החלקת שיער.. עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער.. עזרה!!
    ענבר
    01/11/2007

היי אני כבר כמה שנים עושה פן קבוע בגלל שאני לא אוהבת את השיער הטבעי שלי.. הוא מתולתל גלי ולדעתי יותר יפה לי פן.. הבעיה היא שאין לו כזה נפח השיער שלי הוא יחסית דל ואני רוצה לעשות החלקה שתפתור לי את בעיית הפנים התמידית לפחות לחודש כדי שאני אראה איך זה ואחליט אם אני רוצה להמשיך..
    השאלה שלי אם בהחלקה זה אפשרי רק לחודש והאם זה כמו פן או יותר שטוח ? יש לי פוני לצד ורציתי לדעת אם אותו נגיד אפשר להחליק אבל לא ישר יותר מעוצב לפוני שלא יהיה חלק.. והאם זה שיש לי שיער דליל בלי הרבה נפח יגרום נזק לשיער בנשירה משמעותית או נזקים אחרים והאם בכלל כדי לי לעשות החלקה?

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער.. עזרה!!

הוספת תגובה

• מחכים לתשובה

סיגל
    02/11/2007

גם לי בעיה דומה , ורציתי גם לשמוע מה דעתכם על כך?יש לי גם שער דליל והייתי רוצה לעשות החלקה יפנית,אבל אני מפחדת!עם תוכלו להמליץ לי במרכז על ספר שמומחה להחלקות האלה,בחולון או בת - ים,המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזאב,תענה גם לי בבקשה

סיגל
    03/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה לענות לנו ולא להתעלם..

ענבר
    03/11/2007

זה דחוף1!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבר

זאב לוין
    03/11/2007

אין אפשרות לעשות החלקה יפנית לחודש בלבד, החלקה לאחר הביצוע מתארכת מהשורש עד הקצוות לפי צמיחת השיער
    ההחלקה לא גורמת לנשירת שיער
    אני לא יכול לתת לך המלצה האם כדאי לך לבצע או לא מבלי לעשות הבחנת שיער מקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו