מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע להחלקה קרמיתליטל23/01/2010
האם החלקה קרמית מביאה תוצאות טובות גם לשיער מאוד מתולתל ומקורזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליטל
אנג'לה טטרו24/01/2010לא שמעתי על החלקה קרמית (יש מחליק קרמי אולי את מתבלבלת בשם )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
קורן אריכא24/01/2010אני ממליץ מאוד החלקה קרמית של קאדוס מעולה ותוצאות מדהימות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה צבע שיער יתאים לי?אנונימי22/01/2010
יש לי עור צהבהב ועיניים ירוקות?איזה צבעים יתאימו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמנדה
אנג'לה טטרו24/01/2010גוונים חמים כמו חום בגוונים של אדום או סגול ,זה מאוד קשה מבלי לראות אותך ולהבין את הסגנון שלך קשה לי לתת לך המלצה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהרונה22/01/2010
אני ממש צריכה עזרה..
היה לי שיער חלק ממש ממש יפה וממש חלק.. ואני הסתפרי למדורג לפני 5-6 חודשים והשיער שלי נהיה גלי אחרי שהסתפרתי. בהתחלה נורא אהבתי את זה כי רציתי תלתלים אבל עכשיו השיער שלי נראה יפה אבל הוא נורא נפוח כל הזמן וגם לא נעים כל כך כמו שהיה.
אני לא יודעת מה לעשות איתו.. אחרי מקלחת אני שמה קרם לשיער ומסתרקת, לפעמים עושה צמה כדי שלא יהיה לי נפוח. בהתחלה כשהיסתפרתי אחרי שהייתי מתקלחת הייתי עושה צמה ובבוקר הוא היה נורא יפה!! עכשיו אחרי הצמה הוא עדין מתנפח ולא נראה כל כך יפה.. אחרי שאני מסתרקת, כשהשיער יבש, נגיד בבוקר כשאני קמה ולא עשיתי צמה אבל הוא מתנפח ממש אבל ממש!!!
אני כבר לא יודעת מה לעשות... אני צריכה עזרה!! חח
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלות.. חח
רונה22/01/2010ושכחתי להוסיף שהשיער שלי גם נושר הרבה.. מה אפשר לעשות??
ועוד שאלה, אמרו לי שאם שמים מרכך על הקרקפת זה עושה משהו לא טוב.. זה נכון??
אשמח אם תענו לי על כל השאלות... תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
רונה31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערללי22/01/2010
שערי נושר ללא הפסקה מחכה לייעוץ לגביי פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
קורן אריכא24/01/2010אני ממליץ להשתמש בשמפו נגד נשירה ואמפולות נגד נשירה במשך 3 חודשיים של חברת שוורצקוף, לאחר מכן תרגישי ירידה של הנשירה בצורה משמעותית ,יש לך מידע באינטרנט על המוצרים .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמפולה לשיער יבש\21/01/2010
שלום,
רציתי לדעת איזה \ סוג אמפולה לשיער יבש מתאימה לי אני רוצה סוג כזה של אמפולה שמזרזת צמיחת שיער כי השעיר שלי שבור וזה יוצר לי "קופצים" בראש.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולות לשיער יהש
סולו 5121/01/2010וש אמפולות של שוורצקופ תבררי אצלם הם יכולות לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות לשיער שבור
\22/01/2010שלום,
אני בעיקר צריך אמפולות לשיער שבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולה לשיער יבש
אנג'לה טטרו25/01/2010יש אמפולות לשיער יבש לשוורצקוף ממלצות מאוד הם נכנסו לא מזמן לארץ שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות חדשות של חברת שוורצקוף .
\27/01/2010לאנג'לה טטארו שלום רב,
האם האמפולות החדשות של חברת שוורצקוף שלא מזמן נכנסו לשיווק לארץ מתאים לשיער שבור?
אפשר בבקשה את השם ואת הסוג של האמפולה לשיער יבש ושבור?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות לשיער יבש
אנג'לה טטרו27/01/2010השם של האמפולה ,ריפייר רסקיו איסטנט ,ולפני שאת משתמשת וקונה עדיף לגשת למעצב שיער לקבל איבכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום י
אנג'לה טטרו27/01/2010יש אמפלות חדשות בשוורצקוף לשיער יבש מאוד הייתי מאוד ממליצה ,ואם יש לך נשירה הייתי ממליצה לך אמפולות לנשירה גם של שוורצקוף ,כדי שתגשי למעצב שיער שאת סומכת עליו וימליץ לך מה הכי נכון לך להשתמש בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
קורן אריכא27/01/2010אני ממילץ לך על אמפולות לנשירה של שוורצקוף טיפול של 3 חודשיים מזרזות ציחמת שיער ומפסיקות את הנשירה ב-50 % מומץ במקביל להשתמש בשמפו נגד נשירה .יש לך מידע באינטרנט בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות שוורצקוף
O27/01/2010מה זה אמפולות של שוורפקוף?זה ניתן בכדורים שאפשר להשיג בבית מרקחת או שזה חומר סיכה?
זה טוב רק לנשירה או שזה יעיל גם לשיער יבש ופגום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית בשיטת יוקו סיסטםאורית20/01/2010
שלום,
עשיתי היום החלקה יפנית בשיטת יוקו.
הבנתי שאסור לחפוף עד היום הרביעי.
אבל... האם ניתן רק להרטיב? בלי כלום...
ועוד דבר,
אמרו לי במספרה שאסור לאסוף את השיער 3 שבועות. האם זה נכון?
תודה איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
זאב לוין21/01/2010להרטיב מותר אבל עדיף להתאפק
ולאסוף שיער אסור 3 ימים, לא 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיערלי20/01/2010
תוך כמה זמן צומח שיער?
+
מדוע למרות שאני שמה מוס לשיער השיער שלי מקדימה לא הופך לתלתךים אלא סתם ישר ויבש?
יש לי שיער גלי/מתולתל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך
ערן לוי ספר20/01/2010יכול להיות שהמוס שאת משתמשת בו אינו חזק מספיק או שתאריך התפוגה שלו עבר או שאת מערבבת איתו עוד חומר שמפיל לך את השיער ולא בונה את התלתל שלך או שאת משתמשת מרכך/מסכה חזקה מידי לשיער והוא מחליק אותו... יש עוד מלא סיבות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי
סולו 5120/01/2010הי לי
לכל אחד השיער צומח בקצב אחר בממוצע כ 100 שערות ביום.
בנוגע לתלתלים :
1.הבנתי שיש לך שיער יבש וגם גלי- ומוס לא עזר לך.
אולי תנסי גלייז לתלתלים- לבניית תלתלים
אפשר גם סרום אובליפיחה סמיך שיתן רכות וגמישות לשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי
זאב לוין21/01/2010השיער צומח כל חודש בין 1-1.5ס"מ
כדי לקבל תלתלים את צריכה להשתמש בקרם לחות, אני ממליץ על קרם לחות של סבסטיאן פוושן9
הקרם לחות הזה גם מאזין בלחות וגם מעצב את השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוף!!!!מירי19/01/2010
צבעתי את השיער לשחור ואני מאוד לא מרוצה. רציתי לדעת מה האופציות שלי.
יש לי צילומים ביום שישי ואני מעוניינת לצבוע לחום כהה/שולקולד
האם זה יהיה אפשרי? צבעתי היום.....
שמעתי שיש ניקוי. איפה אפשר לרכוש? או שזה רק במספרות?
מה הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך
ערן לוי ספר20/01/2010לשאלתך אני ממליץ לך לעשות ניקוי צבע ולאחר מכן לצבוע לחום שוקולד, לא ניתן לצבוע צבע חום שוקולד שהוא יותר בהיר על צבע שחור שהוא יותר כהה, חובה לעשות את הניקוי במספרה מיקצועית עם חומרים מקצועיים וטובים, אשמח לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי
זאב לוין21/01/2010בעיקרון כן ניתן לעשות את הניקוי
ומומלץ לעשות אותו במספרה כדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר
בקשר לסיכונים, זה מאוד תלוי מה הצבע שהיה לך לפני הצביעה,בלי לאבחן את הישער נורא קשה לעייץ לך, אבל בעיקרון אין בעיה לעשות ניקוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשהלילי אוחיון19/01/2010
יש לי שיער מתולתל וארוך. כל פעם לפני שאני יוצאת מהבית אני מרטיבה את השיער ושמה קרם לחות אבל זה לא עוזר והשיער נישאר נפוח.
אני רוצה להסתפר כי השיער ארוך לי מידי אבל אז הוא יהיה עוד יותר נפוח. חשבתי לעשות פתיחת תלתלים. אשמח לקבל הסבר על פתיחת תלתלים...עד כמה זה מועיל? מה בעצם זה עושה? מה המחיר? ועוד אינפורמציה שתוכלו לתת לי.. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי אוחיון
זאב לוין21/01/2010פתיחת תלתלים נעשה ע"י חומר החלקה עדין שלא פוגע בשיער ופותח מעט את התלתל הטבעי ולמעשה ע"י זה מוריד את הנפח.
במידה אם יתאימו לך את התספורת מתאימה לפי סוג שיערך אין שום סיבה שהשיער יתנפח.
המחיר של הפתיחה נע בין 350-600 ש"ח, שזה תלוי באורך השיער בעובי וכמות השיער.
פתיחת תלתלים מועילה מאוד לבנות שסובלות מהנפח ומסדר להן את התלתלים לאורך זמן יפים ולא מתנפחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החלקה ברזילאית תתאים לשיערי?דנה18/01/2010
שלום,
אני בעלת שיער נפח, יבש, תלתלים קטנים מאוד כבר מהשורש וכל השיער כבר ללא צורה. אני הולכת עם שיער אסוף בלבד. עשיתי לא מעט החלקות "רגילות" בחיי וגם צבע מספר פעמים. ברצוני לדעת:
1. האם השיער שלי מתאים להחלקה ברזילאית?
2. אם כן, איך אמורה להיות התוצאה? האם אקבל שיער גלי, פחות נפוח ופחות יבש?
3. כל כמה זמן אצטרך לחדש החלקה אם השיער שלי מאוד מתולתל כבר מהשורש? האם זה כמו החלקה יפנית שצריך מיד לעשות שוב כדי לא ללכת חצי חלק וחצי מתולתל או שזה מתנדף מכל השיער לאט לאט ולא מחייב?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין21/01/2010לצערי אני לא יכול לתת לך הסבר על ההחלקה הברזילאית מכייון שלחומר הזה אין אישור ממשרד הבריאות,כך שאיני מכיר את המוצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמיכל18/01/2010
האם ניתן לבצע פתיחת תלתלים על שיער צבוע?
האם יש אפשרות לעשות פתיחת תלתלים על חלק מהשיער?
רק על הקצוות למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
מיכללללללל20/01/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
זאב לוין21/01/2010כן ניתן לעשות פתיחת תלתלים גם לשיער צבוע וגם רק על חלק מהשיער.. מה שכן צריך לפני הביצוע לאבחן את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני יכולה להגיע לגוון של בלונדלירון17/01/2010
בלונד פלטין?
אני צבעתי פעם ראשונה לבלונד ויצא לי בלונד נוטה לצהוב אני רוצה בלונד בהיר לבן פלטין איך אני יכולה להגיע לזה מה אני צריכה לעשות שוב הבהרה או שאני יכולה לצבוע על זה בערכת צבע בלונד פלטין שאני קונה מהחנות למשל?
נ.ב יש לי פיגמנט אדום ושעשיתי תצבע לבלונד היה לי שיער חום צבוע...עשו לי הבהרה וצבע ולא יצא הבלונד שרציתי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
אנג'לה טטרו18/01/2010בשביל להגיע לבלונד אחיד פלטין את צריכה הברה .או שתיעצי אם מעצב השיער שלך אולי יש אפשרות לעשות הרבה גוונים ואז שטיפה פלטין ,כדי שלא כול פעם שאת עושה צבע לא תעשי הברה ,לא מומלץ לעשות הברה להתאים קרובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים לשיער מתולתל מאודאורית17/01/2010
שלום,
ברצוני לשאול שאלה לגבי שיער מתולתל.
יש לי שיער מתולתל מאוד- תלתלי ביסלי קטנים , השיער שלי די ארוך אל מכווץ ולכן לא רואים את אורכו. אני מעוניינת לעשות שינוי שתהייה לי תספורת ברורה, קבועה ומסודרת מעיין מסגרת לפנים .
אני מעוניינת להסתפר אבל מפחדת שהשיער התנפח והתכווץ עוד יותר.
האם מומלץ לעשות פתיחת תלתלים ורק לאחר מכן להסתפר?.
חשוב לי לציין שעשיתי פתיחה בעבר ולצערי היא לא יצאה טוב, השיער הפך למעיין חוטים .
כמה אמורה לעלות כיום פתיחת תלתלים לשיער ארוך ?
תודה מראש
אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
אנג'לה טטרו17/01/2010כנראה שהפתיחה שעשית הייתה חזקה מדי, הייתי מציעה לך לשקול ולבדוק שוב פתיחת תלתלים, זה אמור לצאת מוצלח ואף להקל על הסידור היום יומי שלך, לפי התיאור שלך עדיף לעשות פתיחת תלתלים ואז להסתפר , כדאי לפנות למצעב שיער עם ניסיון מוכח בפתיחת תלתלים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורית17/01/2010תודה רבה על ההתיחסות המהירה.
האם יש לך המלצה על מעצב שיער המתמחה בתלתלים במרכז?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שומניאביטל16/01/2010
שלום,
קניתי אתמול את השמפו של חברת: schwarzkopf לשיער שומני, חפפתי איתו אתמול.. והיום אני רואה שהקרקפת שלי אפילו יותר שומנית מבדרך כלל.. למה זה?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביטל
אנג'לה טטרו17/01/2010אני לא מכירה את השמפו שקנית יכול להיות שהוא מציין אבל אני לא מכירה .הייתי ממליצה לך שמפו לשיער יבש זה עושה פעולה הפוכה .וגם יש במספרות שמפו לשיער שומני של שוורצקוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אמרת שאת לא מכירה.. והמלצת עליו
אביטל17/01/2010אני קניתי של חברת SCHWARZKOPF זה לא מה שרשמת בעברית שוורצקוף?
רשום מאחורה-דיס קלינסינג אקספרט שמפו-לעור קרקפת שומני ולשיער שמן...
וממש מוזר הוא עשה לי את השיער עוד יותר שומני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אמרת שאת לא מכירה.. והמלצת עליו
אביטל17/01/2010אני קניתי של חברת SCHWARZKOPF זה לא מה שרשמת בעברית שוורצקוף?
רשום מאחורה-דיס קלינסינג אקספרט שמפו-לעור קרקפת שומני ולשיער שמן...
וממש מוזר הוא עשה לי את השיער עוד יותר שומני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביטל
אנג'לה טטרו18/01/2010זה מה שקורה שלא יודעים אננגלית ,אם השמפו לשיער שומני לא עזר תנסי לשיער יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל
סולו 5117/01/2010שלום לך
ראשית- לא כל שמפו מתאים לכל שיער
זה ששמפו של חברה מסוימת לא עשה לך טוב סימן שהוא לא מתאים לך
לא כל הספרים מכירים את המוצרים של כל החברות והם גם לא צריכים.
מה שאנג'לה המליצה לך בדרכלל לשיער שומני הוא עוזר .
אני מציע לך לגשת אנג'לה למספרה כלך היא תראה ותיגע בשיער שלך ואז תקבלי פתרון אבסולוטי
קשה לתת יעוץ וירטואלי לבעיה שלא רואים בשטח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביטל
קורן אריכא17/01/2010אני ממליץ לחפוף פעמיים עם השמפו לאחר החפיפה כאשר את מורחת את המסכה או הקונדישינר למרוח על חצי ראש זאת אומרת מ-חצי השיער ומטה לא לשים כמעט בשורש להישאר איתה בדיוק דקה לאחר מכן להוריד על מנת לא לגרום לשיער להיות שומני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אנסה..
אביטל18/01/2010ולחפוף עם השוורצקוף כול יום? צריך לראות את ההשפעה על התתחלה או כמה ימים אחרי?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו??????
אביטל18/01/2010באמת ניסיתי הרבה תכשירים.. ובגלל שהרבה המליצו לי על שוורצקוף.. קניתי.. האם הוחא טוב? לחפוף איתו כול יום? ומתי צריך לראות את השינוי אם בכלל?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער-הבדליםתמר16/01/2010
שלום רב,
צבעתי את שערי במספרה, ובתוצאה הסופית הצבע בקודקוד כ-4 ס"מ אורך, שורשים נראה בהיר יותר ומבריק יותר משאר השיער, זה יותר בולט לעין שאני תחת תאורה אבל האם כך זה צריך להיות? איך אדע אם אני צריכה תיקון? ברצוני לציין שזו אחת המספרות הנחשבות אבל בכל זאת אולי טעו איתי...האם בדרך כלל אחרי צבע השערות בשורש נראות בהירות יותר?
תודה רבה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תמר
אנג'לה טטרו17/01/2010במצבים מסויימים זה יכול לקרות , עדיף שתגשי למעצב השיער שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)