מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לחמצן לפני צביעת פסים?עידן09/03/2009
היי, שאלה: יש לי שיער שטני שכזה ["זהוב"], חלק ודי ארוך. אף פעם לא צבעתי או סלסלתי או כל דבר לא טבעי. אני חופפת כל יום [אמרו שזה לא בריא אבל לסוג השיער שלי זה לא מזיק, אני חושבת..]. בכל אופן, מתחשק לי לעשות פסים כחולים. הבנתי שצריך לחמצן לפני שצובעים, או משהו כזה.. מה זה אומר, מה זאת אומרת לחמצן? ולמה צריך לעשות את זה? והאם זה חל על שיער בהיר כמו שלי? האם זה הורס את השיער? או משנה צבע? ובכלל, שמעתי המלצות על צבע בשם "מובי קולור". זה טוב? תודה רבה! [וסליחה על כל השאלות]..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן
קורן אריכא10/03/2009מריך להגיע לגוון של צבע לבן ע"י הבהרה וחר כך לצבוע לכחול בכל אופן אני לא ממליץ לעשות זאת לבד בבית אלה ללכת לספר מקצועי על מנת לקבל תוצאה מושלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שומנימאיה08/03/2009
יש לי שיער ארוך ודי חלר, הבעיה היא שאחרי יום שאני מקלחת בערב הוא נהיה מאוד שומני, וזה מאוד מפריע לעיין. מה אפשר לעשות כדי שהוא לא יהייה שומני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
קורן אריכא10/03/2009אני ממליץ לחפוף בשמפו לשיער שמן על מנת להוריד את רמת השומן בקרקפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהדנית07/03/2009
שלום! שערי הוא שיער חלק מאוד מטבעו אני רוצה לעשות פוני באמצע מהניסיון הקודם שלי היה לי קשה להסתדר ולעצב אותו מהסיבה שהוא יותר מידי חלק ונוצר מראה דבוק לא הצלחתי ליצור נפח למרות שהשתמשתי בפאן הנפח הוא זמני ולמחרת בבוקר המראה של הפוני הדבוק שב יש לציין שהשיער לי אפשר להגדיר אותו כדליל אך לא מאוד ,באופן סביר ניתן לומר אם כן מה עליי לעשות באיזה תכשיר עליי להשתמש ?ובאופן כללי כיצד ניתן ליצור מראה יותר נפוח בשיער חלק מלבד הברשה הפוכה שזה אני לא רוצה לעשות תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
חגית10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למיישר שיעריסמין07/03/2009
שבת שלום!!! אני מחפשת מחליק קרמי ליישור שיער ויש כל כך הרבה שאני לא יודעת מאיפה להתחיל לחפש.. אני רוצה להשתמש בו בעיקרון גם כמתלתל.. המליצו לי על מחליק שיער של M.T.2/1 ... מה דעתך עליו?האם הוא יעשה את העבודה גם בתור מתלתל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
יסמין10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ללא ברק ויבשחסוי06/03/2009
שלום, אני חייב עזרה, יש לי שיער ארוך, והוא כזה יבש כזה לא נעים ממש, ואין לא ממש ברק הוא גם נראה יבש, איזה קרם או כל דבר אחר יכול לעזור לשיער שלי, כדי שיראה מלא ברק נקי, חלק נעים ובריא? אם אפשר שמות של מוצרים ספציפים, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
חסוי07/03/2009אני עדיין מחכה לתשובה, מקווה שתענו לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה
דנית07/03/2009שלום! שערי הוא שיער חלק מאוד מטבעו אני רוצה לעשות פוני באמצע מהניסיון הקודם שלי היה לי קשה להסתדר ולעצב אותו מהסיבה שהוא יותר מידי חלק ונוצר מראה דבוק לא הצלחתי ליצור נפח למרות שהשתמשתי בפאן הנפח הוא זמני ולמחרת בבוקר המראה של הפוני הדבוק שב יש לציין שהשיער לי אפשר להגדיר אותו כדליל אך לא מאוד ,באופן סביר ניתן לומר אם כן מה עליי לעשות באיזה תכשיר עליי להשתמש ?ובאופן כללי כיצד ניתן ליצור מראה יותר נפוח בשיער חלק מלבד הברשה הפוכה שזה אני לא רוצה לעשות תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף..משה05/03/2009
שלום יש לי שיער בצבע שטני ואני רוצה לדעת האם אני יכול להגיע לצבע אפור בשיער ללא הבהרות... חשוב לי ללא הבהרות מפני שאינני רוצה להרוס את השיער.. אם זה אפשרי באיזה חומרים אני מישתמש... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
זאב לוין05/03/2009אין לצבוע את השיער לאפור מבלי להבהיר אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לפן איכותי ועוצמתי ובמחיר סביררונן פלג04/03/2009
שלום רב, הייתי רוצה המלצה לפן איכותי ועוצמתי ובמחיר סביר אך לאו דווקא מקצועי כגון של איתמר וכיוצ"ב. הפן הוא לשימוש אישי-ביתי. בשימוש בממוצע של 3 פעמים בשבוע (לייבוש השיער והחלקתו לאחר הרחצה). יש לי פן חדש יחסית (כמה חודשים) של בראון...שהוא כביכול מקצועי...אך הוא ממש לא עושה עבודתו נאמנה.
בתודה מראש על המלצתכם הדחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
זאב לוין05/03/2009אני ממליץ לך על פן של איתמר 2600 שעולה בסך הכל 525 ש"ח אבל זה פן שאינו מתקלקל אף פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוח-דחוףרון04/03/2009
שלום,קוראים לי רון ואני בן 15... יש לי שיער חלק-גלי והוא באורך בינוני...(כמו תיספורת אימו אבל לא בדיוק אותו דבר). בקיצור השיער שלי מתנפח מאוד! והוא די עבה . כדי להוריד את הנפח אני שם כובע גרב שמצמיד את השיער לראש למשהו כמו שעה-שעתיים והשיער נראה דק וממש טוב... די נימאס לי לעשות את זה, אז רציתי לשאול אם ישנה דרך אחרת להפוך אותו לדק וצמוד לראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
זאב לוין05/03/2009אני ממליץ לך לבצע החלקה רגילה או יפנית תלוי בסוג ואורך השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת טלטלים ...מאי03/03/2009
שלום, יש לי שער חום מתולתל טבעי ומאוד נפוח אני מיתלבטת לעשות פתיחת טלטלים האם פתיחת טלטלים תעזור לי ותוריד את הנפח? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
זאב לוין05/03/2009תפסיקי להתלבט, תעשי את זה ותתחילי להנות משיערך!!
רק תוודאי שמעצב השיער שאת הולכת אליו מספיק מקצועי בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער (של פעם) בהריון...שירלי02/03/2009
אני בשבוע 36... נורא בא לי לעשות החלקה רגילה (הכימית, לא ברזילאית ויפנית אלא מה שהיו עושים פעם נדמה לי שקוראים לזה גם פתיחת תלתלים...) יש לי שעיר גלי אבל נפוח והבנתי שזה יכול להוריד מהנפח?. אני קצת חוששת...זה מסוכן להריון? אני יודעת שגם אסור לחפוף אח"כ 3 ימים כדי לתת לחומרים להמשיך לעבוד, אז אני לא יודעת אם מותר ? חשבתי להמתין עם זה עד לאחרי הלידה (חודשיים אחרי בערך), הבעיה שאני מתכוונת להניק ואני לא יודעת אם אפשר ללכת עם תינוקת בת חודש וחצי (בערך) למספרה... זה הליך של כ 3 שעות. אני ממש מוזנחת...ומתלבטת. ואם אסור בהריון - האם מותר בהנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
רונן פלג03/03/2009הסיבה שנמנעים מלבצע החלקה בהיריון היא הריח החריף של החומר החלקה שעלול לגרום לבחילה אך הרגישות לריחות היא בדכ בחודשים הראשונים כיום יש חומרים יותר מעודנים בהרבה ברמת הריח שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע\חימצון לשיער- זה ממש דחוף!עדן02/03/2009
יש לי שיער שחור מתולתל ואני רוצה לצבוע פס אחד או כמה בשיער... האם כדאי לי לעשות כמה פסים בחימצון או בצבע? איזה צבע כדאי לי? האם כדאי לי לעשות בבית או אצל ספר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיראל
זאב לוין05/03/2009א. אף לא מומלץ לעשות שינויים בבית
ב. אם שיערך שחור טבעי אין שום חשש להבהיר פס או שניים בכל צבע שרוצים אם שיערך צבוע אני ממליץ להשתמש בתוספות שיער בצבע רצוי במקום להבהיר אותו על ידי פעולה כימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםעדי02/03/2009
שלומות,שאלה נוספת-אם חברה עושה לי פתיחת תלתלים(יש לה נסיון וידע)..עדיף את חברת קרין או שוורצקופ?שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
רונן פלג03/03/2009אין רכב לא טוב יש נהג שלא יודע לנהוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתפזרלל02/03/2009
שלום, רציתי לשאול למה השיער שלי מתפזר ברוח יותר מאשר האחרים, כל רוח קלה מוזיזה לי את השיער ומפזרת לי אותו לכל הצדדים. אשמח לשמוע למה ואשמח לקבל פתרון. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לל
זאב לוין05/03/2009ככל הנראה שסוג השיער שלך הוא דק מאוד אני ממליץ לעצב אותו על ידי קרם לחות עדין ומזין את השיער של סבסטיאן וולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאוד!!!עינב01/03/2009
זה בקשר לתחפושת של פורים, אני מתחפשת לסיקסטיז, רציתי לשאול איך לעשות ניפוח שיער [רק של הלמעלה] , שיהיה לו נפח, ושאני אוסיף סרט. ואם אפשר אז הוראות מדויקות... תודה, עינב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב
זאב לוין05/03/2009לוקחים קבוצות שיער דקות חלוחקים מסרק ניפוח ומתחילים לנפח כ4 ס"מ מהשורש עד שמגיעים לנפח הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעושןיסמין28/02/2009
שלום, יש לי שיער חום כהה מאוד (טבעי שלא נצבע מעולם ).. רציתי לדעת איך גורמים לשיער להראות מעושן?? האם אני צריכה להבהיר אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה
רונן פלג03/03/2009צריך להבהיר ולאחר מכן לצבוע בגוונים אפורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יסמין08/03/2009אז לפי מה שאתה אומר השיער שיתקבל יהיה בהיר?
אני מתכוונת פחות או יותר לזו שבתמונה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש דחוף
עדן03/03/2009יש לי שיער שחור מתולתל אני רוצה לחמצן או לצבוע{לעשות פסים} מה יותר כדאי לחמצן או לצבוע? באיזה צבע? תודה מראש שיראל אשמח אם תגיבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיראל
קורן אריכא10/03/2009אם השיער צבוע לשחור אני לא ממליץ לעשות שום הבהרה או גוונים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופית
קורן אריכא10/03/2009מה זאת אומרת מעושן תגדירי את עצמך נכון על מנת לקבל תשובה רצינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)