בעייה רצינית עם השיער :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה רצינית עם השיער :(
    ליטל
    19/11/2007

טוב אז נתחיל בסוג השיער שלי - הוא חלק (לעיתים מתעגל קלות בסוף), מאוד עבה, והבעייה הגדולה שלו היא שהוא פריזי ונפוח בטירוף !

אני חופפת בשמפו ושמה מסכה והכל, מסתרקת, שמה מוס (כי אני רוצה "לשמור" על השיער הגלי קלות בסוף) ומייבשת כמו שצריך בדיפיוזר.

בסוף, שהשיער כבר יבש לגמרי הוא מאוד ( מאוד!) נפוח/יבש ופריזי (ודרך אגב זה לא קשור לכמות החומר, אפילו אם אני שמה המון קרם לחות זה רק משמן את השיער אבל הוא עדיין במצב פריז) .
    ואז אני לא יכולה לעצב אותו (עם מחליק/מסלסל) כי זה יוצא זוועה!

בקיצור, אני צריכה דחוף חומר (או שמפו או מסכה) שיעזור לי בזה. אה, וגם יש לי נשירה. אז שהחומר לא יהיה "חזק" מידי.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה רצינית עם השיער :(

הוספת תגובה

• שרון

זאב לוין
    20/11/2007

אני ממליץ לך להשתמש בגלייז תפוחים של חברת פול מיטשל
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ליטל
    20/11/2007

תודה על תגובתך המהירה..
    הבנתי שגלייז מתאים למתולתלות, אבל לי יש שיער חלק (שלפעמים קצת מתעגל לקראת הסוף).
    לא עדיף לי להשתמש במוס שלו? מה ההבדל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו