מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערעמית31/01/2010
שלום,
אני 7 חודשים לאחר לידה. לפני כארבעה חודשים החלה נשירת שיער חזקה, כל יום אני מסרקת ומוציאה גושי שיער וזה לא נפסק ולא מאט קצב. מה ניתן לעשות? האם ניתן לטפל בזה? כמה זמן לאחר לידה זה חולף?
בנוסף, אני רוצה לצבוע את השיער וחוששת שהצביעה תחמיר את הנשירה. האם זה נכון?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמית
קורן אריכא31/01/2010זה בסדר שיש לך נשירה אחרי לידה זה דבר נורמלי ,אני ממליץ לחפוף עם שמפו של שוורצקוף ובנוסף להשתמש באמפולות לנשירה למשך 3חודשיים על מנת להאט את הנשירה ,לגבי הצבע אין קשר לצביעה את יכולה לצבוע את השיער באופן חופשי וזה לא יחמיר את הנשירה ,בהצלחה ומזל טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםשרונה31/01/2010
שלום, השיער שלי מתולתל ומאוד יבש. יש עליו גם גוונים בחצי ראש שאני מאוד מרוצה מהם. לפני מספרחודשים עשיתי פתיחת תלתלים רק בחצי הראש הפנימי (איפה שאין גוונים) והייתי די מרוצה. פעם אחרונה שעשיתי גוונים היו לפני מספר חודשים ועכשיו אני רוצה לעשות פתיחה קלה של תלתלים פשוט אינני רוצה להרוס את התלתלים שלי שלא יווצר מצב של שיער בין מתולתל לחלק כזה כי זה הכי מבעס. האם זה אפשרי וכדאי????????
היום הטרנד הוא שיער חלק והחלקות אך אני ממש מפחדת להרוס את השיער לגמרי ולהיות ממש תלויה בהחלקה וחוץ מזה אני חושבת שתלתלים זה יפה רק שהבעיה היא הנפיחות.
מה עוד אפשר לעשות????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונה
זאב לוין31/01/2010אני לא ממליץ לך לעבור שוב את הפתיחה שלא יווצר מצב שהשיער יהפוך להיות בין חלק לגליג, אבל כדי שאוכל לתת לך תשובה מדוייקת אני חיב לראות את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת שיערשלי30/01/2010
שלום!
אני סובלת משיער דליל, שביר ופגום, קצוות שרופים ואורכים שונים. למרות תספורות
תכופות אין שינוי לטובה. אני צובעת מדי חודש וחצי ולא אוכל לוותר על כך.
ברצוני לדעת האם תוספת שיער הינה דבר בטיחותי? אני מוכנה לשלם הרבה אך חוששתשמא ייגרם לשיער נזק בלתי הפיך. מה תוכלו לייעץ לי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
זאב לוין31/01/2010לפני כל יעוץ אני רוצה להזמין אותך ליעוץ כדי שאוכל לבדוק את סוג שיערך ואתן לך תשובה מקצועית להמשך הטיפול או תוספות שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אצור איתך קשר
שלי31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחזור לצבע טבעיא30/01/2010
שלום,
אני צובעת את השיער מגיל צעיר לבלונד, הצבע הטבעי שלי הוא בין שטני לבלונד ואני הייתי רוצה לחזור אליו
לגדל ככה אני לא רוצה כי אז יהיה לי שורשים ארוכים ויקח לזה מלא זמן
יש דרך להוריד את הצבע מהשיערה המקורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
זאב לוין31/01/2010בוודאי שכן אני ממליץ לך לבצע תהליך פיגמנטציה כדי שתוכלי לקבל את הגוון הכי קרוב לגוון הטבעי שלך, ממלית לפני כן לעשות סקר שוק היטב ולהבין את מקצועיות של אותו הספר שהולך לבצע, ומכיוון שזה דורש הרבה ידע ומקצועיות של מעצב השיער שמבצע את התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
קורן אריכא31/01/2010יש דרך ךהחזיר את שיערך לצבע הטיבעי שלו באמצעות פעולת "מסיר צבע",לא לנסות בבית לבד אלה ללכת לספר מקצועי שמבין בעיניין על מנת לקבל תוצאה מושלמת [כמובן צריך לפני לאבחן את שיערך] בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד כמה שאלות
א31/01/2010האם ההליך יקר ? עד כמה הוא פוגם בשיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
זאב לוין04/02/2010התהליך אינו פוגע בשיער המחיר נע בין 150-350 ש"ח תלוי באורך השיער ומקצועיות הספר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה ניקוי צבע?דורית30/01/2010
ולמי הוא מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקי
זאב לוין31/01/2010ניקוי צבע זה תהליך של ניקוי פיגמנטים בשיער צבוע וזה מתאים רק למישהי שיש לה שיער צבוע עד דרגת חום כהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מוריד את הצבע הצבוע מהשיער?
דורית31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה צבעים בשיערדורית29/01/2010
שלום
לפני יומיים צבעתי את השחור מחום בינוני-5 לבלונד 7 ויצאו לי 3 צבעים בשחור(ג'ינג'י בשורש כי הצבע המקורים שלי יותר בהיר,חום בהיר מקדימה וחום שחור מאחור)
סה''כ רציתי לעבור לחום יותר בהיר:(
מה אני אמורה לעשות עכשיו?
אם אני הולכת לצבוע אצל הספר יהיה לי צבע אחד בראש?
או שאני צריכה לצבוע לשחור?
לא יודעת מה לעשותת=\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניקי
אנג'לה טטרו30/01/2010צבע לא מבהיר צבע ומה שקרה איפה שהיה השיער צבוע זה לא תפס ,ובשורש איפו שהשיער הטבעי הצבע נתפס יותר בהיר ,הייתי ממליצה לך לפנות למעצב שיער ולא לנסות לבד ,הוא יפתור לך את הבעיה מבלי לצבוע אותו לשחור כי אז שתרצי לצאת מהשחור זה יותר מסובך ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער .דנה28/01/2010
שלום
השיער שלי יבש מאוד , עשיתי גוונים והם קצת ירדו , אחרי מקלחת הקרקפת שלי מאוד יבשה ויש לי קליפות .
אני משתמשת במחליק שיער לעיתים .
מה עליי לעשות כדי שהשיער יחזור לקדומותו ?
האם יש משהו קרם טוב , שמופו מסיכה שיוכלו לעזור לי .
ויש לי שאלה , יש בסדרת פנטן קרם לשיר שנותן מראה חלק האם זה באמת מראה חלק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
ip-style29/01/2010שלום דנה
אני מציע להשתמש במוצרים מיקצועים (לא מוכרים אותם ב"פרמים"). במקרה שלך אני יכולה להמליץ על שימוש בשמפו+מסכה לחות מ-PROFESSIONAL ,ALFAPARF , SCHWARZKOPF REVLON . ישמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
אנג'לה טטרו30/01/2010חשוב מאוד שתשתמשי במסכה ושמפו הייתי ממליצה מוצרים של שוורצקוף ,יש גם חומר לפני המחליק תגשי למעצב שיער באזור שאת גרה ותבקשי יעוץ הוא כבר ימליץ לך חומר לפי סוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתזקוקה לעזרה28/01/2010
שלום, אני בת 21, מתולתלת, ושונאת תלתלים. לפני 5 שנים עשיתי החלקה יפנית, ומאז כל חצי שנה אני חוזרת למספרה להחליק את השורשים. במהלך השנים השיער שלי נהיה הרבה יותר דליל והצבע שלו התבהר אבל העדפתי את זה מאשר להיות עם תלתלים.. לפני 10 חודשים הגעתי למספרה הקבועה שלי כדי לעשות שורשים, והספר אמר לי שעבר הרבה זמן מאז ההחלקה הראשונה והשיער נהיה פחות חלק, לכן כדאי לעשות עוד פעם החלקה על כל השיער, הסכמתי כי האמנתי שהוא יודע מה הוא עושה, אבל טעיתי בגדול.. כשהוא החליק את השיער, אחרי כל החומרים, עם המחליקים יצא ריח שרוף מהשיער וכשהוא סיים השיער שלי היה שרוף לגמרי, מקורזל ונפוח.. ישר אמרתי לו שמשהו לא בסדר אבל הוא אמר שאני אחכה כמה ימים וזה יסתדר. חיכיתי 3 ימים ושום דבר לא הסתדר אז חזרתי אליו.. הוא ניסה כל מיני דברים כדי לשפר את המצב ושום דבר לא עזר.. דרשתי ממנו את הכסף שלי בחזרה ועזבתי את המספרה שלו. הלכתי למספרה אחרת והייתי צריכה להסתפר קצר- עד הכתפיים כי השיער היה שרוף ומגעיל, וסירבתי להסתפר קצר יותר למרות שזה מה שהספר אמר שצריך לעשות. מאז (-לפני 10 חודשים) לא הייתי במספרה )=
כרגע יש לי בערך 10 ס"מ של שורשים מתולתלים ושאר השיער חלק ויבש. זה נראה נורא, ואני לא יודעת מה לעשות. אני חושבת שהשיער שלי צריך קצת הפסקה מההחלקה, הוא נהיה ממש דליל (-בערך חצי מה שהוא היה) ואני מפחדת שאם אני אמשיך הוא ינשור לי כולו. מצד שני אני אף פעם לא הסתדרתי עם התלתלים, ואם אני עכשיו אספר את כל השיער החלק, יהיה לי שיער קצר ומתולתל וזה יקפוץ ויראה נורא..
אני ממש בדילמה מה לעשות, מה שבטוח שככה אני לא יכולה להמשיך, חצי מתולתלת חצי חלקה..
אז בבקשה אם למישהו יש פתרון, רעיון או עצה בשבילי אני אשמח מאוד..
ודבר נוסף- עצה שלי לכל מי שעושה החלקה יפנית, אם זה לא היה ברור מהסיפור שלי, אל תעשו החלקה על שיער שכבר החלקתן, זה ישרוף אותו לגמרי...
תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזקה
קורן אריכא28/01/2010הי ,מה שאני ממליץ לעשות הפסקה עם ההחלקות לפחות לחצי שנה ,לעבור לפנים בתקופה הזאת על מנת שהשיער יהיה חלר במשך השבוע על מנת שתוכלי להסתדר איתו ושלא יהיה חלק מתולתל וחלק חלק ,בנוסף אני ממילץ להשתמש בשמפו של שוורצקוף לשיער יבש ופגום ובנוסף מסכה לשיער יבש ופגום במשך כל החצי שנה ,ואני מאמין שבסוף הכל יסתדר .
אני מזמין אותך אלי למספרה לייעוץ ללא תשלום על מנת שנוכל לאבחן את השיער ,בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תשובה בשבילך
ספיר21/01/2011תספרי את השיער החלק והשרוף אין צורךשהוא ישאר סתם ככה ותחכי זה יגדל לא קרה כלום זה רק שיער תאמיני לי השיער היה חשוב לי גם יותר מדי עד שהבנתי שזה רק שיער זה יגדל מאמי תסתפרי שוב את חייבת זה סתם שרוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצב ניתן לטפל בצמיחה הפוכה?ניק26/01/2010
יש לי צמיחה הפוכה בשיער הראש באיזור הפוני, שמעתי שאם אני אגלח את שיער הראש זה יטפל בבעיה והשיער ייצמח בכיוון הנכון, זה נכון? א ושאין טעם לגלח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניק
קורן אריכא27/01/2010אני ממליץ לעשות החלקה על החלק שיש בו צמיחה הפוכה על מנת להחליק את המקום שתוכל להנות משיער בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת בלונד שאלהמורן26/01/2010
אני צבעתי בפעם הראשונה לצבע בלונד ויצא לי בלונד צהבהב כזה דבש,אני רוצה להגיע לבלונד פלטין או לפחות קצת ליות בהיר מהגוון שיש לי עכשיו,אם אני יקנה צבע בלונד לצביעה ביתית בבית זה יבהיר לי את השיער לגוון שאני יקנה? אם כן איזה מספר גוון של בלונד אני צריכה כדי להבהיר\לשנות תצבע
שמתי תמונה שלי עם הצבע שיש לי עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
זאב לוין26/01/2010בצביעה ביתית את בחיים לא תצליחי להגיע לבלונד הרצוי, ממליץ לעשות זאת במספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן..אנונימי25/01/2010
אני עשיתי פתיחת תלתלים אצל איזה ספר והוא עשה לי לא כזה טוב..
אחריזה עשיתי שוב ושוב יצא לי עדיין לא משאמור להיות
אני רוצה מאוד לעשות שוב ומחפשת ספר שיעשה לי את הפתיחה טוב
האם אתה עושה פתיחות טובות ? זה יעזור לי ? וכמה זה עולה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונן
קורן אריכא26/01/2010אני עושה את כל סוגי ההחלקות שיש ,אני מזמין אותך אלי למספרה לפגישת ייעוץ ללא עלות כספית
על מנת לאבחן את סוג שיערך ולפי זה נדון איך ומה אפשר לעשות על מנת להגיע לתוצאה המושלמת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להחלקה +צבעספירר24/01/2010
שלום לכם .
יש לי בטבעי שיער גלי , שרוף ודק מאוד..
אני עושה פעמיים בשבוע במחליק וגם השיער שלי עבר צביעות והבהרה
כרגע יש לי שיער שחור שדהה כבר..
עוד שבוע בדיוק מהיום יש לי גדנע ואני רוצה לגדנע לעשות החלקה וגם לצבוע את השיער לשחור
זה אפשרי?
זה אפשרי בכלל לעשות החלקה על שיער דק ושרוף ?
ואם כן כמה זה אמור לעלות בערך? השיער שלי מגיע קצת אחרי הכתפיים..
ועוד שאלה , אתם עושים גם החלקות ? ואם כן איפה אתם נמצאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת..
ספירר24/01/2010הגדנ"ע שבוע שלם
ולכן אם צריך לטפח את השיער בתכשירים מסויימים אז אני במצב מוגבל
זה עדיין אפשרי לעשות את ההחלקה לפני הגדנע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיר
זאב לוין26/01/2010אני רוצה להזמין אותך ליעוץ לגבי ההחלקה ללא תשלום כדי שאוכל לתת לך תשובה מקצועית האם מומלץ לך או מותר לך לבצע תהליך ההחלקה,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבת לי מאוחר מדי
ספירר26/01/2010זה היה די דחוף . חיכתי לתשובה ולא עניתם..
עשיתי היום החלקה יפנית ב750 ש"ח
עשו לי פעם אחת פן ואז חומר אחר כך חפפו שוב פן אחר כך חומר ואז חפפו ואז חומר ומחליק
יצא מהמחליק ממש עשן כשהוא עשה לי בו
זה אמור להיות ככה?
והוא אמר לי שב4 ימים הראשונים אני יעשה במחליק בבית כל יום איזה רבע שעה בישבל שהחומר יחדור לתוך השערות
הגיוני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיר
זאב לוין31/01/2010המחיר שקיבלת הוא ממש ממש זול
אבל לפי אופן הביצוע שאת מתארת זה לא נראה לי מקצועי מספיק, מכייון שלאחת ההחלקה את לא אמרוה לגעת בשיער במשך 4 ימים בשום תכשיר אחר, שיער אמור להשאר חלק ויפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאיתיעלי24/01/2010
שלום רב,
עשיתי החלקה ברזילאית לפני כ חצי שנה ( קוקושוקו) והייתי מאד מרוצה, השיער נראה מצויין והכי חשוב טבעי ובריא, כעת אני רוצה לחזור על ההחלקה ואני מאד מפחדת מכל הכתוב אודות החומר המסרטן בהחלקה ( למרות שבדקתי ואכן יש את אישור משרד הבריאות- אבל שהתקשרתי למשרד הבריאות אמרו לי שיש אישור לחומר , אבל לא לפעולת החימום של החומר שאזי החומר מתפרק ונהפך למסוכן ).
חשוב לציין שכאשר עשו לי את ההחלרה העשן היה נוראי , למרות שהייתי עם מסיכהשרף לי בגרון ובעיניים.
הבנתי שלחומר המסוכן קוראים פורמלין/פורמהיד, אבל בקוקושוקו טוענים שאין את החומר הזה , אלא חומר מאמנם הינו מאותה משפחה, אבל הוא מסוכן פחות ונקרא פרבן/פארבן.
בכל אופן הבנתי שיצאה החלקה ברזילאית חדשה ללא החומר המסוכן ושאינה בעלת ריח רע,
האם מישהו שמע על זה ? מכיר יודע? אשמח לעזרה.
תודה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית -רעילה ומסוכנת ביותר
מאיר בן זכאי25/01/2010יעל שלום
כספר שעשה בעבר החלקות ברזילאיות והוטעה על ידי המשווקים של ההחלקות עד אשר גיליתי את האמת .ההחלקות הללו מסוכנות ביותר ומכילות ריכוזים עצומים של חומרים מסרטנים
המשווקים מציגים רשיונות של מוצרים אחרים (בדרךם כלל כתוב מסיכה ברזילאית ברשיון ) ומנצלים את חוסר ההבנה ותאוות הבצע של חלק מהספרים
אני לאחר שמספר לקוחות התלוננו על בחילות וצריבות בעיניים ובדרכי הנשימה פניתי לרופא המשפחה שלי לקבל עיצה והוא הזדעזע בשניה שהוא פתח את הבקבוק שהוחומר נימצע בו ואמר לי באופן חד משמעי לא לבצע פעולה כזו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה לאחר לידהע24/01/2010
יש לי נשירה מאוד רצינית אפילו די מפחידה עד כדי כך שיש מקומות שהקריחו(בעיקר מקדימה) ,אני 3 חודשים לאחר לידה ומודאת שזו תופעה נורמלית (הייתי אצל רופא ואני נוטלת ויטמינים ואבץ) השיער שלי היה מלא ובריא מאוד, יש לי שיער ארוך אבל בעקבות הנשירה הוא נהיה דליל יחסית ונראה לא טוב אציין שלא החלפתי סוג שמפו ולחות , אני שנים משתמשת בפנטן.
האם אתה ממליץ לי להסתפר?
אני אומנם לא הכי רוצה אבל בגלל הנשירה נורא קשה לי להסתרק.(השיער שלי לא חלק אך גם לא ממש מתולתל)
ושאלה נוספת האם בגלל הנשירה אתה ממליץ לחפוף כול יום או לא? יש תכשיר שיכול לעזור במקרה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.........
ע24/01/2010ובגלל הנשירה בכול מקרה אני רק אוספת את השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
סולו 5124/01/2010שלום לך
עקב שינוים הורמונלים שחלו אצלך בגוף תצטרכי גם להחליף את התכשירים שאת משתמשת
תנסי לבדוק מוצרים של שוורצקוף - שי להם סידרה שלמה נגד נשירה
שמפו, מסכה , אמפולות.
בברכה
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים????????
ע26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
זאב לוין26/01/2010לאחר הלידה הגוף עובד שינוי הורמונלי וזאת נשירה טבעית שאמורה להפסיק לאחר חודשיים עד 3 מאז שהתחילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לתספורת !!!גל23/01/2010
אני רוצה להסתפר בצורה כלשהי ואני רוצה לדעת אם זה אפשרי.
אני רוצה שמקדימה השיער יגיע קצת מעל הכתפיים ומאחורה הוא יהיה מאוד ארוך. אבל הכוונה שלי זה לא שיהיה סתם מדורג אלא ממש שמקדימה זה יראה שיער קצר ומאחורה ארוך. זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאי
אנג'לה טטרו24/01/2010כן אפשאר בתנאי שאורך השיער שלך מתאים הוא צריך להיות ארוך ולא מדורג אבל הייתי ממליצה לך לגשת למעצב שיער שיתן לך יעוץ ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאי
סולו 5124/01/2010כדי לקבל יעוץ רציני וירטואלי הייתי מציע לך לשלוח תמונה .
בברכה
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי
קורן אריכא27/01/2010אני ממילץ לשמור על האורך ולדרג את השיער על מנת שישאר האורך בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)