מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקהמאי27/02/2009
שלום. האם הגעתי לפורום הנכון? האם החלקת שיער מהווה (תהווה) סכנה או בעיה לילדת בת 11 ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקות שיער
ג'ולי מורד28/02/2009שלום, מאי מאד תלוי באיזו החלקת שיער מדובר? מי מבצע את ההחלקה? באיזה חומרים משתמשים? ישנם כל כך הרבה סוגים של החלקות. (החלקה יפנית, צרפתית, ברזילאית וכו')והחלקות רגילות של פעם... כדאי מאד לפנות למעצב שיער שאת סומכת עליו, שיאבחן את סוג השיער של הילדה ואז יתן את דעתו להחלקה שהכי מתאימה. לגבי גיל הילדה, אין בעיה מבחינת סיכון בריאות. אך יש לקחת בחשבון כמה דברים: 1. מדובר בהוצאה כספית לא קטנה (במקרה של החלקות חדשות) 2. מדי כמה חודשים יש לבצע שוב את ההחלקה (בשיער החדש שצמח) . לגבי, החלקות רגילות של פעם (למרות שהן זולות יותר) אני אישית, לא ממליצה עליהן, מהסיבה שהן מאד מייבשות את השיער ופוגעות בו. אם בכל זאת, הנטיה היא כן לבצע החלקה אזי עדיף את ההחלקות החדשות שהן לא רק מיישרות את השיער אלא גם מזינות אותו. בכל אופן, לפני כן נסי לבדוק אפשרויות אחרות נוספות כשהאופציה להחלקה תהיה אחרונה. למשל, תספורת מתאימה, קרמים מסויימים וכו', בהצלחה... ג'ולי מורד ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי כמה זמן צריך לחכות ?!!!!!!!
מאי04/03/2009למה לא עונים.!!!!!! ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה אבל חשובה.dardas27/02/2009
כמה זמן יכול לקחת לשיער (ארוך) להתייבש אם השיער אסוף ונמצא ברוב הזמן באיזור ממוזג ובלי הרבה תנועה? זה הגיוני שאחרי חמש שעות הוא יהייה עדיין רטוב\לח ? תודה למגיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיוני אפילו יותר
רונן פלג03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי!!שיר27/02/2009
שלום רציתי לשאול איך אני יכולה להיפטר מחינה שחורהה? צבעתי לפני כחודשיים ואני מאוד רוצה להבהיר את השיער.. אך אני יודעת שזה לא טוב לצבוע על שיער שצבוע בחינה אך אני חייבת האם אפשר לעשות ניקוי צבע? או אולי הבהרה או שטיפה? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
זאב לוין05/03/2009לצערי הרב עלייך להמתין בסבלנות עד ששיערך עם החינה לאט יגדל וייגזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער הפוכהשי26/02/2009
יש לי צמיחה הפוכה של כמה שערות מקדימה לפוני. כל פעם שאני רוצה להעמיד את השיער אני צריך לקחת את השערות שמקדימה הצידה ואז להעמיד כי אם אני יעלה את השיער למעלה יראו את השערות של הצמיחה ההפוכה בפוני. השאלה שלי היא האם הספר יכול לסדר את זה באיזשהי צורת תספורת. או האם יש איזשהו שמפו שיכול לסדר את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שעיר ארוך ואני רוצה לסדר אותו
עמרי28/02/2009יש לי שיער ארוך ואני רוצה ללכת לספר שיעסה לי תספורת מתאימה אבל ארוכה . איזה תספורות יפות יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער מאיזה גיל?עפר26/02/2009
בתי בת ה 8 בעלת שיער בלונדני עדין ודק, מבקשת לקנות מחשיר החלקה לשיער 1. האם מומלץ לעשות החלקה לשיער צעיר ועדין? 2. איזה מחשיר מומלץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפר
זאב לוין05/03/2009אפשר להחליק לה את השיער על ידי מגהץ קרמי אבל לפי דעתי זה עדיין מאוד מאוד מוקדם להתחיל להרגיל את הילדה לכל התכשירים שיכולים לאורך הזמן לפגוע בשיער, אני ממליץ להחליק את שיערה לא ביום יום אלא ביציאות מיוחדות כדי שהיא תוכל להנות משיערה וזה גם לא יפגע לה במרקם השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליקנוי26/02/2009
היי, קניתי מחליק קרמי שאפשר לעשות איתו גם בייביילס כהמ שאלות מישהו יודע איך אני יכלה לעשות בייביליס סגור ? ו..אם אני עושה למרות שאומרים שזה לא שורף את השיער- אולי במידה מוסים זה כן מזיק לו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוי
זאב לוין05/03/2009כשמשתמשים במחליק קרמי בתדירות גבוהה מאוד זה יכול בוודאי להזיק לשיערך אז עלייך להשתמש בסרום השומר על השיער מפני החום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוי
חסוווי (:12/09/2010עם המחליק שלי אני מצליחה לעשות בייביליס אבל בבקבוקים ,לזה את מתכוונת 'סגור' ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה קרמיתנונה26/02/2009
לפני שנתיים התחלתי להחליק את שערי אצל ספר שקרא לשיטת ההחלקה - החלקה קרמית. ההחלקה לוקחת כל פעם כ 5 שעות במספרה כשאחריה במשך שלושה ימים אסור לחפוף או לאסוף את השיער. ההחלקה הייתה מאד לטעמי,השיער נראה טבעי ונעים למגע,העלות הייתה בערך כ 1700 ש"ח. לאחרונה אני מחפשת מספרה שתעשה לי את אותה החלקה מאחר ואני רוצה להחליף אותו. התייעצתי בכמה מספרות שאמרו לי שאין שיטה כזאת,שמה שהיה זה החלקה רגילה עם מכשיר קרמי. הציעו לי לעשות החלקה יפנית או ברזילאית. אציין שהשיער הטבעי שלי לא מסולסל בכלל כלומר גלי אך מלא ולעיתים מתנפח. האם כדאי ללכת על החלקה יפנית או ברזילאית?מה היתרון ומה החיסרון שלהן? תודה רבה מראש על התשובות, נונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער מאיזה גיל
עפר26/02/2009בתי בת ה 8 בעלת שיער בלונדני מבקשת לקנות מחשיר החלקה לשיער 1. האם מומלץ לעשות החלקה לשיער צעיר ועדין 2. איזה מחשיר מומלץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראסי26/02/2009
יש לידידה שלי נשירה חזרה בשיער וכבר אפשר לראות קרחות בחלקים גדולים בראש ... היא ניסתה כל מיני תרופות כדורים וכו ... האם יש תרופה שבאמת תוכל להחזיר לה את השיער המלא? או לבנות שורשים חדשים במקומות שהקריחו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסי
קורן אריכא26/02/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו לנשירה ואמפולה לנשירה טיפול מעמיק ומצויין למשך 3 חודשיים על מנת להפסיק את הנשירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע כחול לשיער (לא קבוע-רק לפורים)נופר צור25/02/2009
אני צריכה צבע כחול לשיער שזה יכול להיות ספריי או מוס או לא יודעת מה...אבל מהסוג של הצבעים האלה שיורדים בחפיפה אחת (או שתיים או שלוש...אבל הכוונה שיורדים אחרי זמן קצר ולא נשארים אחרי חפיפה).... 1)איפה אני יכולה להשיג משהו כזה? אודה לכם אם תמליצו לי על חברות טובות יחסית למטרה זו ויחסית זולות (: 2)יש לי תלתלים ואני שכאשר אני אצבע את השיער לכחול (איך שזה לא יהיה), אני אהיה עם פן.... אם אני קודם אעשה פן ורק אחרי זה אשים את המה שלא יהיה הכחול הזה...זה הורס את הפן? או שהוא נשאר חלק? ואם זה הורס את הפן.... אז מה יקרה אם אני אעשה את הצבע הכחול הזה, אחכה שהוא יתייבש, ואז אעשה פן? גם הצבע וגם הפן יהיו טובים או ש...מה? בקיצור, עצות בבקשה, מקווה שתענו, תודה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנופר
קורן אריכא26/02/2009על מנת לקבל צבע כחול את צריכה לעשות להגיע לגוון לבן ואחר כך לצבוע בצבע כחול את מוזמנת הפורום על מנת לקבל תוצאה מושלמת [לא לעשות לבד בבית ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתרת שורשים לבניםשיר25/02/2009
אני צובעת באופן קבוע אחת לחודש. לאחר 3 שבועות מקסימום כבר מופיעים שורשים לבנים "מבריקים" שבולטים על רקע הגוון החום כהה. מה גם ששערי לא מאוד צפוף, הדבר בולט עוד יותר. קראתי איפה שהו על מוצר שמכיל מברשת וחומר שניתן למרוח על השורשים למשך כמה ימים עד ללצביעה הבאה. זאת לא צביעה, רק מריחה שמכסה איזורים לבנים בולטים. יש לכם מושג על מה מדובר? האם מותר לצבוע שורשים אפילו אחת לשלושה שבועות? תודה מראש לעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
קורן אריכא26/02/2009אני ממליץ על מוצר שנקרא "טופיק " על מנת להסתיר את השורש הצומח עד לצביעה הבאה ניתן להשיג במספרות המובחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיםא.א.25/02/2009
אתמול עשיתי פסים ויצא ממש ממש טוב אבל הבעיה בגלל שצבע השיער שלי הוא חום יצאו לי פסים יותר לכיוון צבע דבש - קוניאק. אני יודעת שהספר השתמש בשני צבעים בהבהרה ועוד צבע (לא יודעת מה הוא לכן יצאו בצבע דבש-קוניאק לסירוגין). והוא גם לא השתמש בסילבר כדי להבהיר לי אותם. באותו רגע הרגשתי שזה מתאים לי. אבל אחרי שישנתי והסתכלתי בבוקר הבנתי שאני לא מסוגלת להיות ג'נג'ית והשאלה שלי האם אני יכולה להשתמש בסילבר (או ישנו תחליף אחר שניתן גם להשתמש בו לשם הורדת צהוב מהשיער) כדי להבהיר את הפסים ולהיפטר מהצבע שיש לי כרגע על הראש (למה אני שואלת כי אני יודעת בוודאות שהפסים של הבהרה כן אני אצליח להבהיר אבל מה שמדאיג אותי זה הצבע אחר שאולי לא יתפוס או שאני אהרוס לגמרי את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי???
א.א.04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכסנדרה
זאב לוין05/03/2009את יכולה לחפוף את שיערך בשמפו סילבר שגם יבליט לך את הבלונד וגם ינטרל לך קצת את הג'ינג'י
לא ממליץ לעשות תיקון כימי במספרה כדי שלא תתאכזבי מהתוצאה הסופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוחספיר צדוק24/02/2009
יש לי שיער ממש נפוח.. רציתי לשאול אם יש אפשרות להוריד את כל הנפח שיהיה ממש דק , אבל לא לפגוע באורך.? ואם מישהו מכיר ספר/ית טובה מפ'ת שיודעת לעשות זות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר צדוק
זאב לוין05/03/2009אני ממליץ על פתיחת תלתלים כדי שזה יפתור לך את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני כל הזמן עושה פאנים......
:>07/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שורשים.מור23/02/2009
שלום! כרגע צבע השיער שלי הוא בלונד פלטינה , הגוון הטבעי שלי הוא חום בהיר השורשים גדלו וברצוני לצבוע אותם בבית עם צבע שאני אקנה. האם אפשר לצבוע אותם בבית ללא הליכה למספרה ? מה לעשות כדי שהגוון לא יצא כתום ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
זאב לוין05/03/2009שלום!
אני לא ממליץ בשום פנים האופן במקרה שלך לבצע צביעה ביתית כיוון שבמקרה שלך חייבת להיות מיומנות ומקצועיות רבה מאוד כדי שהבלונד שלך לא יהפוך לצבע ירוק!!!!!!!!!!!
עלייך לגשת למעצב השיער שיוכל לבצע פגמנטציה לשיערך הבלונדיני והתאמת גוון, לאחר מכן בין שיערך הטבעי ולשיערך שעבר פגמנטציה , גם כשאתה הולכת למעצב השיער מומלץ מאוד להיות בטוחים שהוא יוכל לבצע לך את כל התהליך הזה כדי שלא תתאכזבי מהתוצאה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל ולא מנוצלנטע23/02/2009
יש לי שיער מתולתל ואני לא מסתדרת איתו, תמיד נראה לי לא יפה ואני מותחת אותו,אבל על כל אחת אחרת הוא נראה לי יותר יפה... הייתי רוצה להכיר ספר שמתמחה בשיער מתולתל ושמכיר את התיסכולים של מתולתלים.....אני רוצה סוף סוף להינות ולהעריך את השיער שלי....מחכה נואשות לתשובה....אני גרה בתל אביב...בטח יש כאן לפחות ספר אחד שמבין במתולתלים ובתילתולים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
זאב לוין05/03/2009אני חושב שאת זקוקה לתספורת מתאימה או פתיחת תלתלים או במוצר שיתאים לעיצוב שיערך
אני רוצה להזמין אותך לאחד ממנהלי הפורום שמתמצאים ברוב סוגי השיער על מנת שנוכל להתאים לך עיצוב שיער שיוכל לעזור לך ביום יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיער לאחר צביעה בחינה-דחוףסיון22/02/2009
שלום רב צבעתי את השיער בחינה אדומה במשך 8 שנים( השיער המקורי שלי הוא חום כהה) לפני חצי שנה החלטתי שהו נמאס לי מהחינה ואני רוצה צבע. נאמר לי שאני צריכה לחכות לפחות שנה-לא לצבוע שנה(!) או עד שכל החינה תרד כי זה בעצם מעין "חתונה קתולית".-ואם אני אעשה לפני כן צבע השיער שלי יהפך לירוק!! אני כבר בערך 7 חודשים לא נגעתי בשיער לא בחינה וכמובן לא בצבע, הסתפרתי ואני כבר ממש נואשת ומחכה לצבוע את השיער שלי ולהיראות יותר נורמאלי. שאלתי היא האם באמת אני צריכה לחכות כ"כ הרבה זמן? האם באמת יהיה לי שיער ירוק? מתי אני יכולה לצבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
סיון22/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
רונן פלג22/02/2009זה נכון,
אבל זה גם שאלה לאיזה צבע את רוצה לצבוע...?? נכון לעכשיו את יכולה לצבוע את השיער לשחור או אדום.
אם את רוצה לצבע אחר זה רק אחרי שכל החינה תרד.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוון חום אגוז זה אפשרי? או
סיון22/02/2009משהו ממשפחת גווני החומים הכהים למיניהם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)