החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה
    חנית
    03/04/2011

שלום,
    אני אחרי 2 לידות והשיער שלי דק מאוד (גם לפני בלידות) אני צובעת באופן קבוע לצבע חום -דבש.השיער שלי גלי ומקורזל בדר"כ עושה פנים.
    אני מעונינת לעשות החלקה, המליצו לי על ברזילאית ויש לי מס' שאלות:
    1. האם יש החלקה שברזילאית שלא מכילה את הרכיב המסרטן?
    2. אני צריכה לצבוע את השיער האם אפשר לעשות זאת באותו יום עם ההחלקה? והאם אפשר לצבוע במשך הזמן עם ההחלקה?
    3. האם יש מישהו שאתם ממליצים עליו באזור ירושלים.
    תודה רבה,
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה

הוספת תגובה

• ההחלקה היחידה היא ''קראטין משי''

==
    03/04/2011

יש החלקה מיוחדת שמגיעה מארה''ב ללא פורמלין בכלל בכלל בכלל ללא ריח וללא עשן מחליקה את השיער ברמות ומבריאה את השיער לחלוטין להחלקה קוראים ''קראטין משי'' ועושים אותה בודדים בארץ מאחר והיא מאוד יקרה!!! אני אישית מובהרת עם פסים ושיער חום והשיער שלי בדיוק בתיאור שלך והיום אני עם שיער חלק מדהההההים אבל החיסרון שאני מגיעה לספר שלי פעם בשלושה חודשים ומרעננת את ההחלקה והשיער שלי ממש חלום היום ממליצה על ''הקרטין משי'' כהחלקה בטוחה חלקה ונכונה לשיער . בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יש לך מושג איפה עושים אותה בא

חן
    03/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו