טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בד"כ אני צובעת את שערי פעם בשלושה שבועות ואת האורכים פעם בשלושה חודשים. שערי מאוד יבש מתמיד בתקופה האחרונה (אפילו שאני משתמשת במסכות טובות), הציעו לי לצבוע את האורכים עם שטיפה של וולה הנקראת קולור טאץ השאלות שלי בקשר לכך: 1. כמה זמן להישאר עם השטיפה על הראש ? והאם משתמשים בזה עם חמצן 6%? 2. האם לא עדיף לצבוע עם צבע רגיל של וולה פרפט ולחכות 10 דקות מאשר להיות עם השטיפה על הראש למשך חצי שעה ? 3. ואם הכל זאת עושים שטיפה : השטיפה יוצאת אותו דבר כמו הצבע ? ולמה זמן היא מחזיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שטיפה בדרך כלל זה עם 3% חמצן עדיף לצבוע את הקצוות עם שטיפה בגלל אחוזי החמצן הנמוכים שיער שהוא צבוע אין צורך לצבוע שוב ,אלא להכניס פיגמנטים מה שהשטיפה יכולה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד