החלקה ברזילאית לא מוצלחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה ברזילאית לא מוצלחת
    אורטל
    11/02/2010

עשיתי לפני שבוע החלקה ברזילאית, לאחר חפיפה בשמפו נטול מלחים, השיער אומנם רח ונעים אבל רחוק מלהיות חלק.... שיערי הטבעי הוא תלתלים, הספר הבטיח לי שיחזור על הפעולה עד שיצא חלק,
    מותר לחזור על החלקה ברזילאית בהפרש כה קצר...? ויתכן שבשל סוג השיער לא יצא לי חלק הוא בשל העבודה הפגומה....כאילו אין מצב שההחלקה הזו לא יוצאת חלקה..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה ברזילאית לא מוצלחת

הוספת תגובה

• אמור היה להצליח

קרן
    11/02/2010

ייתכן והעבודה לא בוצעה כראוי או שהחומרים לא היו בריכוז מתאים

כדאי שתחזרי שוב על הפעולה אבל בהפרש של חודש לפחות...זאת דעתי

אם זה לא יצליח שוב , זכותך לדרוש את כספך בחזרה1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורטל

קורן אריכא
    13/02/2010

החלקה ברזילאית לא יוצאת חלק על שיער מתולתל מידי אותו ספר היה צריך לאבחן את השיער כמו שצריך ולהמליץ על ההחלקה הנכונה ,בכל מקרה במקרה שלך מבלי שאני יראה אותך אני מבין שזה ניראה כמו פתיחת תלתלים ,וכן מותר לחזור על הפעולה וזה לא פוגע בשיער במקרה שלך אם אין לך גוונים הייתי ממליץ על החלקה יפנית שיהיה בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה ברזילאית

סולו 51
    13/02/2010

לא מתאימה לכל סוג של שיער

במידה וזה לא הצליח את צריכה לחכות 3 חודשים על לפעם הבאה.

בנתיים תמשיכי לעשות פנים עם מברשת מטקה ככה בעדינות. .

אני מאמין שאחרי תקופה של חודש השיער שלך יראה יותר טוב אחרי שהוא יתרגל להחלקה

בברכה

סולו שיווק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה..

אורטל
    13/02/2010

אכן השיער נעים למגע ורך...ונראה כמו פתיחת תלתלים...השאלה עם הפן לא יהרוס את השיער עם חומר ההחלקה...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו