החלקה יפנית ללא מחליק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית ללא מחליק
    דנה
    07/06/2010

שלום,
    לפני כשבועיים שאלתי בפורום לגבי החלקה יפנית ללא מחליק (כי אני לא רוצה שיער חלק) ונאמר לי שזה מומלץ והתוצאות טובות יותר מהחלקה "רגילה" שאני עושה בדרך כלל (אני בעלת שעיר נפוח, מקורזל ויבש). אך ברצוני לדעת האם ההחלקה היפנית גם יותר בריאה לשיער או דווקא פחות?
    שאלה נוספת - אני צריכה גם לעשות צבע. האם ניתן לעשות קודם את ההחלקה היפנית ללא מחליק ורק אח"כ לעשות צבע או שעדיף קודם צבע ואז החלקה? מהם הפרשי הזמן שצריכים להיות ביניהם?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית ללא מחליק

הוספת תגובה

• לדנה

קורן אריכא
    08/06/2010

מומלץ לעשות את ההחלקה לפני ואחר כך צבע מפני שההחלקה מבהירה את הצבע בחצי טון .
    אני ממליץ לך לעשות את ההחלקה הצרפתית של לוריאל שהתוצאות שלה מעולות בכל מקרה לפני
    ההחלטה כמובן צריך לאבחן את השיער על מנת לקבל תוצאה מדהימה .
    נשמח לראות אותך בין לקוחותינו ט"ל לבירורים\03-5740661,קורן ונאוה מעצבי שיער .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אך שאלות נוספות...

דנה
    08/06/2010

האם זו הסיבה היחידה שרצוי לעשות קודם את ההחלקה או שזה גם יותר מזיק לשיער?
    האם ההחלקה היפנית ללא מחליק דווקא בריאה יותר מההחלקה ה"רגילה" או פחות?
    באיזה הפרש זמן רצוי לעשות את ההחלקה והצבע?
    האם ישנם חומרים מסויימים שצריך להשתמש בהם אחרי ההחלקה כמו בהחלקה יפנית עם מחליק?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אך שאלות נוספות...

דנה
    08/06/2010

האם זו הסיבה היחידה שרצוי לעשות קודם את ההחלקה או שזה גם יותר מזיק לשיער?
    האם ההחלקה היפנית ללא מחליק דווקא בריאה יותר מההחלקה ה"רגילה" או פחות?
    באיזה הפרש זמן רצוי לעשות את ההחלקה והצבע?
    האם ישנם חומרים מסויימים שצריך להשתמש בהם אחרי ההחלקה כמו בהחלקה יפנית עם מחליק?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו