החלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית
    רונית
    26/10/2010

אני מעוניינת לעשות החלקה יפנית וכרגע אני מנסה לברר האם זה מומלץ או לא.. יש לי שיער גלי, ארוך, עבה ושרוף בקצוות
    אני מבקשת מכל מי שעברה החלקה יפנית או שמעה על מישהי שעשתה החלקה יפנית או שיש לה חברה שעשתה וכו' לעזור לי בהחלטה האם לעשות ואם אפשר גם להעלות תמונות של לפני ואחרי [תמונה של לפחות שבוע אחרי ההחלקה]
    אנא שתפו פעולה וכמובן גם מנהלי הפורום אני אשמח לעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית

הוספת תגובה

• החלקה יפנית

שרון
    02/11/2010

אני עשיתי החלקה יפנית וזה פשוט תענוג והיה לי שיער מתולתל מאוודד
    וזה הכי נוח עכשיו מה שכן את טיםול השורשים הייתי םחות מרוצה כי הבנתי שהחומר לשורש םחות חזק כמו הערכה לשורשים משתמשים בקפסולות אז זה פחות ריצה אותי אבל הטיפול הראשוני (יותר נכון שני טיפולים) הייתי פשוט מרוצה מצורף לך תמונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה של הלפני

שרון
    02/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי החלקה יפנית לא ממש עבדה...

כלנית
    03/11/2010

היי לך :)

קודם אציין שיש לי שיער מאוד בעייתי- הוא עבר הרבה צביעות ופנים והיה שרוף.

בפעם הראשונה שהחלטתי לעשות החלקה, עשו לי יפנית, וכנראה שזה לא ממש עבד טוב על השיער שלי (לעומת חברה שלי, שהיה לה שיער בריא וטבעי, שההחלקה הייתה מדהימה עליה).
    אצלי ההחלקה הרסה יותר את השיער, הוא פשוט נשבר!
    ההחלקה הייתה נראת נורא!!

הספר עשה לי תיקון וביצע החלקה ברזילאית.
    החלקה ברזילאית בהחלט טובה לשיער לא בריא.. היא שיקמה לי אותו והוא היה נראה טוב מאוד.

מאז עשיתי עוד החלקה (לפני חודשיים בערך) והוא משוקם ויפה לו :)

חשוב שתדעי שההחלקה לא עושה את השיער הכי חלק בעולם... לפני ההחלקות הייתי עושה פנים, עכשיו אני צריכה לעבור עליו עם פן, אבל ממש ממש חפיף, עניין של 5 דקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית - תגובה

זאב לוין
    08/12/2010

מה שקובע את ההצלחה ותוצאה חלקה של החלקה יפנית זה לא החומרים אלא מקצועיות של אותו מעצב שיער שמבצע את התהליך
    אני מזמין אותך ליעוץ אצלנו במספרה כדי שאוכל לתת לך תשובה לגבי סוג שיערך והאם כדאי לך בכלל להכנס לעולם של החלקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו