מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצוב שיערלילוש01/04/2009
שלום לכולם!
אף פעם לא צבעתי את השיער וגם מגיל 14 לא הסתפרתי(השיער שלי מתולתל וארוך עד הישבן בצבע חום כהה ועור הפנים שלי שחום, לא בהיר ולא כהה).
אני רוצה לשנות, לצבוע ולהסתפר אבל גם פוחדת שזה לא יראה לי יפה.
האם ספרים בד"כ יודעים להתאים צבע שיער לצבע פנים?
חשבתי על חציל או חום שנוטה לאדום מה אתם אומרים?
אני אצטרך הבהרה בשביל זה?
תודה ענקית מראש,
לילוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא משיביםםםםםם לייייייייייי??
לילוש05/04/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש
זאב לוין07/04/2009כדי שספר יוכל להמליץ לך על צבע או תספורת שתתאים לך באופן מלא ויפה הוא צריך להיות ספר עם וותק וידע. את בהחלט יכולה להגיע לאחד ממנהלי הפורום שהם מספיק מקצועיים כדי להמליץ לך על צבע ותספורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ארוך + פוני .אודליה31/03/2009
יש לי שיער ארוך ,לא תלתלים ממש
הוא מתחיל מלמעלה חלק ויורד לבקבוקים , כל הזמן התיסרוקת שלי היא שאני מעלה את השיער למעלה , וכבר נימאס לי , האם יתאים לעשות פוני לצד ?
הגוון פנים חום , ויש לי פנים מאורכות
עזרה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודליה
זאב לוין01/04/2009אני לא ממליץ לסוג השיער כמו שלך לעשות פוני כיוון שזה עלול להסתלסל ואת תהיי משועבדת לפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאני30/03/2009
איך גוזריפ פוני שיהיה לצד שפיצי כזה מדורג.
יש לי פוני אבל הוא ארוך(עד לסנטר) ואין לו צורה מדורגת. האם אני מביאה אותו לקדימה וגוזרת ישר ואז כשמביאים אותו לצד הארוך ניהי קצר והקצר ארוך ואז יוצא צורה מדורגת?
אל תענו לי "תלכי למספרה" כי אני רוצה לגזור לעצמי לבד....
תו'דה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
זאב לוין01/04/2009אנחנו עדיין לא יכולים להדריך בדרך הוירטואלית הדרך הכי קלה זה להגיע למעצב שיער שיודע מה צריך לעשות ותוכלי לחסוך לעצמך סיבוכים וטרחה מיותרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער עבה, יבש וגלייוסי30/03/2009
הי, אני בן 19 ויש לי בעיה עם השיער שלי.
השיער שלי יבש כמו קש, נורא עבה וגלי נטייה למטולטל.
שאני קם בבוקר כל השיער שלי נראה כאילו התחשמלתי והוא נראה מקורזל נורא.
מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
זאב לוין01/04/2009אני חושב שמומלץ לך לבצע החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להמלצה על מחליק לשיער - מתלבטתירדנוש30/03/2009
טוב אז ככה, יש 3 אפשרויות אבל ראשית אספר לכם על השיער שלי כמובן:
השיער שלי באורך של קצת יותר מהכתפיים, דק שנוטה לדליל ויש ימים שאני רק רוצה להחליק את הקצוות של השיער והשאר להשאיר טבעי כי הוא מסתדר לפעמים. אבל בכל זאת, חשוב לי לקנות מחליק לשיער לימים בהם השיער שלי מחליט להיות נפוח ומלא שוונצים
לחברה שלי יש את המחליק של בייביליס דגם: Babyliss 2170E שעובד גם על שיער רטוב ויש לו אפשרות לטורבו , של בייביליס. מצורף לינק:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ירדנוש30/03/2009המממ אוקי הבנתי שאי אפשר לצרף לינקים אז אני אמשיך בלי לינקים...
מצד שני, אני לא מחלקת את השיער שלי לקבוצות כשאני מחליקה אלא מחליקה ככה איך שהוא כי הוא ממש דק ואין לו הרבה שכבות או נפח אז אולי עדיף לי מחליק אחר, גם הוא של בייביליס, דגם: Babyliss BA2191 CE, שהוא בעל פלטות רחבות יותר .
מצד שלישייייי, אני שונאת את המראה שהמחליק נותן שזה "ישר כמו מקלות" ולכן אני מסרקת את השיער בכל תהליך ההחלקה כדי שייצא קצת כמו המראה שאחרי פן (אני לא עושה פן כי זה הרבה יותר מסובך מלהחליק ולסרק, זה נותן לי אותה תוצאה בסופו של דבר).
אז יש את המחליק של VALERA דגם: 639.01 שיש בו מחולל יונים (אגב, אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה, אני רק יודעת שזה טוב...) וגם - יש בו מסרק מצורף על הפלטות!
מה אתם אומרים? בבקשה אל תביאו לי תשובות של "תחשבי מה יותר נוח לך" כי חשבתי ו..נשרף לי המוח! :P
אשמח לקבל המלצות לפי דעתכם על החומרים של המחליקים ועל הפעולות, ולפי נסיונות והכרות שלכם עם אחד המחליקים.
תודה ענקית לכל מי שעונה! וסליחה על החפירה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה***אני צריכה עזרה! בבקשה!***
ירדנוש31/03/2009אין לי עם מי להתייעץ חוץ מפורומים, בבקשה תענו ..... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדנוש
זאב לוין01/04/2009ממש לא משנה של איזה חברה הבייביליס מאוד חשוב להקפיד שהבייביליס יהיה עם ציפוי קרמי שיגיע ל200 מעלות חום ולהשתמש בסרום השומר את השיער מפני החום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסלסל שיער- שוב דילגתם עלייגלית29/03/2009
אני מעוניינת לקנות מסלסל שיער כדי לעשות מדי פעם גלים שייראו טבעיים, האם כדאי לקנות אך ורק ציוד מקצועי בחנות שמספקת מוצרים למספרות או שאפשר בכל חנות חשמל? האם יש הבדל באיכות? יש המלצה לאיזושהי חברה? ואיזה עובי כדאי לקנות? ובנוסף, רציתי לשאול איזה ספריי לשיער מומלץ כדי להחזיק את הגלים בשיער לאורך זמן. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
זאב לוין01/04/2009מומלץ לקנות ציוד מקצועי כיוון שהוא מיועד לעבודה רב שימושית והוא יחזיק מעמד זמן רב יותר אבל זה לא חובה, עלייך להקפיד :
שציפוי המסלסל יהיה קרמי
להשתמש בסרום השומר על השיער מפני החום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!לירון29/03/2009
נהיה לי שיער דליל מאוד שאני לא בטוחה מה הסיבה שנגרמה לכך..אולי זה בגלל שאני לא אוכלת בשר כבר יותר משנה למרות שאני לא אנמית, הייתה לי גם דיי מזמן נשירה רצינית שאת הסיבה שלה אני גם לא ידועת
השאלה היא אם גזירת שיער הכרחית כדי לחזיר את השיער המלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
זאב לוין01/04/2009גזירת השיער היא לא הכרחית זה תלוי באורך השיער אם שיערך מאוד מאוד ארוך אז מומלץ להקל קצת על שורשי השיער על ידי גזירתו אם שיערך לא ארוך מדי אני ממליץ לגשת לרופא עור או משפחה ולבצע בדיקת דם פשוטה כדי לראות האם אין לך חוסר בברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחורר!!רומי28/03/2009
איך נפטרים מצבע שחור מבלי להסתפר
ומבלי להשתמש בהבהרה האם זה אפשרי בכלל?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומי
זאב לוין29/03/2009זה בלתי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבלונד לחוםמירי28/03/2009
השיער שלי צבוע לבלונד וברצוני לחזור לצבע הטבעי שלי , חום שטני.
האם אפשר לצבוע בבית בצבע ללא אמוניה?
או שצריך ללכת למספרה ולבקש שיצבעו לי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
זאב לוין29/03/2009אני ממש ממש לא ממליץ לצבוע את השיער לבד בבית כיוון שאת יכולה להגיע לצבע שלא ציפית לו בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
קורן אריכא12/04/2009אני ממליץ לצבוע במספרה מקצועית כמו שצריך על מנת להרכיב את נוסחת הצבע כראויי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- " מחיקת צבע "מעיין27/03/2009
שלום ,
הבנתי שיש במספרות חומר שעושה פעולה של מחיקת צבע
כמה זמן שמים אותו על השיער ?
האם אפשר לעשות אותו פעמיים בהפרש של שבועיים ????
איך קואראים ל" מוחק הזה" ????
( אני רק רוצה לוודא השספר שלי ישתמש במוצר האיכותי והנכון )
תודה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין
זאב לוין29/03/2009באמת קיים חומר של מחיקת צבע , הפעולה כרוכה בזמן שבין 20-40 דקות פעולה
לגבי השאלה השניה כעקרון כן לעשות את זה פעמיים אבל אני לא רואה בזה צורך אחרי הפעולה הראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוניגל27/03/2009
חברה שלי עשתה לי פוני לפני כמה חודשים. (פוני על כל המצח). דווקא יצא יפה אבל טיפה דליל וקצת קשה להתעסק איתו כי יש רווחים. מה אני יכולה לעשות?
ואם אני הולכת לספר אז מה בדיוק לבקש ממנו לעשות?
אודה לתשובה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
זאב לוין29/03/2009אני ממליץ לגשת לספר והוא ידע מה לעשות עם הפוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ-תספורת+צבע?לימור26/03/2009
שלום,
יש לי שיער מתולתל הרבה מעבר לקו הכתפיים. צבעו חום כהה והוא בעל אורך אחיד.
רציתי ייעוץ לגבי תספורת וצבע-אני בעלת פנים עגולות ומלאות, גוון עור בהיר ועיניים בצבע כחול-ירוק.
בעבר ניסיתי לדרג מעט את השיער אבל בגלל שהוא מתכווץ אחרי חפיפה הוא הגיע מקדימה
לאורך של קארה וזה היה ממש נורא....
על איזה צבע אתה ממליץ והאם לנסות שוב לדרג אותו מעט?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
זאב לוין29/03/2009אני רוצה להזמין אותך לאחד ממנהלי הפורום כדי שנוכל לראות אותך מקרוב ולבנות את התספורת והצבע לאחר אבחון מקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייבוש השיער אחרי החפיפהחסוי26/03/2009
שלום,
רציתי לדעת איך לייבש את השיער אחרי המקלחת, אני בן ואין לי ממש פן בבית.
והאם זה שאני נותן לא להתבייש לבד גורם לו להיות לא נעים יבש ועוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
זאב לוין29/03/20091 אפשר לייבש את השיער טבעי וגם להשתמש בקרם לחות מזין לשיער מומלץ קרם פאושן 9 של סבסטיאן
2 אפשר גם לייבש ע"י פן וגם לעשות פעולה של קרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל?מתולתלת25/03/2009
מה ההבדל בין הורדת נפח לפתיחת תלתלים?
ברצוני להוריד נפח מבלי להרוס את התלתלים שלי.. האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
זאב לוין29/03/2009הורדת נפח זה למעשה פתיחת תלתלים שמתבצעת ע"י חומר החלקה עדין הגורמת לשיער מעט מאוד לפתוח את התלתל הטבעי ומוריד את הנפח הלא רצוי בשיער עד 50%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהקריסטינה25/03/2009
שלום.
הייתי עושה פן כל יום עד לפני חצי שנה והיום השיער שלי יבש ,יש לי נשירה רצינית השיער שלי נהיה דליל מאוד והוא בקושי מתארך. היום אני משתמשת במסכות ושמפו כדי שהשיער שלי לא יהיה יבש וזה לא עוזר (דבר אגב הפסקתי לעשות פנים).
מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לנשור ויהיה בריא?
הייתי רוצה לקבל עזרה בנושא.... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריסטינה
זאב לוין29/03/2009קודם כל עלייך להתחיל להסתפר פעם ב3-4 חודשים
להמשיך לטפל בשיער ע"י מסיכות ושמפו לשיער יבש
לעשות את הבדיקה נגד נשירה ע"י בדיקת דם פשוטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)