מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףף! החלקהגל15/01/2010
עשיתי החלקה לפני 3 חודשים ועדיין מחזיק טוב. אם אני אסתפר עכשיו ממש, אז ההחלקה תיהרס יותר מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מאי
אנג'לה טטרו17/01/2010את יכולה להסתפר ועדיין להינות מההחלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנופר14/01/2010
מזה צבע שטיפה ? זה מזיק לשיער ?
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
נופר16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש מאוד! מה עושים?!נורית14/01/2010
שלום, השיער שלי מתולתל ויבש מאוד. ניסיתי קרמים שונים לשיער אך הם נספגים מהר מאוד והשיער חוזר להיות יבש. אודה לכם את תמליצו לי על מוצרים שאכן יטפלו בשערי ושיראה עם ברק.
תודה והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש
סולו 5117/01/2010שיער יבש נובע בדרכלל:
משימוש מוגזם בפעולות כימיות-
צבע , הבהרה סלסול החלקות למינהם.
בנוסף גם קרקפת יבשה תורמת לעניין.
קרקפת יבשה בדרכלל מקבלים משימוש במוצרים עתירי מלח
רצוי להשתמש בשמפו ללא מלחים .
רתוי להשתמש במסכה לשיער עם קרטין אשר תתקן את הנזק שניגרם לטקיקולה .
ממליץ על סידרת DAY BY DAY/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה לשיער הרוס ביותרחני13/01/2010
השיער שלי , מתולתל בתלתלים קטנים ויפים במקור, עבר 2 פתיחות תלתלים והבהרה.
השיער נראה זוועה!, עכשיו הוא צמח וחצי ראש תלתלים בריאים ומבריקים וחצי אחר מקלות שרופים ו"חלקים" בצבע חרדל/נחושת/ירוק....
פשוט מזעזע....
רוב הזמן הוא אסוף, או שפעם ב 3 חודשים אני עושה פן.
הוא צומח ממש לאט ורוב המסכות ששמתי לא היו אפקטיביות.
מה לעשות איתו בנתיים עד שיצמח כדי שיראה נורמלי??
(אין סיכוי שאני עושה החלקות או תספורות-זה רק יחמיר את המצב...)
בבקשה תעזרו אני מתביישת לצאת ככה מהבית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני
סולו 5117/01/2010אני לא מתפלא שהשיער שלך גמור
עשית את כל משאפשר כדי להרוס אותו- הבהרה ןפעולות כימיות נוספות
ללוריאל יש מוצרים מצויינים לטיפול בשיער בעייתי מאד תנסי לבדוק ם אחד השגרירים שלהם
יש להם אמפולות מצויניות.
ןתפסיקי את כל הפעולות הכימיות שאת עושה תני לשיער לנוח- ואם קשה לך לצאת מהבית- תסתפרי קצר ושימי כובע.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבע שיערדנה12/01/2010
שלוםםם
אני רוצה לשנות את צבע השיער שלי
אני בת 40 וכבר שערות לבנות התחילו לבצבץ מקדימה, אני צובעת את מעט השערות מקדימה מדי חודש וחצי(לא את כל השיער)
כיום אני רוצה לשנות את צבע השיער, אני חייבת לציין שהשער שלי הוא שחור פחם, ותמיד צבעתי לשחור
איך אני יכולה לשנות את הצבע לחום דבש? מה עליי לעשות?
אודה לכם אם תשיבו לשאלותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולו 51
סולו 5112/01/2010שלום לשחורת השיער
הייתי ממליץ להשתמש האבקת הבהרה לעשות פסים עם 6% אחוז חמצן
ולאחר מכן לעשות שטיפת שיער עם צבע חום דבש- עם 3% חמצן
תמיד אחרי גוונים רצוי לשים מסכת קרטין עם חמאת שיאה זה מאד עוזר .
רצוי תמיד חשעות את זה במספרה ולא לבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שערח12/01/2010
בבקשה תעזרו לי .יש לי נשירה מאוד חזקה . מה עושים כדי שלא תהיה לי נשירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
סולו 5112/01/2010שלום לך
את יודעת יש בדיחה- שהדבר היחיד שעוצר את הנשירה זה הריצפה
אבל ברצינות- אישתי לקחה צנטרום וה ממש עצר לה את הנשירה אבל אחרי שהיא הפסיקה הנשירה חזרה
יש כל מיני אמפולות ושמפויים למינהם אבל זה לא עוצר אולי יכול להאית קצת
כדאי גם להתייעץ עם רופא עור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על פורקפיל
סיגל13/01/2010מומלץ מאוד, כדורים טבעיים, הפסיק לי את הנשירה כמעט לגמרי, לאחר שהיתה לי נשירה איומה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצותמתולתלת11/01/2010
יש לי שער יבש ומקורזל.יבש ברמות..מתולתל קצת..
אני נמאס לי מהקרמם ורוצה להשתמש במסכות טובות..מוכנה לשלם עד 300 למסכה ואולי אפילו 350 .:P
ש המלצות ..???משהו שאני כבר אוכל להשתמש בלי הקרמים האלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש
סולו 5112/01/2010אז ככה זה התפריט:
מנה ראשונה- שמפו עם קרטין ושיאה מסידרת DAY BY DAY
מנה עיקרית- מסכה עם קרטין ושיאה מהסידרה
קינוח- סרום אובליפיחה סמיך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעררר יבשששרון11/01/2010
יש לי שיער ממש יבש וחסר ברק במיוחד גם אחרי שאני עושה מחליק לשיער וגם צבעתי תשיער לבלונד והוא עכשיו בכלל חסר ברק ויבש.. מה אני צריכה להשים אחרי החלקה בשיער כדי שהוא יהיה חלק ושלא יהיה יבש..שיראה בריא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש
סולו 5112/01/2010שלום לך
רצוי לשים מסכה עם קרטין וחמאת שיאה זה יפתור לך את הבעיה של היובש
ולקנח עם סרום סמיך אובליפיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעצתךשרינה10/01/2010
שלום לך
אני מעוניינת לקנות לבתי בת 18 ליום הולדת מחליק שיער
יש לי 2 דגמים של בייביליס
1. רגיל על שיער יבש ST29E
2.לשיער רטוב \יבש ST27E
שאלותיי
1 האם המחליק לשיער רטוב מומלץ ולא גורם נזק?
2 מה בין 2 הדגמים מומלץ יותר והאם יש מישהוא שרכש ומרוצה?
3 האם יש איזשהוא קרם או חומר שמורחים לפני השימוש במחליק ואחרי לשימור ההחלקה?
בתודה מראש
שרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחליק המלצה
סולו 5110/01/2010מחליקים של ביביליס הם יקרים ו כ 300 ש"ח וולא מקצעים. ולא מתאימים למשתמש ביתי
רוב הספרים שאני מכיר עובדים עם מחליק רייטר רחב.
רצוי להשתמש במחליק על שיער כמעט יבש יש לעביר מסרק על השורה שרוצים להחליק ולאחר מכן
להחליק- יש לכוון את הטמפ' של המחליק ל 180 מעלות לא יותר.
רצוי להשתמש עם מחליק רחב ולא צר ככה גומרים יותר מהר ועושים פחות נזק לשיער
בגמר ההחלקה כדאי לשים קצת סרום עלהקצוות כמו אחרי פן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתאורית10/01/2010
שלום.
אני בעלת שיער עבה ונפוח. מעונינת לעשות החלקה יפנית. עשיתי גוונים לשיער לפני מס' חודשים. הבנתי מהספר שעשה לי את הגוונים שהוסיף לי הבהרה לשיער. הוא אמר לי כי בעקבות ההבהרה לא מומלץ לעשות החלקה יפנית כי זה יהרוס לי את השיער. האם זה נכון? אני מתוסכלת מהעניין הזה ומאוד רוצה שיער חלק. מה כדאי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
סולו 5110/01/2010הספר צודק אי אפשר לעשות החלקה יפאנית על שיער שעבר גוונים יש לחכות 6 חודשים
אבל תבררי על החלקה ברזילאית שאותה אפשר לעשות על שיער צבוע פגום.
תתיעצי עם הספר שלך לגבי זה ואם הוא לא עושה אז תחזרי אלי אני ישלח אותך למי שעושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוד בראש בעקבות צביעת שיערנורית09/01/2010
שלום, צבעתי לפני יומיים את השיער, הראש היה נקי ומאז אני חשה בגרד בראש. בדקתי באופן יסודי, לא מדובר בכינמת ,אבל בכל זאת, אף פעם לא הרגשתי גרד כזה. האם זה קשור לקשקשים? יש לציין כי כבר במספרה לאחר הצביעה ואחרי שטיפת הראש, הרגשתי גרד רב בראש ושוב אין מדובר בכינמת.
מה יכול להיות מקור הגרד?
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנורית
קורן אריכא10/01/2010יכול מאוד להיות שאת אלרגית לצבע מסיבה מסויימת מה שאני ממליץ על מנת למנוג גירויי בעתיד פשוט להגיד לספר לשים אמפולה מרגיעה לקרקפת פשוט הוא מוסיף אותה לצבע על מנת להרגיע את הקרקפת בזמן הצביעה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרית
סולו 5110/01/2010הגרוד קשור לחמצן שהספר משתמש לכל צבע וחמצן יש ראקציה שונה .לא כל חמצן מתחבר לכל צבע
לכן הגרוד.
רצוי תמיד לעבוד עם החמצן אשר מומלץ עיי החברה שמספקת את הצבעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ...שונו07/01/2010
אני בת 15 , שיערי גלי - חלק , אך נפוח ובגלל היותו מדורג , זה נראה גם פחות טוב ..
לכן הייתי עושה בעבר המון פנים והחלקות , והשיער נשרף ולפני שבוע הסתפרתי .
רציתי לדעת , אם אני אוריד את המינון של ההחלקות לפעם - פעמיים בשבוע , האם זה גם ישרוף את השיער? אני רוצה שיארך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שונו
זאב לוין08/01/2010כמה שפחות תעשי פנים כך השיער שלך פחות יקבל נזקים ויתארך מהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה , עוד שאלה ..
שונו09/01/2010בגלל ששיערי קצר יחסית עכשיו האפשרות שהשיער לא יהיה נפוח ע"י צמה לא רלוונטי , שמעתי ממישהי שאם מייבשים את השיער בעזרת מייבש שיער [ מרוחק של 10 ס"מ בערך ] זה מוריד נפח , ולאחר מכן לשים קרם לחות , האם זה רעיון טוב?..
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונו
זאב לוין10/01/2010רעיון מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים ..שאלהמיכל07/01/2010
האם ניתן לעשות פתיחת תלתלים על שיער שעבר גוונים\צבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
זאב לוין08/01/2010צריך לראות את השיער ולעשות עליו אבחון כדי לענות לך על השאלה מדויק יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה מכל הלבליבי06/01/2010
לפני כחודש צבעתי ברוב טיפשותי את השיער בבית עם שפורפרת צבע שקניתי בניו פארם שהיה כתוב עליה חום כהה. אחרי שלפני כמה שנים כבר עשיתי טעות עם צביעה בבית הייתי בטוחה שאני אצליח הפעם. אבל לא טעיתי ובגדול! הצבע יצא כל כך כהה ומכוער שלא יכולתי לצאת מהבית מרוב בושה. פניתי למספרה של זאב לוין שקיבל אותי בזרועות פתוחות מתי שהיה לי נוח וכמובן בדחיפות.
תוך מספר דקות בעזרת המקצועיות שלו והכישרון המופלא בכימיה שבין צבעים החזיר אותי לצבע חום מהמם כמו שהיה קודם. אין עליו! ממליצה בהמון חום ואהבה והכי חשוב לא לעשות שטויות ולצבוע בבית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי תודה רבה על הפרגון
זאב לוין08/01/2010היה לי מאוד כיף לקבל כזאת מחמאה ממך,מקווה שיותר לא תעשי צבע בבית :)
ההמלצה לכל הגולשות אל תצבעו בבית!!!!!!!!! התמונה על הקופסא לא תמיד תואמת למה שיש בתוכה.
יש מי שידאג לשיערכן באופן יעיל ומקצועי והכי חשוב ללא נזקים,
ממליץ בחום זאב לוין:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשוט מתולתלתליאת06/01/2010
שלום אני בת 17 יש לי שיער נפוח ארוך ומתולתל. לפני זמן מה עשיתי פסים. רציתי לשאול איך לגרום לשיער שלי להראות מיליון דולר ולא נפוח ומכוער???? ואם אני יצבע את כל השיער יהרסו לי את התלתלים הטבעים שלי??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
זאב לוין06/01/2010הצבע לא משפיע על מרקם השיערה ואז התלתלים שלך לא יעלמו,לגבי העיצוב של השיער אני רוצה להזמין אותך אלינו כדי שנוכל לעצב לך ולהדריך אותך איך לעצב את השיער בבית כדי שהוא לא יתנפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים
סולו 5108/01/2010רוצה שיער מיליון דולר אז את צריכה להשקיע בחומרים אבל לפני זה
צבע לא מזיק לשיער אין קשר בין צבע לבין תילתול.
כדי לקבל תלתלים יפים את צריכה להשתמש בתלתלון מסידרת DAY BY DAY
או בקרם לחות מהסידרה.
את יכולה גם לעשות סיליסול עם חומר מסלסל רצוי במספרה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס
קורן אריכא10/01/2010אני ממליץ להשתמש במוס של פול מיטשל או בגלייז על מנת לתת לשיער מראה סקסי,שופע ברק,וגמישות יש לך מידע באינטרנט בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)