מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפניתרונית26/10/2010
אני מעוניינת לעשות החלקה יפנית וכרגע אני מנסה לברר האם זה מומלץ או לא.. יש לי שיער גלי, ארוך, עבה ושרוף בקצוות
אני מבקשת מכל מי שעברה החלקה יפנית או שמעה על מישהי שעשתה החלקה יפנית או שיש לה חברה שעשתה וכו' לעזור לי בהחלטה האם לעשות ואם אפשר גם להעלות תמונות של לפני ואחרי [תמונה של לפחות שבוע אחרי ההחלקה]
אנא שתפו פעולה וכמובן גם מנהלי הפורום אני אשמח לעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
שרון02/11/2010אני עשיתי החלקה יפנית וזה פשוט תענוג והיה לי שיער מתולתל מאוודד
וזה הכי נוח עכשיו מה שכן את טיםול השורשים הייתי םחות מרוצה כי הבנתי שהחומר לשורש םחות חזק כמו הערכה לשורשים משתמשים בקפסולות אז זה פחות ריצה אותי אבל הטיפול הראשוני (יותר נכון שני טיפולים) הייתי פשוט מרוצה מצורף לך תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה של הלפני
שרון02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי החלקה יפנית לא ממש עבדה...
כלנית03/11/2010היי לך :)
קודם אציין שיש לי שיער מאוד בעייתי- הוא עבר הרבה צביעות ופנים והיה שרוף.
בפעם הראשונה שהחלטתי לעשות החלקה, עשו לי יפנית, וכנראה שזה לא ממש עבד טוב על השיער שלי (לעומת חברה שלי, שהיה לה שיער בריא וטבעי, שההחלקה הייתה מדהימה עליה).
אצלי ההחלקה הרסה יותר את השיער, הוא פשוט נשבר!
ההחלקה הייתה נראת נורא!!
הספר עשה לי תיקון וביצע החלקה ברזילאית.
החלקה ברזילאית בהחלט טובה לשיער לא בריא.. היא שיקמה לי אותו והוא היה נראה טוב מאוד.
מאז עשיתי עוד החלקה (לפני חודשיים בערך) והוא משוקם ויפה לו :)
חשוב שתדעי שההחלקה לא עושה את השיער הכי חלק בעולם... לפני ההחלקות הייתי עושה פנים, עכשיו אני צריכה לעבור עליו עם פן, אבל ממש ממש חפיף, עניין של 5 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית - תגובה
זאב לוין08/12/2010מה שקובע את ההצלחה ותוצאה חלקה של החלקה יפנית זה לא החומרים אלא מקצועיות של אותו מעצב שיער שמבצע את התהליך
אני מזמין אותך ליעוץ אצלנו במספרה כדי שאוכל לתת לך תשובה לגבי סוג שיערך והאם כדאי לך בכלל להכנס לעולם של החלקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)