בעיה עם שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם שיער
    איתי
    29/11/2007

שלום!
    קוריאם לי איתי וככה יש לי שיער שחור גבין גלי לחלק וצבע עור צהבה חום כזה עכשיו אני בדרך כלל הולך עם שיער קצר אבל לאדע אני לא אוהב את איך שזה נראה יש לי עכשיו רציתי לעת המלצות אולי למה אני יכול לעשות עם השער שלי הוא שיער טוב אז אולי אני יודע צבע או משהו כי צבע יש לי בעיה כי יש לי עור כהה אז חשבתי אולי על להאריך שיער או משהו דומה אם תוכל לייעץ לי מה כדי לעשות איתו או איפה אני יכול לראות תמונות של תספורות של אנשים כמוני אני אשמח מאוד

תודה איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם שיער

הוספת תגובה

• איתי

רונן פלג
    30/11/2007

היי איתי,

הייתי שמח לך הרבה יותר אינפורמציה אם היית שלוח לי תמונה למייל שלי [email protected].

לגבי לקראות תמונות אתה יכול לחפש באינטרנט של חו"ל ישלהם אתרים שלמים של דוגמאות.
    אבל אם היית שואל אותי התמונות לא יכולות לעזור לך הרבה אולי רק רעיון או כיוון ... לא תמיד מבנה הפנים שלך או סוג השיער שלך מתאים לתספורות שאתה רואה. עדיף לעשות דיאגנוזה/ייעוץ עם ספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו