מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלאטליינר,איירון סרום שוורצקוףברבר05/12/2009
איפה ניתן לרכוש את הפלאטליינר,איירון סרום שוורצקוף? אני גרה באזור תל אביב. (לא מצאתי באינטרנט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי במספרה של זאב לוין בטרומפלדור
אלי סולומון05/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שיבה-אצלי היא בכיסוי מעל 30% -מתבגרת04/12/2009
אני כבר לא צובעת כ-חודשיים , אורך השורשים הוא בממוצע 3-4 ס"מ, מה עלי לעשות על מנת לטשטש מעט את הגוון שאני כרגע מקבלת (שחור ולבן) עד שאגיע לאורך הרצוי שהוא עוד כ-8 ס"מ
(האורך היום הוא קצר )הגוון של שיערי הוא חום-חציל כאשר צבעתי.
נ.ב. כותבים על שמפו סילבר ,האם הוא יתר לי פתרון כל שהוא והיכן ניתן לקנותו במידה והוא יתן פיתרון ביניים עד לקבלת הפסים שחור לבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתבגרת
אלי סולומון04/12/2009הי
שמפו סילבר מיועד לעשות 2 דברים:
1. להפוך שיער לבן לאפור
2. לנקות את הצהוב כאשר צובעים לבלונד
את יכולה להשתמש בסיבי שיער גרום לטשטש את הלבן ,אבל הם יורדים בחפיפה
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובתך, מה זה סיבי שיער גרום
מתבגרת05/12/2009והיכן ניתן לקנות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבי שיער גרוס
אלי סולומון05/12/2009אלה סיבי שיער שנגרסו והפכו למין אבקה נכזאת עם חשמל סטטי כאשר יש התקרות או שיער בשורשים קצת לבן אפשר לפזר אותם על המקום שרוצים לכסות .
זה טוב גם לגברים וגם לנשים
זה מיובא מאנגליה- ועבר את אישור משרד הבריאות.
בחפיפה זה יורד
לאניפורמציה נוספת תכנסי לסולו שיווק בגוגל ותחפשי בקטלוג מוצרים את המוצר
באתר גם תוכלי לחפש ננוג'ן שזה השם של המוצר או מיקרוסייבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי-תודה רבה על האינפורמציה המלאה
מתבגרת06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך את אילוז'ן?
רפי20/02/2011אתה מחזיק גם אילוז'ן? אני קניתי אותו בדיזינגוף ת''א
2 מיכלים במבצע אחלה
והוא ממש מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו יש ננגו'ין
אלי20/02/2011יש לנו סיבי שיער גרם של ננוגין לדעתי הם היחידים עם אישור משרד בריאות כדאי לבדוק את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח ושבת שלום,לאחר שקיבלתי תשובה
מתבגרת11/12/2009עיניינית מאלי ולאחר שחקרתי יותר לעומק החלטתי לחזור לצבוע את השיער בשלב הזה.
התייעצתי עם יועצת צבע מחברת וולה ומאחר וצבע פני חום המליצה לי לשלב בין מספר 5/4 חום ערמונים וצבע בסיס 6/0 בלונד כהה. (בטענה שצבע כהה לגילי מראה על סבר פנים קשה)
יועצת הצבע של אינדולה המליצה על שילוב 6 בלונד כהה כבסיס 5.56- בורדו קטיפה
לציין כי כיום יש לי פלפל מלח מהשורש באורך של כ-3 ס"מ ועוד אורך בין 4-5 ס"מ גוונים של חציל חום
שערי קצר.
והשאלות
א. האם ואיזה צבעים אכן יותר יתאימו מבחינת הגוון לפנים
ב. כיצד לערבב את הצבעים מבחינת הכמות יחס ליחס
מקווה שלא סיבכתי בשאלות
וכל הבלגן שאני עושה מפני שבמחצית השניה של השבוע מוזמנת לאירוע חברתי חשוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים לגבי עירבוב צבעים וכמ
מתבגרת14/12/2009וכמות צבע בסיס וצבע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתבגרת מה השאלה ?לא הבנתי
אלי סולומון15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתבגרת
קורן אריכא16/12/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו סילבר של שוורצקוף על מנת לטשטש את הלבן .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת המלצה לשטיפה לשיערמיכל04/12/2009
אני משתמשת בשטיפה של לוריאל בשם "דדיקס" dedicace ללא חמצן וללא אמוניה. גם ללא ערבוב. הכל בבקבוק אחד. לאחרונה הפסיקו לייבא לארץ או הפסיקו בכלל לייצר אותה.
אני מחפשת שטיפה דומה בלי הרבה התעסקות בערבוב, ושתהיה טבעית ולא תהרוס את השיער.
אשמח אם תמליצו לי על שטיפה דומה שקיימת בשוק עכשיו.
איך קסטינג שטיפה? למישהו/מישהי כאן יש נסיון איתה?
תודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת שיער דדיקס היכן?
גלית10/05/2012בבקשה, מחפשת עבור אימי, שטיפת שיער דדיקס ללא אמוניה וPDD ולא מוצאת, האם מישהו מעודכן ויודע היכן ניתן להשיג זאת באזור המרכז ושאכן יש שם? אודה לתשובה 10.5.12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיפה טיבעית
אלי סולומון07/12/2009שלום
למעשה כל צבע עם חמצן 3ֵ אחוז יכול לתפקד כשטיפה
ל עם רצונך במוצר טבעי אז תגשי לבית טבע , אבל גם שם אני לא בטוח שיש צבע לשיער טיבעי לגמרי כי בכל צבע יש חומר כימי שהוא החומר הפעיל שלמעשה עושה את הפעולה על השיער.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים לפןאודי04/12/2009
היי,
אני פניסט מתחיל וכשלמדתי לעשות פנים השתמשתי בספרי סיליקון, אבל בסיום הקורס כשבאתי לקנות
ספריי סיליקון אמרו לי שלא משתמשים בזה יותר (?) אלא באובליפיחה,
השאלה שלי האם זה נכון?
ואילו תכשירים (עדיף בצורת ספריי) משתמשים לאחר הפן אבל לא כאלה שמקשים אותו אלא נותנים לו מגע נעים (כמו סיליקון)?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לפניסט המתחיל
אלי סולומון04/12/2009שלום לך
תראה יש מלא מוצרים לשימוש לפני ואחרי פן ולכל אחד תפקיד אחר מאד תלוי בסוג השיער שאת מעבד.
מי שאמר לך שלא משתמשים לא דייק.
משתמשים בכל גם בספרי סיליקון, גם בספרי אובליפיחה, גם בטיפות סיליקון וכו...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגים של ספריי סיליקון
אודי06/12/2009האם תוכל להמליץ לי על מספר סוגים של ספרי סיליקון
שמעצבי שיער משתמשים בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודי
אלי סולומון07/12/2009יש ספרי סיליקון להברקה 230 מ"ל מסידרת DAY BY DAY
ספרי אובליפיחה להברקה 230 מ"ל. מסידרת DAY BY DAY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה - אם תוכלו בבקשה לייעץ..הלנה04/12/2009
אני בת 26 ויש לי נשירה מאוד משמעותית. במקביל חשוב לי לציין שלאחרונה רציתי לחזור למשקלי הקודם (55 קילו) כי עכשיו אני שוקלת 58 (גובהי 1.76) הבנתי שאני מזיקה לעצמי ושכנראה הנשירה לא רק בגלל לחץ מהלימודים אלא גם בגלל שהייתי אוכלת 1000-1200 גג קלוריות ביום. פשוט בעבר יצא לי לעשות 4 פעמים בשבוע ספורט וב3 חודשים האחרונים בקושי פעמיים או פעם. והתחלתי לעלות ופחדתי לעלות יותר...
אחרי התייעצויות הבנתי שאני פוגעת לעצמי בבריאות. הנשירה גברה והלכתי לעשות בדיקות דם אלא שהתוצאות היו בסדר גמור. הלכתי לרופאת עור והיא הביאה לי 3 סוגים של ויטמינים לבליעה (בניהם אבץ, וכו'..) וטיפות תרחיץ אלוקום. אמרה לי להשתמש בהן במשך שלושה חודשים. אני אחרי החודש הראשון ולא רואה כל תחילה של התפתחות לחיוב. הנשירה ממשיכה והשיער יבש ולא בריא.
חשוב לי לציין גם שבעבר היה לי שיער בריא, אומנם לא הכי מלא, אבל הרבה יותר מלא מעכשיו ובריא יותר!!!
מה אני אמורה לעשות?? האם להמשיך בטיפול או לא? ומה אתם מייעצים לי לעשות? אולי יש דרך אחרת?
אגב, בשבוע האחרון החלטתי למצוא זמן ל4 פעמים בשבוע פעילות גופנית ולנסות לאכול מסודר ויותר בריא.
מחכה לתשובה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
אלי סולומון04/12/2009שלום לך
נשירה בין היתר נובעת ממצבי לחץ נפשי- אולי שתהי יותר רגועה זה יפסיק
אישתי לקחה צנטרום שזה בא בכדורים וזה עזר לה.
יש גם אמפולות נגד נשירה במספרות. וזה קצת מאיט את קצב הנשירה לפעמים.
אבל תמיד כדאי להשמע להוראות הרופא.
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DAY BY DAYבר03/12/2009
שלום רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את סדרת המוצרים של DAY BY DAY ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר day by day
אלי סולומון03/12/2009כנסי לאתר סולו שיווק תחפשי בגוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושגים בעיצוב שיערתומר02/12/2009
אולי אתם יודעים איך אומרים בעברית:
soft layers
side partings
side-swept partings
flipped up ends
wispy fringes
spiky cuts
?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תומר- יש בבילון זה מילון תבדוק שם
אלי סולומון02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ננוקראטין סיסטםספיר02/12/2009
שלום ,
רציתי לשאול מה אתם יודעים על הטיפול הזה של השיטה החדשה ננוקראטין סיסטם ? האם זו תרמית
או שזה באמת עובד ? יש לי שיער טבעי לא צבעתי אותו ולא כלום , אני רוצה לעשות שינוי בשיער
וחשבתי על החלקה , נתקלתי בשיטה הזאת שנשמעת לי נורא טבעית וטובה . מה אתם אומרים ?
אשמח לתשובה מהירה , תודה . ( בת 17 )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר
זאב לוין02/12/2009זה לא משפיע על השיער הטבעי אלא רק על השיער הצבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל ודקעינת02/12/2009
אני בת 28. השיער שלי מעולם לא היה מלא במיוחד ותמיד סבלתי מנשירה. אני נשואה כבר כמה שנים והיות ואני דתיה אני מכסה את השיער. היום המצב של השיער שלי הוא נוראי! יש לי שיער דליל, דק ושברירי ונראה ממש לא בריא. רציתי לדעת האם יש טיפול כלשהו שיכול לגרום שיהיה לי שיער מלא ובריא? אני ממש כבר נואשת...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
זאב לוין02/12/2009ישנם טיפולים שיכולים לעצור את הנשירה אבל אל להחזיר את השיער לקדמותו ומלא ובריא הוא כבר לא יוכל להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עינת02/12/2009אבל אין שום תכשיר שיכול להצמיח את השיער החדש יותר חזק ובריא?
)-:
להשאיר את השיער במצב שהוא עכשיו זה לא כזה מעודד אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת
אלי סולומון02/12/2009עינת כמו שאמר לך זאב אין טיפול שמצמיח שיער
אבל יש מס' דברים שאת יכולה לעשות כדי לעצור את תהליך הנשירה והדילול
1. יש לעשות בדיקות דם אצל רופא ולראות מה הסיבה לנשירה- ומה הוא ממליץ אולי ברזל, ויטמינים,, ..
2. לא לעשות טיפולים כימים לשיער כמו צבע , פן הבהרה ושאר הדברים
3. תנסי להשתמש במוצרים שיש בהם קרטין הרי השערה בנויה מקרטין
4 כדאי גם לגזור קצוות מפוצלים או להסתפר קצת .
5. כדאי גם להשתמש באמפולות לשיער
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חינה על שיער צבוע?פלמונימית01/12/2009
שלום
יש לי שיער שבמקור הוא חום כהה.
לפני כשנתיים החלטתי לצבוע - צבעתי לחום אדמדם, אבל בשלב מסוים נמאס לי מהצביעה. כרגע יש לי שיער חום כהה (שזור בקצת שיבה) בחלק העליון של הראש, ואילו שאר השיער (באורך מעט מתחת לכתפיים) בצבע בהיר ותחושה של קש.
לפני כמה שנים עשיתי מדי פעם חינה אדומה ומצאוד אהבתי את התוצאה (והפסקתי רק כי כל ההתעסקות הזאת עצבנה אותי, ובעיקר הטינופת בהורדה, שלא לדבר על בזבוז המים...)
עכשיו אני רוצה לנסות שוב לעשות חינה, ולו רק כדי שלא יהיה הבהיר הזה בקצוות.
פעם שמעתי שאם עושים חינה על שיער צבוע - הוא יוצא ירוק - הכצעקתה???
כאמור - הצבע כבר מזמן איננו, נשארו רק הקצוות ה"שרופים" מהחמצן שבצבע.
אם התשובה תהיה שאפשר לעשות חינה - מה הדרך הטובה ביותר לעשות, ומה מינימום הזמן להשאיר על הראש כך שגם יתפוס (אם כבר אני מתעסקת עם הטינופת הזאת)??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלמונימית
זאב לוין02/12/2009אני פחות מתמצא בחינה אבל במה שאני רואה בשטח שהצבע פחות מזיק לשיער מאשר חינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו מקצועימיכל01/12/2009
רציתי לדעת האם כדאי להשקיע בשמפו שנמכר במספרה 100 שקלים לשיער צבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו מקצועי
אלי סולומון01/12/2009שלום לך
רצוי לבדוק אם השמפו הוא ללא מלחים ומכיל קרטין זה שמפו מקצועי ששוה גם 150 ש"ח
תבדקי אם הוא מסידרת DAY BY DAY אז באמת כדאי
לגבי השמפו שהציעו לך אין לי מספיק מידע לענות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
זאב לוין02/12/2009זה מאוד תלוי באיזה שמפו מדובר ישנו שמפו של וולה SP לשיער צבוע שמזין ומעניק ברק לאורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה דחוף !אופיר קמין01/12/2009
אז ככה , אני נולדתי עם שיער חלק בריא ומבריק בכיתה ג' התחיל לי "נשירה" ובכיתה ה' השיער שלי התקרזל (כאילו התלתל) ה"נשירה" המשיכה.. ובכיתה ו' הלכתי להסתפר והספרית שלי טענה שזו לא נשירה אלה שבירת שיער שגורמת לשיער שלי להתקרזל , הלכתי לרופא וגילו שחסר לי ויטמין B12 לקחתי כדורים אך הפסקתי כי היה לי קשה לבלוע אותם והיה להם טעם לוי מזעזע !
אני כרגע בכיתה ח' השיער שלי עדיין יש לי שבירה ו השיער מקורזל ונפוח אך מבריק מפני שאני משתמשת בקרמים של לחות .
אני שואלת האם B12 קשור לשיער בכלל ? יכול לגרום לשבירה?
כרגע אני משתמשת השמפו מרכך וסרום של DOVE נגד שבירה זה יכול לעזור ?
אם אני יספק את הויטמין השיער שלי יחזור להיות כמו קודם ?
מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את השיער הבריא שהיה לי ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו ? אתם יכולים לענות לי ?
אופיר קמין01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו ? אתם יכולים לענות לי ?
אופיר קמין01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמין
זאב לוין02/12/2009הויטמין B12 בהחלט קשור לשיער ואני מאוד ממליץ להמשיך את הטיפול של B12 כדי שבעתיד תוכלי להמנע פחות מנזקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היישלום01/12/2009
שלום
אני סובל מלבקנות ולכן אני צובע את השיער (בצבע לוריאל פריז מספר 500 חום טבעי.) הבעיה שזה יוצא לא ממש אמיתי. זה בסדר. אבל הייתי מעוניין שזה יהיה יותר מעניין וטבעי. וגם לגבי הריסים קניתי צבע של ג'ויה איזה מספר קרם חימצון לקנות? - זה מסוכן לעיניים? ואם אפשר לקבל כמה טיפים זה יעזור לי מאוד! תודה מראוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
זאב לוין02/12/2009כדי שאוכל לתת לך המלצה כלשהי אני צריך לראות את השיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלינוי01/12/2009
שלום קוראים לי לינוי ואני בת 15
רציתי לדעת עם אני צובעת את השיער לשחור פחם , זה יגרום נזק לששיער?
כי אני רוצה לצבוע ואני מפחדת השיער יישרף ולא יארך לי
כי אני מאריכה אותו עכשיו , לא מזמן הסתפרתי ..
כרגע יש לי חוםם כהה
ועם נגיד אני צובעתת ואני רוצה לחזור לטבעי שלי איך עושים זאת?
תודה רבה!
אה ורציתי לדעת עם אתם יכולים לתת לי כמה עצות איך לעשות פאן כמה פעמים בשבוע
ולא לשרוף את השיער ממש ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי בת 15
זאב לוין02/12/2009את יכולה לעשות צבע ע"י שטיפה שבמידה ואת מתחרטת על הצבע אז אם החפיפות הצבע ידהה וגוון השיער יראה טבעי
כדי ששיערך לא יפגע מהפן אל תצמידי את הפן למברשת תוך כדי הפעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יחזור לי לצבע הטבעי שלי ?
לינוי02/12/2009תודה ! ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק קרמי של רייטרברבר29/11/2009
רכשתי מחליק קרמי של רייטר.
יש לי שיער מתולתל והמחליק אכן מיישר את השיער במהירות. אבל אחרי הפעולה, השיער נראה שרוף, וההחלקה לא מחזיקה לפרק זמן ארוך. (אני מורחת סרום לפני ההחלקה). מה לעשות על מנת שייראה טוב???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל התייחסות מקצועית בבקשה?
ברבר01/12/2009תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתל
זאב לוין02/12/2009לפי התיאור שלך נראה לי שאת צריכה לרענן את הקצבות ע"י תספורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל...
ברבר02/12/2009אני ירענן את הקצוות, אבל מכשיר ההחלקה ישרוף גם אותם...לא נראה לי שרק זו הבעיה. אשמח להמשך התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תלתל
אנג'לה טטרו03/12/2009קודם כול את צריכה לצמצם את הצריכה עם המחליק ,יש חומר שיכול לעזור לישמור על השיער פלאטליינר,איירון סרום שוורצקוף, המוצר הזה בהחלט שומר על הקצוות בזמן הפעולה ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! איפה ניתן לרכוש את הסרום?
ברבר03/12/2009איפה ניתן לרכוש את הסרום?, אני גרה באיזור תל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)