מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לחות ומחליקברבר11/12/2009
האם ניתן למרוח קרם לחות לשיער, אז להשתמש במחליק (קרמי). ואחרי הפעולה להשתמש בסרום?
(האם זה טוב לשיער ולא יהרוס את המחליק?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתל
קורן אריכא11/12/2009אני לא ממליץ להשתמש בקרם לחות ואז לעשות מחליק מה שכם רצויי השתמש במחליק לאחר שהשיער חלק למרוח סרום או סילקון על השיער .קרם לחות על בסיס יום יום מומלץ לשים על שיער לח ולתת לשיער להתייבש טיבעי .בהצלחה וחג חנוכה שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, חג שמח!
ברבר11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאית- חג שמח לכולםדנית10/12/2009
שלום לכולם וחג שמח,
לפני כשנה לערך עשיתי תוספת שיער (ואני עדיין איתה).
אחרי חצי שנה עשיתי החלקה ברזילאית ולפני חודשיים חידשתי.
כל כמה זמן צריך לחדש?
האם זה נכון שכדאי להשתמש רק בשמפו קוקו-שוקו??? כי אני קונה כל הזמן וזה יקר...
ושמעתי מבנות שעשו שהן קונות שמפו זול של ג'ונסון שגם אין בו מלחים.
אז מה נכון? מה הכי טוב?
תודה וחג אורים שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנית
קורן אריכא11/12/2009אני ממליץ להמשיך בשמפו של הקוקו שוקו הוא מצויין והשיער יראה מושלם אם הוא טוב אל תחליפי לדברים זולים מידי השיער יראה בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו קרטין אחרי החלקה ברזילאית
אלי סולומון15/12/2009שלום דנית
אחרי החלקה ברזילאחת יש לעשות 2 פעולות
1. להשתמש במסכה עם קרטין ושיאה מסידרת DAY BY DAY
2. להשתמש בשמפו עם קרטין ושיאה ללא מלח מהסידרה.
שמפו של תינוקות לא טוב אפילו שאין בו מלח - צריך שיהיה בשמפו גם קרטין וחמאת שיאה
להחזרת הויטמינים ושאר הדברים שנלקחו מהשיער בעת ההחלקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ושיעראילנה10/12/2009
שלום
אני בהריון
השאלה שלי היא, האם אפשר להסתפר ו/או לצבוע את השיער בזמן הריון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
אילנה10/12/2009האם מומלץ או לא לנשים הרות לצבוע ו/או לספר את השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן
אילנה10/12/2009האם מומלץ או לא לנשים הרות לצבוע ו/או לספר את השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה
קורן אריכא11/12/2009מזל טוב , את יכולה לעשות צבע ותספורת אין שום בעיה לעשות פעולות אלו מלבד החלקה יפנית או ברזילאית בהצלחה והריון קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע צבע שיער והחלקהקארין09/12/2009
שלום, יש לי שיער חום גלי ובריא אבל מאז ומתמיד רציתי להבהיר את הצבע לשטני...
אני יודעת ששטיפה לא תעבוד על שיערי אבל אני לא יודעת איך לצבוע את השיער מבלי לייבש אותו...
ועוד שאלה- אני מאוד רוצה להשתמש במחליק ליישור השיער אבל קראתי הרבה מאמרים מחו"ל שאומרים שצריך להשתמש בכל מני קרמים שמגנים מפני החום של המחליק... (heat protecters)
תוכל להמליץ לי על קרם כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין
אלי סולומון09/12/2009הי
1. תבקשי שיצבעו לך את השיער עם צבע ללא אמוניה - הספרים יודעים.
2. אני לא מכיר קרם כזה כמו שהזכרת אבל,,, ניתן לשים סרום אובליפיחה סמיך שניספג בשיער
חשוב שהסרום יהיה סמיך ולא דליל מכוון שהוא מצפה את השיער באובחיפיחה וזה ישמור על השיער
אפשר גם לפני פן לשים אותו.
יש גם בנוסף קרם לפני פן שגם אותו ניתן לשיםלפני המחליק זה קרם שאפשר להשיג ברשתות הפארם.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשדניאל08/12/2009
שלום,
אני בן 16 ויש לי שיער יבש. בעבר, היה לי שיער חלק ורך, משום-מה, עם השנים זה נהיה יבש יותר ופחות חלק, יותר גלי. אז:
א'. למה השיער כבר לא חלק כמו בעבר ואיך אפשר להחזיר אותו להיות חלק (אני הולך עם קצוץ, אבל אני זוכר שלפני שנה-שנתיים, הלכתי עם קצת יותר ארוך והוא היה גלי יותר)?
ב'. איך אפשר לרכך אותו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב לתשובה?
דניאל14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
אלי סולומון15/12/2009תנסה לשים סרום אוהליפיחה סמיך הוא מיועד לשיער יבש נותן ברק ורכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי כלום על זה...
דניאל15/12/2009חיפשתי את השם "סרום אוהליפיחה" ולא מצאתי כלום עליו. אפשר בקצת יותר פרטנות ולגבי שאר השאלות שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
אלי סולומון16/12/2009דניאל תכנס לאתר סולו שיווק תמצא אותו בגוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותבים את זה כך: סרום אובליפיחה
אלי סולומון16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהאלינור08/12/2009
השיער שלי הוא נפוח כל הזמן אבל בעיקר אחרי חפיפה
אני שמה קרם נגד הנפח אחרי החפיפה ולפני שאני יוצאת מהבית וזה לא עוזר
מה אני יכולה לעשות כדי שהשיער לא יהיה נפוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
אלי סולומון08/12/2009אלינור
כדי להוריד נפח יש לעשות כמה דברים
1. לחפוף עם שמפו ללא מלחים עם חמאת שיאה לריכוך שיער מסידרת DAY BY DAY
2. לשים מסכה לשיער אחרי כל חפיפה רצוי מסכה עם קרטין ושיאה מסידרת DAY BY DAY
3. ניתן גם לעצב עם קרם לחות על בסיס סיליקון מסידרת DAY BY DAY
ניתן גם לשים סרום אובליפיחה מסידרת DAY BY DAY אחרי או לפני פן
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיעראוסנת08/12/2009
שלום רב , אני בת 25 ובגיל 18 בערך התחלתי לצבוע את השיער וב5 שנים האחרונות אני צבעתי לבלונד, פעם היה לי שיער מתולתל ארוך אך לצערי השיער לי התקצר לי מעצמו נראה לי עקב נשירה אולי שנגרמה בגלל הצבע, גזרתי כמה פעמים קצוות אך לא הסתפרתי..
אני ממש רוצה שיער ארוך וטבעי כמו פעם אך איני יודעת איך ניתן להאריך שיער ללא תוספת שיער כלשהי, האם יש מסכה לשיער או שמפו מיוחד שכדאי לי להשתמש בו?
כי פעם היה לי שיער ארוך אז נראה לי שמשהו פשוט קרה מאז הצבע
אשמח לקבל עזרה כי זה מאוד חשוב לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וורד הערכת שיער
אלי סולומון08/12/2009הי וורד
תראי , אני לא מכיר מוצר שמעריך שיער המצב הגרוע של שיערך כפי שאת מתארת נוצר עקב הפעולות הכימיות שעשית...
לדעתי הדבר הכי טוב שאת צריכה לעשות זה להניח לשיער מכל פעולה כימית גם לא פנים.
לחפוף עם שמפו קרטין מסידרת DAY BY DAY
וגם לשים מסכה מהסידרה.
וזהו לא לעשות יותר כלום להניח לשיער ולתת לו לגדול טיבעי
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי בבקשהלונה07/12/2009
שלום יש לי שיער יבבבבבבבבש מאוד השתמשתי במסיכה טיפולית אך השיער יצא כמו פלסטיק כזה במה אני יכולה להשתמש יונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לונה
אלי סולומון08/12/2009שלום לך לא יודע איזה מסכה השתמשת ? יכול להיות שהיא לא מתאימה לשיער שלך
תנסי להשתמש בשמפו ללא מלח עם קרטין מסידרת DAY BY DAY
ובנוסף לשים מסכה עם חמאת שיאה וקרטין מאותה סידרה
זה אמור לפתור לך את הבעיה.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שחורמיוש06/12/2009
היי,
לפני כשבועיים צבעתי את שיער בשחור כחול ועכשיו אני דיי מתחרטת שעשיתי את זה,
אני יודעת שקשה לצאת מהצבע הזה אבל יש שיטה לשחזר את הצבע שהיה לי לפני שצבעתי לשחור,
אולי ניקוי צבע,האם זה יעבוד ואם לא מה אני יכולה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיוש
אלי סולומון07/12/2009הי
אולי תנסי לעשות קצת גוונים, אבל תנסי לגשת למעצב שיער ליעוץ .
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער גורם לנשירה?שלום06/12/2009
עד כמה באמת כדאי להשתמש בצבע ללא אמוניה?
צבע עם אמוניה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אלי סולומון07/12/2009רצוי תמיד להשתמש עם צבע ללא אמוניה- אבל לא תמיד זה אפשרי יש בעיות בכיסוי לבן
כעקרון צבע לשיער עם אמוניה לא מסוכן .
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהמאיה06/12/2009
שלום , יש לי שיער דיי נפוח ומגיע קצת אחרי הכתפיים .. בשבועיים האחרונים יש לי נשירה ממש חמורה כל פעם שאני נודעת בשיער יוצאות לחוט 10 שערות וכשאני מסתרקת במקלחת בסופו של דבר נערמים לי ממש גושים האם זה יפסי ק מתישהו? והאם יש סיכוי שזה ידלל לי את השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה :\
מאיה07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
אלי סולומון07/12/2009שלום לך
נשירה תלויה בכמה גורמים:
1. נשירה טיבעית השיער מתחלף גם נושר וגם גודל מחדש
2. נשירה כתוצאה מהריון או חילופי הורמונים.
אם הנשירה היא רצינית יש ללכת לרופא עור לבדיקה.
מרווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שטיפהלילוש05/12/2009
רציתי לדעת אם צבע שטיפה מזיק לשיער?
ואם אחרי שלושה חודשים בערך שהוא יורד זה חוזר לצבע הטבעי
והשיער נשאר כמו שהיה לפני השטיפה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????????????????????
לילוש07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיפה- ללוש
אלי סולומון07/12/2009צבע שטיפה לא מזיק לשיער
לפעמים זה עדיף מצביעה רגילה
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לעשות את זה? תודהה
לילוש07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמספרה
אלי סולומון07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערתמי05/12/2009
שלום
יש לי צבע שיער טבעי מיוחד, סוג של אדמוני נחושת, שאף אחד לא מאמין לי שהוא טבעי..
לאחרונה התחילו לי קצת שיערות לבנות, אבל אני חיה איתן בשלום יחסי.
בעוד חודש אני חוגגת ארוע משפחתי, ונראה לי שאני צריכה ל"העלים את השיער הלבן" אבל מצד שני חבל לי על הצבע הטבעי שלי...
האם יש דרך לצבוע, כך שהצבע הטבעי יישאר?
הציעו לי לעשות גוונים... אבל אני לא כ"כ אוהבת את זה...
מה דעתכם?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
אלי סולומון05/12/2009מה הבעיה תצבעי רק את השורשים באותו צבע של השיער הטיבעי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיער בפעם הראשונהליאת05/12/2009
שלום לכולם,
זו פעם ראשונה שאני אצבע את השיער ואני רוצה להתייעץ איתכם המוחים איזה צבע עשוי להתאים לי.
חשבתי על משהו בין חציל לאדום או חום אדום--לא רוצה אדום בוהק אבל משהו נועז שיתאים לאופי שלי.
כמו כן אני רוצה להסתפר קצת יותר קצר ולעשות פן.
מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא לא מעלה תמונה
ליאת05/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער
אלי סולומון05/12/2009הי ליאת
צביעת שיער זאת השתעבדות לכל החיים תחשבי טוב לפני שאת מתחילה לצבוע.
לגבי תספורת- צבע- תחפשי מספרות שיש להם תוכנה של הדמיה לפני ואחרי
כך תוכלי לראות מה יצא ואך יצא .
אני חושב שלמוריס פרג' במגדל האופרה בת"א יש תוכנה כזאת
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פול מיטשל שאפינג קריםאורן05/12/2009
אני משתמש כמעט חודשיים בקרם עיצוב לשיער של פול מיטשל, שנקרא שאפינג קרים (Shaping Cream).
כל פעם שאני מורח אותו על השיער אני רואה שנשארות לי שערות על כפות הידיים.
כשאני מוריד את הקרם במקלחת אני גם שם לב שנשארות לי שערות בידיים.
אמנם זה לא הרבה שערות, אבל זה לא קרה עם הג'ל שהשתמשתי בו בעבר או כשאני מעצב את השיער בלי הקרם.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
אלי סולומון05/12/2009שלום לך
לא אמורות להשאר לך שערות
על היד אחרי השימוש בקרם הנ"ל או אחרי מקלחת תפסיק להשתמש בו הוא לא מתאים לך ! .
תנסה להשתמש בוקס על בסיס מים לעיצוב מסידרת DAY BY DAY
או קרם לחות עם סיליקון מאותה סידרה
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)