מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה..הילוש06/07/2010
ככה שתי שאלות:
1. קודם כל, אני אנמית מאז ומתמיד וכבר כמה חודשים שאני בטיפול ע"י כדורי ברזל. יש לי נשירה די תמידית, האם זה שאקח קבוע את הכדורים יעזור ישירות לחוזק השיער ולאי נשירתו?
2. השיער שלי לא מוכן להחזיק פן, ממש ככה. כל פעם שאני מחליקה אותו ע"י מחליק או אפילו כשספרית איכותית עושה לו פן, הוא נהרס תוך כמה שעות בחוץ. בלי קשר ללחות, זה פשוט תמידי. זה מחרפן אותי, כי אני עושה מחליק קבוע בפוני וגם המחליק נהרס תמיד ישר כשאני יוצאת לאוויר. (זה כך בכל עונות השנה). בפוני אני חייבת להחליק אותו כל בוקר, ושוב הוא תמיד נהרס כמה דקות אחרי שאני יוצאת לאוויר.. ולא משנה באיזו עונה.
אשמח לעזרה מה אפשר לעשות, כי ממש נמאס לי מזה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילוש
אנג'לה טטרו06/07/20101. כדורי ברזל עוזרים לחיזוק השיער ותקחי איך שהרופא ממליץ לך
2.בשביל ליעץ לך בקשר לזה אני צריכה לראות את השיער .יש חומרים ששמים לפני פן ועוזרים לפן להחזיק יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)