מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי קשקשים->>27/04/2009
והרבה..
איך נפטרים מהם ואיך מונעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ץ
קורן אריכא28/04/2009אני ממליץ על שמפו לקסקסים של שוורצקוף ובנוסף טיפול אמפולה לקסקסים על מנת לנקות את הקרקפת לקנות במספרות המובחרות ויותר מזה אם תשתמשי במוצרים אלו מובטח לך שיער ברא,מבריק ובלי קסקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוורצקוף
...28/04/2009יש להם הרבה מוצרים..איזה מהם בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה עצה ממומחה!מירב26/04/2009
כמה שאלות (:
(1) מה הכוונה למסרק רחב שיניים? ואיפה ניתן לקנות מסרקים שעשויים מחומרים טבעיים, כלומר לא מפלסטיק ש"מחשמל" את השיער.
(2) שמתי לב שהשערות שלי אינן אחידות, כלומר הן מופרדות ואפשר לראות אותן אחת אחת. מה אפשר לעשות בנידון? האם זהו סוג של שיער? (ראיתי שלבנות אחרות השיער אחיד ולאו דווקא מופרד כמו אצלי)
(3)האם עיסוי הקרפרפת במהלך החפיפה הוא דבר בריא או לא? קראתי במקום מסויים שעיסוי הקרקפת מאיץ את הצמיחה של תאי השיער, אבל במקום אחר כתוב שזה גורם לנשירה ו/או מזיק לו.
(4) אני חופפת את השיער פעם בשלושה ימים או יומיים, ובמהלך הימים שאני לא חופפת השיער נהיה שומני (בעיקר בשורשים, בהתחלה). המליצו לי להשתמש בטלק, שסופג את השמנוניות. מהי הכוונה בשימוש בטלק? האם יש סוג ספציפי? והיכן אני יכולה לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
זאב לוין26/04/2009מסרק רחב שיניים זה מסרק עם רווח בין שין לשין בערך כחצי ס"מ
זה כנראה מקצוות מפוצלים או ששיערך יחסית דק קשה לתת לי דיאגונזה מדויקת מבלי לראות את שיערך
אני לא חושב שעיסוי הקרקפת במקלחת זה דבר אינו בריא
את יכולה להשתמש בשמפו לקרקפת שמנה ושיער יבש וזה מאזן את הPH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובות בנושא השיער!!מירב26/04/2009
שלום רב,
השיער של הוא חלק-גלי ועד לא מזמן השיער היה רך, מבריק, חלק ובריא.
בזמן האחרון (קצת יותר מחודש) שמתי לב שהשער מתייבש, מתפצל ונשבר בהדרגה, כלומר דבר שקרה באיטיות יחסית, ולא בבת אחת. חשוב לציין כי לא הסתפרתי זמן רב, ואני מודעת שגזירת קצוות מפוצלים יכולים לסייע בשיקומו. בנוסף ניסיתי לשנות את הרגלי החפיפה, וייבוש השיער, בתקווה שהשיער יחזור להיות בצורתו הקודמת . אמנם היה שיפור והשיער נהיה חלק יותר ורך, אבל עדיין אני מרגישה שהוא מפוצל ושבור.
שמעתי על כל מיני קרמים כמו, סרום אלביב צהוב של לוריאל, סרום של וולה sp וגם על סרום אובילפחיה. בסוף קניתי קרם מחליק של שוקי זיקרי שחשבתי שיחליק את השיער וימנע נפח, אבל הוא לא ממש פתר את הבעיה. רציתי לדעת האם הוא הורס את השיער , גורם לנשירה או עושה כל נזק אחר.?? הייתי רוצה להמנע משימוש בקרמים שהורסים את השיער,וגם להימנע מקנייה מרובה של מוצרים שאמורים להבריא את השיער ומבטיחים שיקום , ובסופו של דבר לא משנים כלום.. חשוב לי לדעת מה מבין כל המוצרים הוא המומלץ ביותר למניעת שיער נפוח, מפוצל ושבור ומה עוזר לשיער להיות רך ולא יבש, ויותר חלק?
חשוב לציין שאני לא מעוניינת בהחלקה כלשהי או תהליך כימי. השיער לא במצב נורא ובטח שלא דרסטי. עם זאת, הייתי רוצה להחזיר אותו לתקופה בו הוא היה יותר יפה ויותר בריא. האם גזירה של קצוות מפוצלים תבריא את השיער או תגרום לשינוי צורת השיער? (כפי שבנות רבות טוענות שקרה להם). חשוב לי שתענו על השאלות ששאלתי במהלך כל הקטע, אני חושבת שזה דבר שיכול לסייע לבנות רבות.
תודה רבה על תשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
זאב לוין26/04/2009את יכולה לפתור את בעיית הקצוות המפוצלים על ידי תספורת קצוות פשוטה
כדי להוריד את הנפח מהשיער את יכולה להשתמש בקרם לחות פאושן 9 של או ג'ל וייט של סבסטיאן תלוי בסוג השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לצבע טבעי במקום גווניםנעמי26/04/2009
שלום לכולם.
השיער הטבעי שלי הוא בגוון חום כהה. לפני מס' ימים צבעתי במספרה למהגוני, והספר הוסיף לי גוונים. הגוון היה אמור להיות בצבע דבש (כזה שלא יבלוט מדי על המהגוני, עם קונטרסט נמוך מאד בין הצבעים). הגוון שהתקבל יצא כתום בקרקפת ובלונדיני בקצוות. ההבדל בין הגוונים למהגוני בולט מדי ומכוער לטעמי.
אני מעוניינת לחזור לגוון אחיד של מהגוני או חום כהה בכל השיער בצביעה ביתית.
האם אני יכולה לצבוע את כל השיער בצבע בסיס חום כדי להגיע לאחידות או לפחות כדי להכהות את הגוונים?
האם אני יכולה לצבוע בצביעה ביתית כשבוע אחרי הוספת הגוונים?
תודה מראש, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי
זאב לוין26/04/2009את יכולה לעשות את הצביעה הביתית מתי שתרצי
אבל זה ממש ממש לא מומלץ במיוחד על צביעת גוונים
אני ממליץ לחזור לאותו הספר שביצע את העבודה ולבקש ממנו שיתקן את העבודה כדי שתהי מרוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשוט מיואשתתמיטל25/04/2009
אני כל כך מיואשת !! היה לי שיער שרוף ויבש ומאוד נפוח (בגלל היובש שלו זה לא בגלל שיש לי תלתלים) עשיתי פתיחת תלתלים וחודשיים נהניתי מהשיער יכולתי לעשות פן והוא החזיק לי מעמד והיה נראה ממש כמו החלקה ופתאום אחרי שהייתי באילת (כנראה בים) אחרי החפיפה אני מרגישה שוב שהמרקם של השיער שלי השתנה ומאז אחרי כל חפיפה לאט לאט השיער שלי חוזר לקדמותו, עכשיו הוא ממש כמו שהיה לפני הפתיחה של התלתלים ועוד יותר גרוע. פשוט מיואשת אני לא יכולה לראות אתעצמי בלי חלק כי גם הספר סיפר אותי קצר ועם חלר זה הכי מתאים. מה לעשות?? אני שוקלת לעשות החלקה יפנית . בבקשה תעזרו ליייייי :(
מה פתיחת תלתלים לא מחזיק מעמד אז סתם שילמתי כסף לחינם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
זאב לוין26/04/2009קודם כל פתיחת תלתלים לא משקמת את השיער לשיקום השיער עלייך להשתמש במסיכות לחות , מומלץ במקצועיות
יכול להיות שביצוע הפנים גורמות לשיער להתייבש ולהתנפח
אם את שוקלת לעשות החלקה יפנית את צריכה להחליט האם את מוכנה להשתעבד להחלקות
לפני ביצוע החלקה עלייך לעשות סקר שוק בין מעצבי השיער כדי שיוכלו לעשות לך את ההחלקה הטובה ביותר כדי שלא תשלמי כסף סתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מחליק קרמינופר כהן25/04/2009
למומחים שלום,
אני רוצה לרכוש מחליק קרמי - אנא עזרתכם:
מהם הקריטריונים החשובים?
האם יש לכם דגם ספציפי שאתם יכולים להמליץ עליו?
אני לא רוצה לקנות סתם מכשיר ולהתאכזב אחר כך....
תודה,
נופר כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר כהן
זאב לוין26/04/2009את צריכה לשים לב לשני דברים:
שהמחליק יהיה בציפוי קרמי ומד חום אנאלוגי או דיגיטלי שמגיע עד 180-200 מעלות חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער כההיסמין25/04/2009
היי,
יש לי שיער חום כהה מאוד שנראה כמו שחור..הייתי רוצה להבהיר אותו לגוון אחד יותר בהיר אבל מבלי שייראה חום..זה אפשרי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
זאב לוין26/04/2009שיער יותר בהיר משחור זה כבר דרגה של חום, לאיזה צבע את רוצה להגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער וגירודענת24/04/2009
אני הלכתי לצבוע היום את השיער במספרה (צבע חום כהה) וברגע שהספר שם את הצבע על הראש ואמר לי להמתין חצי שעה הראש לא הפסיק לגרד אבל בצורה ממש נוראית שהרגשתי תחושת בחילה ולא יכולתי כל כך לנשום , לא הייתי רגועה , בקושי 5 דקות יכולתי להישאר עם הצבע לשיער בסוף הוא נתן לי מסרק לגרד איתו את הראש ונשארתי עם הצבע 15 דקות
השאלה שלי - זו לא פעם ראשונה שאני צובעת את השיער...אבל לא קרה לי כזה דבר מעולם..מה הסיבות לכך? יש לציין שהספר אמר לי שיש 6 אחוז חמצן בצבע והראה לי שזה צבע של חברת וולה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
זאב לוין26/04/2009זה יכול לקרות משלוש סיבות:
1 את אלגרית לאמוניה שהצבע מכיל
2 הספר השתשמש באחוז חמצן גבוה ממה שהוא אמר
3 יתכן שהגעת אליו עם ראש נקי מאוד לאחר חפיפה ולא היתה הגנה שומנית טבעית שמונעת גירודים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים לעיצוב שיערb23/04/2009
שלום יש לי שאלה, האם קיים תכשיר לעיצוב שיער שאינו מכיל שומן? שמתאים לבנות שיש להן פצעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר b
זאב לוין26/04/2009איפה יש לך פצעים בקרקפת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
b29/04/2009לא, בפנים וכפי שידוע לי בתכשירי שיער יש שומן שמחמיר את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בהריוןלבנת22/04/2009
אחותי בהריון מתקדם(חודש שמיני)
היא צבעה שורש בצבע הקבוע שלה והגוון יצא שונה
יש הטוענים שזה בגלל הורמונים הקשורים להריון- האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנת
קורן אריכא23/04/2009אין קשר פשוט הנוסחה של הצבע לא הייתה נכונה אני ממליץ ללכת למספרה מקצועית על מנת לבנות את הנוסחה באופן מדוייק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עצה ממומחה ....בר22/04/2009
אני בת 21 בגיל 15 עשיתי פעמיים החלקות ומגיל17 בערך אני כל הזמן עם פנים היום בערל חצי מהשיער שלי נשר מאז ויש לי המון המון שיער אז ככה שבנתיים זה לא מפריע איזו החלקה מומלצת לי או שבכלל עדיף שאני אמשיך עם הפנים ? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוהר י
קורן אריכא23/04/2009אני ממליץ על החלקה יפנית על מנת לקבל תוצאה מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
פיינאן25/04/2009חבל מאוד שאת גומרת על השיער שלך בצורה כזאת חמודה את עוד תצטערי על זה כל כך בעתיד שבאמת יותר תזדקקי לו כי כבר תהיי בוגרת את תצטרכי תשיער יפה לפחות אבל עד אז לא יהיה לך כלום זה כמו שיניים חחח תעזבי אותו טבעי וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאיתשרה20/04/2009
שלום אני מעוניינת לבצע את ההחלקה הברזילאית של חברת ננוקראטין סיסטם
שיערי פגום ויבש.
אני עושה גוונים על שיער טבעי .
האם כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית לא מומלצת
זאב לוין26/04/2009מסיבה שעד כמה שידוע לי שאין שום החלקה ברזילאית שיש לה אישור של משרד הבריאות ומשרד הבריאות אסר חד משמעית להשתמש בהחלקות ברזילאיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה לשיערענת20/04/2009
שלום השתמשתי בשטיפה ביתית לשיער וצבע שערי הוא כהה .אך יצא לי כהה מדי כמעט שחור...
אני ממש לא אוהבת את זה .
1 האם על השטיפה אני יכולה לעשות שטיפה בהירה יותר שתיתן לי גוון שוקולד?? האם זה יתפוס?
2. האם השטיפה תרד לי מהשיער לחלוטין???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
זאב לוין20/04/2009השטיפה הבהירה לא תבהיר לך את השיער וגם עם החפיפות השטיפה כן נעלמת אבל השיער לא יחזור להיות טבעי כמו שהיה לפניכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתדניאל20/04/2009
אני בת 15.
ואני מתכוונת לעשות החלקה יפנית לראשונה.
האם מומלץ לי? אמרו לי שעושים החלקה יפנית אי אפשר לצאת מזה, ואם רוצים לצאת מזה צריך לעשות קרחת.. האם זה נכון?
החלקה יפנית יכולה להרוס את השיער..?
וקראתי כתבה שילדה אחת נשר לה השיער, וילדה אחת שהשיער נעשה יבש בצורה של חבל על הזמן והיא לא יצאה מהבית. ושכל שיער כעיקרון מקבל את ההחלקה היפנית אחרת.? האם אני צריכה לעשות תסט(=מבחן), על קבוצת שיער קטנה וככה לבדוק איך השיער שלי יקבל זאת?
אשמח לתשובה מלאה ומסופקת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
זאב לוין20/04/20091 כדי לצאת מהחלקה יפנית ממש לא חייבים להסתפר קרחת אלא להאריך את השיער
2 החלקה יפנית בהחלט יכולה להרוס את השיער אם המעצב שעושה אותה לא עושה דיאגנוזה נכונה ולא מספיק מיומן עם החומר
3 חייבים לעשות טסט לפני תחילת התהליך
4 אני לא יכול להגיד אם זה מומלץ בשבילך מבלי לאחבן את שיערך מקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים...19/04/2009
אפשר לקבל על זה קצת הסבר??
[בעקרון אני חושבת שאני יודעת מה זה אבל ליתר ביטחון...]
האם זה יכול לפגוע בשיער בצורה כלשהי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ......
רונן פלג20/04/2009פתיחת תלתלים זה בעצם החלקה קלה מאוד שבעצם מטרתה היא לעזור בהורדת נפחים על מנת שיהיה לך יותר קל להתמודד עם השיער בעיצוב וכו'.
עד היום לא ראיתי פיחת תלתלים שפגעה בשיער , אני משתמש עם פתיחת תלתלים של לוריאל פרופסיונל, הגורם היחיד שיכול להרוס את השיער זה תלוי בחומר וחוסר פיקוח מצד הספר.
אשמח לעזור ,
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)