מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתרון לשיער יבשמישהייי15/03/2009
איזה פתרונות יש לשיער יבש מאוד ועבה? חוץ מלשים קרם לחות כל בוקר(וגם זה לא עוזר לי)יש פתרונות אחרים? בסביבות הכמה עולה החלקה יפנית?היא יכולה לפתור לי את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש
רונן פלג15/03/2009היי,
הפתרון הכי מהיר ואמין עם סבלנות והתמדה.......
שמפו + מסכה מקצועית שמיועד לשיער יבש ברמת שיקום, מסכה להתחלה יש לשים 3 פעמים בשבוע (תחפשי מסכות מהירות של 3 דק').
לשעות אמפולת שיקום פעם בחודש ואני מאמין שתוך כמה חודשים תראי שיפור ניכר... ברמה הכללית..
השאלה היא האם את צובעת ? עושה פנים? כל כמה זמן ?
החלקה יפנית טובה נעה במחירים של 1700 - 2500 ש"ח, יש החלקות שיכולות לעזור בשיקום השיער (ברמה הכללית) הכל תלוי באיזה מצב השיער שלך ?!
אשמח לעזור
רונן פלג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכות לשיער?
מישהייי19/03/2009הממ..על איזה מסכות מקצועיות למשל ואיזה שמפו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער שמנונישירן14/03/2009
שלום רב, אני סובלת משער שמנוני, בשל כך אני נאלצת לחפוף כל יום ניסתי את רוב סוגי המשמפואים לשער שמן, אך כלום לא עוזר. אני כבר מיואשת. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שמנוני
רונן פלג15/03/2009הי שירן,
מניסיון שמפו של קרסטס לשיער שמן עושה את העבודה טוב מאוד או יש אמפולה של קרסטס לשיער שמן.
ממולץ שיער שמן לא לחפוף במים חמים.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בבקשה תענו לישני14/03/2009
1. עיינתי בפורום מתחילתו ותחילה ראיתי המון המלצות על קרסטס ולאחר מכן התחלתם להמליץ על וולה SP. מה יותר טוב עבור שיער ארוך גלי עם גוונים ? אני מדברת על טיפול , שיקום . 2.האם שמעתם על המסכה החדשה של פול מיטשל ומה דעתכם עליה? הספר שלי שם לי אותה והיא מעט ישרה לי את השיער -אהבתי את זה מאוד רק שלא הרגשתי שהיא ריככה לי את השיער . 3.כעת אני משתמשת בסדרה של רבלון REVULUTION שמפו+מסכה +סרום- האם מוצרים אלו טובים? 4האם יש קרם , מסכה, סרום, משהו שאכן עושה אפקט של מעט יישור השיער על מנת שיהיה פחות גלי ? בבקשה בבקשה תענו לי על כל השאלות , לאחרונה לצערי אתם "מחפפים" וחבל -ביקורת בונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
רונן פלג15/03/20091. שטיפול שיקום לשיער אכן כן ממולץ מאוד קרסטס או לוריאל פרופסיונל.
2. לא מכיר את המסכה של פול מיטשל אבל אני יודע שיש לו כמה מוצרים טובים, רק לידיעה כללית מסכה לא אמורה לרכך לך את השיער היא אמורה להשלים את הפעולה של השמפו (האם את משתמשת בשמפו של פול מיטשל ?? זה מאוד ממולץ.. תראי תוצאות יותר טובות).
3. רבלון ?? מוצרי מדף מהסופר ?? פחות ממולץ אם את רוצה לשקם שיער בצורה היעילה.
4. אני לא מכיר מוצר כזה?! אבל אם יש לך בעיה של נפח בשיער אולי כדאי לך לשקול פתיחת תלתלים.
5. ת ו ד ה ---> על הביקורת הבונה (-:
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן תודה רבה על העזרה !
שני15/03/2009רק שאלונת: מבין וולה SP , קרסטס ופול מיטשל מה הכי כדאי? האם לקרסטס יש גם קרם לחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו ליטל13/03/2009
אני כל הזמן הולך לספר עושה קצוץ כי יש לי תלתלים אבל אני רוצה לעשות משהו אחר בפעם הבאה אבל אני מחפש מלא ולא מוצא מה אתם ממליצים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
רונן פלג15/03/2009אני לא מבין מה את רוצה ?? להאריך את השיער ?? חומר לעצב את השיער ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש צבע לשיער ללא פנילן דיאמין?כרמית13/03/2009
שלום קראתי ברשת שהחומר פנילן דיאמין מסרטן לצערי הוא נמצא בכל הצבעים הכהים (חום שחור וכדו') - אפילו בצבעים שמוכרים היום ללא אמוניה (שגם היא מסרטנת כך הבנתי) מה תוכלו להמליץ לי? יש משהו טבעי פרט לחינה? (לצערי החינה לא נצבעת בשיער שלי, אפילו כשאני משאירה מספר שעות רב) ואני כהת עור כך שבלונד ממש לא בא בחשבון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר p.p.d
לאה12/05/2015לתשומת ליבכם - גם בחינה יש את החומר P.P.D. (פנילין דיאמין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית
רונן פלג15/03/2009תפני לחנויות טבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפת וחפיפת השיערחסוי12/03/2009
שלום, אני מתקלח כל יום פעמים ובכל הימים בשבוע שזה בסך הכל 14 מקלחות בשבוע, בכל מקלחת אני מרטיב את השיער ושם עליו שמפו ומרכך, ואחרי המקלחת אני מייבש את השיער על ידי החיכוך עם המגבת, ולא על ידי מייבש, האם כל הדברים האלה שאני עושה פוגעים בשיער? ומה ניתן לעשות כדי לשמור על השיער ולעשות אותו יותר חלק ונעים למגע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפת שיער
רונן פלג15/03/2009היי כרמית,
אין שום חוק בעולם שמונע ממך לחפוף את השיער יותר מכמה פעמים, כל עוד את משתמשת
בשמפו + מרכך/מסכה..(חשוב לשטוף טוב טוב טוב את החומרים מהשיער).
חשוב למרוח קרם לחות על השיער.
אני לא מכיר את השיער שלך ומה המצב שלו אבל תמיד טוב לעשות אמפולת הזנה/שיקום פעם בחודש / חודש וחצי.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסוי17/03/2009שמע אני לא כרמית, אבל למה אתה מתכוון לעשות אמפולה כל חודש וחצי? ואיזה קרם למרוח על השיער כל כמה זמן ומתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשים בשיער ושיער שומי דחחחחחווווףעדן12/03/2009
יש לי הרבה קשקשים ויש לי שיער שומני אני עושה הכל כדי שלא יהיה לי אבל כלום לא עוזר מה לעשות עם שערי?? תודה מראש עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים בשיער ושיער שומי דחחחחחווווף
רונן פלג15/03/2009שמפו של לוריאל שנקרה אינסטנט קליר מיועד לשיער עם קשקשים ומאזן את הקרקפת ... יכול מאוד לעזור
או
שמפו של קרסטס שנקרא "בן גומאג' לשיער שמן" מעולה.
תשדלי לחפוף עם מיםפושרים ולא חמים - רותחים
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימצון שיערשרון12/03/2009
אני רוצה להבהיר את השיער מחום לבלונד והבנתי שאני צריכה לחמצן קודם .השאלה שלי אם חמצון זה לא מסוכן לשיער? ויש מקרים שאסור לעשות חמצון.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לחימצון
dana15/03/2009אני בלונדינית אבל הטבעי שלי הוא חום. לפני צבע בלונד אני מחמצנת את השורש ואחרי יום אני צובעת לבלונד שאני רוצה 8.1 של וולה יוצא לי פצצה ולא זה לא שורף את השיער כי אני עושה רק בשורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימצון
רונן פלג15/03/2009את מתכוונת להבהרה...
זה מאוד תלוי בסוג שיער ומה עשית איתו קודם, זה תלוי באיזה סוג הבהרה משתמשים.
לא ממולץ לעשות בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החלקה תהרוס לי תשער ?שאלה10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תשובה...........
רונן פלג15/03/2009תלוי בסוג שיער שלך ... ממליץ לך לעשות טסט לשיער לפני שאת עושה החלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה10/03/2009
היי, רציתי לדעת מה זה צמיחה הפוכה? כי אני שוקלת לעשות פוני ושמעתי שלא כדאי לעשות פוני למי שיש צמיחה הפוכה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
קורן אריכא10/03/2009צמיחה הפוכה אומרת ששני השערות מתפצלות לכיון שונה אני לא ממליץ לעשות פוני אלה לעשות החלקה לפוני ואז לגזור פוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודיגילה09/03/2009
היי רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד עיצוב תיסרוקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה
קורן אריכא10/03/2009אני ממילץ על דיוויס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פןמאיה09/03/2009
יש לי שאלה, מה מומלץ לשים לשיער אחרי פן כדי לשמור עליו שלא יהרס ולהוסיף ברק ולהוריד מהנפח? ושל איזה חברה... אשמח לתשובה תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
קורן אריכא10/03/2009אני ממליץ להשתמש בסרום של שוורצקופ אחרי פן על מנת לתת ברק וזוהר לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש וללא ברקחסוי09/03/2009
שלום, אני חייב עזרה, יש לי שיער ארוך, והוא כזה יבש כזה לא נעים ממש, ואין לא ממש ברק הוא גם נראה יבש, איזה קרם או כל דבר אחר יכול לעזור לשיער שלי, כדי שיראה מלא ברק נקי, חלק נעים ובריא? אם אפשר שמות של מוצרים ספציפים, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויי
קורן אריכא10/03/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו של שוורצקופ לשיער יבש ופגום ובנוסף להשתמש במסכה להזנת השיער של שוורצקופ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה
שני12/03/2009האם מדובר במוצרים המשווקים בפארמים בשם GLISS?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך צובעים שורשים לבניםשלומית09/03/2009
שלום לפני כחודש צבעתי את השיער לחום עם גוונים בהירים. כעת אני רוצה לצבוע את השורשים הלבנים בבית אבל לא רוצה להרוס את הגוונים. הגוונים בצבע שטני בהיר. מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור עיצוב שיער
מור עיצוב09/03/2009לכי למספרה יאבוקומונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומית
קורן אריכא10/03/2009אני ממליץ לא לנסות לבד בבית להרכיב צבע על מנת לא להרוס את הגוונים,תלכי לספר מקצועי על מנת לקבל תוצאה מושלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו החלקה עדיפה?הילה09/03/2009
יש לי שיער קצר ,מלא,עבה וקשה לסידור-נפוח וגלי.עשיתי החלקה ברזילאית(ננן-קרטין) והיה נפלא לכמה חודשים-וזהו.מה עדיף? סברה,קליאופטרה,החלקה יפנית או שוב ננו קרטין? מבולבלת לנוכח הפרסומים.אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור עיצוב שיער
מור עיצוב09/03/2009צריך לראות כדי להחליט אבל עם הוא שיער שרוף ולא בריא עדיף החלקה ברזילאית עם השיער בריא ולא עבר צביעה עם 9% חמצן אז אפשר יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
קורן אריכא10/03/2009אני ממילץ על החלקה יפנית מפני שיש תוצאה יותר טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת המשי החדשה פשוט מעולה
יסמין30/01/2011כדי לך לעשות את החלקת המשי - היא מתאימה לכל הסוגים של השיער והיא עושה שיער מושלם ורך , לא צמוד לראש ומזויף , בריאה יותר ומחזיקה כמו יפנית ,אבל על בסיס משי . אגב כל ספר שעובד עם ההחלקה הזאת יכול לעשות לך טסט והגיד לך אם את מתאימה לעבור את ההחלקה , בלי לנחש ולא כלום . 15 דקות בדיקה יכול לחסוך לך שיער הרוס וגזיזה מעצבנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו החלקה עדיפה? - תגובה
זאב לוין30/01/2011אני ממליץ על החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)